Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako vas kupuje mirvic ovim stvarima "domacim"
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:52![]()
![]()

Njegovo NE učinilo ga legendom.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dulja na pitanje kontas li u Zelju
Nasmija se i kaze hocu ku.rac
Odbio Velež, odbio kone par puta i vratio se kući!
Da se ovo desilo na suprotnoj obali Miljacke već bi mediji pisali da "Evropa nije vidjela ovakvu odanost bivšeg igrača, odbijanje mnogih ponuda iz BiH jer može igrati samo za plave sa Grbavice".

Da se ovo desilo na suprotnoj obali Miljacke već bi mediji pisali da "Evropa nije vidjela ovakvu odanost bivšeg igrača, odbijanje mnogih ponuda iz BiH jer može igrati samo za plave sa Grbavice".

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- feniksptica
- Kontakt:
A sta cw se nego nasmijat na to pitanje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odbio bolju ponudu od Željkana, gledano sa finansijske strane! Baš su bili spremni da se maksimano istresu kako bi im pomogao u borbi za opstanak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:56Dulja na pitanje kontas li u Zelju

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
StarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:09Logicno kad ste takva sredina da bi Messi u vrhuncu karijere kod vas propaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
Kakva sreca kod momka, biti srcem vezan u tome lezi snaga!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Ps pri tome najbolji vam igrac bude zadnje 3 sezone.
Samo da ne bude zabune o raspalom Duljevicu.
I sta sada, mi trebo zahebavat Zelju jer smo im poslali Mahmica na posudbu i govoriti im kako su mali ? Umij se bgt i ne prosipaj se vise, taman pod rucicu sa svojim mosarajvosa.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:05Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Btw taj Mahmic grije klupu u Zelji, dok je Gulisa vas najbolji igrac, ali momci moram vas razocarati, osim osim.... Ako nemate neki opasan kesh?Veeemooo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:10I sta sada, mi trebo zahebavat Zelju jer smo im poslali Mahmica na posudbu i govoriti im kako su mali ? Umij se bgt i ne prosipaj se vise, taman pod rucicu sa svojim mosarajvosa.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:05Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Ne sjecam se da ste vi nama ovako posudili igraca onako da se prilagodi na ligu

Kakve veze ima grije li klupu ili igra, uopste te to nisam ni pitao, procitaj opet pa probaj skontati mozes ti to. Boze podari mu pamet.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:13Btw taj Mahmic grije klupu u Zelji, dok je Gulisa vas najbolji igrac, ali momci moram vas razocarati, osim osim.... Ako nemate neki opasan kesh?
Ne sjecam se da ste vi nama ovako posudili igraca onako da se prilagodi na ligu![]()
Mirvah
Sada su skroz zaboravili na loše igre svoje ekipe. Siguran i Slovenac na klupi u ovom trenutku.

Sada su skroz zaboravili na loše igre svoje ekipe. Siguran i Slovenac na klupi u ovom trenutku.
Koji mozak moras biti da ne vidis razliku u tome, al hajd skontati ces, samo nemoj se previse naprezati.Veeemooo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:16Kakve veze ima grije li klupu ili igra, uopste te to nisam ni pitao, procitaj opet pa probaj skontati mozes ti to. Boze podari mu pamet.
Covjek upravo poredi posudbu nakog Mahmica i Guliashvilija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.