FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jul 2015, 03:15

TETRAPAK je napisao/la:A ja se jos bolje sjecam kad Hoenes govori da Bayern nikada nece imati cijene u rangu ostalih evropskih velikana jer njima tih par miliona ne znaci nista a navijacima znaci mnogo, Dinamo je Dinamo bez gledalaca. Zvezda je Zvezda sa jeftinijim kartama od nas. Da stave kartu petobanku nece se klub dici na veci nivo kad nam je prosjek 2 milje. Isto necemo dovesti jos jednog Benku ako se za Leh stavi karta cvaja. Neko u klubu ima jako losu politiku odredjivanja cijene karata.
Ja se toga ne sjecam :D Mozda je aludirao na visoke cijene u eng ligi ili mozda u Spa..ali nije ni Bayern jeftin; za LP 30e najjeftinija mislim..haman kao nasa godisnja za istok :D Ugl poenta je: koliko para, toliko muzike. Fudbal je biznis postao i svi gledaju da zarade..sta ces.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jul 2015, 03:39

Celzije najaci klub na svijetu sto se para tice a sto se tice i golmana. Poredit ostrog i delaca je smijesno. Delaca celzi produzijo i namaga neda da brani u ls kao posuden igrac.

Dzemo je jednako los ko baric na beku al dzemo moze jos dvije pozicije zakrpit kad neko mora pauzirar radi kartona. Dzema J**+ igranje u kontinuitetu jer covjek je iscjeden plus pusi star itd.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 07:17

Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.

SRETAN BROJ - 1725

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 04 jul 2015, 07:48

Ljudi moji, ja sam igrom slucaja bas jedne prilike zavrsio na Kantridi, gdje sam gledao baš NK Rijeku. Znaci kad sam vidio cijene ulaznica, tri puta se preznojio o tri puta otisao u more da se okupam.
Igrali su ligašku tekmu protiv Lokomotive, znaci tekma totalno regularna, nebitna.
Najjeftinija karta je 30Kuna (7KM) i to je za navijacku tribinu i to je ok, ali za svaku ostalu sljedecu tribinu cijena je 100Kuna (20KM). Dodaš jos cenera i imaš sezonsku kod nas. Tako da, sagledajte malo ovo iz vise kadrova.

slika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 07:51

Nakon nekih pregledanih clipova Lecha zaključio sam da su veoma skloni da natrpaju protivnika kući. Ekipa dosta živahna i brza. Ovaj Finac u napadu im je preopasan igrač trpa li trpa. Nama je jedina šansa na Hasetu da pokušamo izboriti pozitivan rezultat kao zalihu za put u Poljsku. Gore realno šanse su nam male i ako na Hasetu ostvarimo pozitivan rezultat trebamo se veoma dobro zatvoriti i igrati na kontre i polukontre. Nadigravati se u Poljskoj sa njima je ravno samoubistvu. Vidi se da im je najslabija karika tima odbrana koja je veoma sklona greškama. I veoma su opasni po stranama na ubačaje u kazneni prostor i prekidi su im jača strana. Jasno je u Poljskoj će nas napasti punom snagom od 1 minute i valja preživjeti prvih 25 minuta susreta da ne primimo gol samo da ne proradi onaj naš BH mentalitet (koji je poznat kada igramo u gostima) pa da nas ne natrpaju kao kada smo igrali vani protiv Gladbacha, Sparte Prag, Basela.
SRETAN BROJ - 1725

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jul 2015, 07:55

pitic je napisao/la:Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.

ovaj desni bek ako bude igrao protiv Vas,sve akcije trebaju ići na njega(čovjek je kriv za 60% golova),stoperi jako loši u skok igri i velika mogućnost podvaljivanja lopti iza leđa,jako su spori..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 08:07

zmaj348 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Evo strašno dobar video Lech-ovih tekmi u sezoni 2014/2015 kako su davali i primali golove kući i u gostima.

ovaj desni bek ako bude igrao protiv Vas,sve akcije trebaju ići na njega(čovjek je kriv za 60% golova),stoperi jako loši u skok igri i velika mogućnost podvaljivanja lopti iza leđa,jako su spori..
Upravu si desni bek im je katastrofa nadam se da će igrati protiv nas i pokušati po lijevoj strani više napadati. Općenito desna strana im je mnogo gora od lijeve kada je odbrana u pitanju. Pawlovski, Jevtić, Teodorczyk isto znaju dati golove bez problema, a Sadaev isto dobar igrač.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2015, 08:13

Pa bolje da se odmah predamo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2015, 08:13

Odlicne cijene karata,pa jbmu misa uclani se i bices hadzo jednostavno..bravo UPRAVA..hos nes,evo ti cvaja bum.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2015, 08:22

Strasna im je lijeva strana..ovaj bek Douglas ima prejaku ljevicu,a i ovaj Pavlovski prolazi isto slalom..
FK SARAJEVO.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 08:26

amypitar je napisao/la:Pa bolje da se odmah predamo
Prioritet je da trebamo kako znamo i umijemo da zaustavimo Jevtića, Pawlowskog (ova dvojica su glavna veza sa napadačima i sve vežu) i Hamalainena trpaju ko ludi golove. Ako ovo uradimo šanse su nam puno, puno veće. Nabrojana trojica su im najopasniji igrači, a tu treba dodati i Keitu, Sadaeva (ukoliko nije otišao).
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2015, 08:37

pitic je napisao/la:
Prioritet je da trebamo kako znamo i umijemo da zaustavimo Jevtića, Pawlowskog (ova dvojica su glavna veza sa napadačima i sve vežu) i Hamalainena trpaju ko ludi golove. Ako ovo uradimo šanse su nam puno, puno veće. Nabrojana trojica su im najopasniji igrači, a tu treba dodati i Keitu, Sadaeva (ukoliko nije otišao).
Otisao je hvala Bogu,ma ubijaju iz prekida ljudi..srecom nece im igrati ovaj Arajuari ovaj Finac..
FK SARAJEVO.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 08:46

mma_hz je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Otisao je hvala Bogu,ma ubijaju iz prekida ljudi..srecom nece im igrati ovaj Arajuari ovaj Finac..
Ako neće igrati to je extra za nas. Arajuari ima beton lijevicu izvodi im slobodne udarce koji su za lijevake veoma često, Finac trpa kao i Pawlowski i Jevtić. Šta bi dao da imamo igrača u FKS kao što je ovaj Pawlowski strašan igrač.
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2015, 08:47

Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
FK SARAJEVO.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 08:51

mma_hz je napisao/la:Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
Moguće nagledao sam se do sada njihovih clipova ne znam gdje su opasniji. A vala i ovaj Burić kada vidim kakve je golove primao nije ni on vala nešto može ga Benkara pročepiti. Može se i ovaj pogledati :mrgreen:

SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 09:13

mma_hz je napisao/la:Mislim da sik brate pomijesao Douglasa sto zabija iz slobodnjaka i ovog cupavog zutalja..
Da, da upravu si Daglas je u pitanju strašna lijevica.

SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jul 2015, 09:21

pitic je napisao/la:

**** levat do bola-- :x :x
FK SARAJEVO.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2015, 09:28

mma_hz je napisao/la:
pitic je napisao/la:

**** levat do bola-- :x :x
Ma ništa to je to od mene do utakmice na Hasetu neću više gledati njihove clipove bezveze me vode u pesimističko mišljenje i raspoloženje. FKS šampion ostale ko hebe.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 09:32

r3m1 je napisao/la:Ljudi moji, ja sam igrom slucaja bas jedne prilike zavrsio na Kantridi, gdje sam gledao baš NK Rijeku. Znaci kad sam vidio cijene ulaznica, tri puta se preznojio o tri puta otisao u more da se okupam.
Igrali su ligašku tekmu protiv Lokomotive, znaci tekma totalno regularna, nebitna.
Najjeftinija karta je 30Kuna (7KM) i to je za navijacku tribinu i to je ok, ali za svaku ostalu sljedecu tribinu cijena je 100Kuna (20KM). Dodaš jos cenera i imaš sezonsku kod nas. Tako da, sagledajte malo ovo iz vise kadrova.

slika
Izdajico :think: :think:

:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2015, 10:18

Malo ko da je gledao utakmicu sa Rijekom,a vidim vecina komentarise kao da je prenosena u najmanju ruku na drzavnoj tv.
Ovi sto su fakat gledali volio bi da pojedinacno prokomentarisu ucinak svakog naseg igraca.
Posebno kako su se snasli Barbaric i Stepanov na stoperskim pozicijama.?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21 i 61 gost.