Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Baader
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Baader » 01 dec 2020, 15:19

Beduin je napisao/la:
01 dec 2020, 15:15
Baader je napisao/la:
01 dec 2020, 14:58
Tušanj je krompiriše i treba zabraniti i jednima i drugima da igraju tu.
Tusanj je uzasan.
Nego, de nam kiju fotku terena sa vase prosle utakmice, s obzirom da igrate samo vi tamo.
Mislim, gledao sam tekmu protiv Sarajeva i vidilo se odlicno u kakvom je stanju teren, ali eto da vide i ostali. 👍
Trenutno nije u savršenom stanju, ali je za stanje Tušnja Old Trafford.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 dec 2020, 15:22

Baader je napisao/la:
01 dec 2020, 15:19
Beduin je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Tusanj je uzasan.
Nego, de nam kiju fotku terena sa vase prosle utakmice, s obzirom da igrate samo vi tamo.
Mislim, gledao sam tekmu protiv Sarajeva i vidilo se odlicno u kakvom je stanju teren, ali eto da vide i ostali. 👍
Trenutno nije u savršenom stanju, ali je za stanje Tušnja Old Trafford.
Bolji je od Tusnja ali nije velika razlika realno. Treba pod hitno raditi novi teren.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 01 dec 2020, 15:23

Smiješno je pricati šta su vrapcici za tušanj tacnije uvreda i spomenuti

Ne da je velika razlika vec nisu na istoj planeti.
cenat terena lopte ne prođe da ne odskace
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 01 dec 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 01 dec 2020, 15:23

Beduin je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Tusanj je uzasan.

Moze se ovdje vidjeti, prvo poluvrijeme nije los teren bio ali u drugom lose, moze i mora biti dosta bolje. Ako ga poredimo sa Tusnjem onda je bolji jbga jer tesko da ovoga danas moze gore. Yebo ih reflektori, daj teren da svi odrade pa da igra lici na nesto.
Forzza Velez

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 dec 2020, 15:24

Smiješno je spominjati naš teren u usporedbi sa Tušnjom. Veze s mozgom nema.

Protiv Sarajeva:

https://fb.watch/262T6VCxbu/

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 dec 2020, 15:24

Nije teren na Tušnju toliko loš koliko se ne održava? i koliko se često koristi jbg.

Tušanj recimo ima top drenažu, mimo BP i Grbavice čiji su tereni druga dimenzija u tom smislu, mislim da Tušanj ima najkvalitetniju drenažu.

Edit: I da, nije realno porediti hercegovačke terene sa ovim u Bosni, jer mislim da baš treba biti doktor (u smislu neodržavanja) pa da imaš loš teren a egzistiraš u Hercegovini i igraš neku pristojnu ligu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 dec 2020, 15:29

Raonffa je napisao/la:
01 dec 2020, 15:24
Nije teren na Tušnju toliko loš koliko se ne održava? i koliko se često koristi jbg.

Tušanj recimo ima top drenažu, mimo BP i Grbavice čiji su tereni druga dimenzija u tom smislu, mislim da Tušanj ima najkvalitetniju drenažu.
Tu si upravu , da igra samo jedna ekipa bio bi pristojan stadion mozda bi bio los jednu ili dvije utakmice kada snijeg padne. Ovako je los cim malo smrzne jer se igra ili svaka 3 ili svakih 5-6 dana na njemu , nema vremena da se malo regenerise (sto da igra jedna ekipa pauza bi bila 7-15 dana). Sto se tice drenaze ona je bila top prije rata al je i ona dotrajala i mislim da radi na 50% onako kako bi trebala, da ne spominjem da je teren u zadnjih 20 godina pa brat bratu jedno 20-30 cm visi tj da je taj prvi sloj godinama talozen i da je sad tu sama zemlja i ona pravi blato.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 01 dec 2020, 15:35

Svakako je gotova polusezona... Jos 10 dana i cao :D

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 15:36

Cudo je kako su tereni dosad izdrzali..dobro je ovo kako je znalo bit
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 dec 2020, 15:38

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
01 dec 2020, 15:23
Beduin je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Tusanj je uzasan.

Moze se ovdje vidjeti, prvo poluvrijeme nije los teren bio ali u drugom lose, moze i mora biti dosta bolje. Ako ga poredimo sa Tusnjem onda je bolji jbga jer tesko da ovoga danas moze gore. Yebo ih reflektori, daj teren da svi odrade pa da igra lici na nesto.
Uoravo zato sam i napisao ovo Bajaderi, jer sam gledao utakmicu Veleza, na pocetku je teren i izgledao na nesto, ali kasnije uzasan.
E sad napravi paralelu kad je zadnji put radjen Tusanjski teren, a kad u Vrapcicima i cinjenicu da se na Tusnju igraju utakmice svake sedmice + kup, a i par treninga prvog tima Slobode, tako da Tusanj cak odlicno izgleda.
Vrapcici sa druge strane imaju los teren s obzirom da je daleko noviji i igra samo 1 klub.
Nedavno na Kosevu kad se igrala utakmica takodjer lopta skakuce, osim ako nije do igraca i loseg sutanja lopte. :)

E sad, cini mi se protiv Portugala (ili je Svedska, mada sumnjam da jeste) kad je Hrvatska igrala u Splitu, ne znam ko je od vas gledao tu tekmu, teren uzasan, ma katastrofa bila za gledati, a i igracima daleko teze bilo za igratu. Jedan Poljub ba.

Da ne bude da branim Tusanj, godinama unazad je los teren, a sad kad i Sloga igra jos je gori. Ali vise zabrinjavaju stadioni/tereni u koje se ulazu pare, a kvalitet i dalje nikakav.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2020, 15:41

vlakanje je napisao/la:
01 dec 2020, 15:35
Svakako je gotova polusezona... Jos 10 dana i cao :D
Bitnih 10 dana, 3 kola, 9 bodova u igri...
Koševo Zapad

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 15:42

Sta se ima pricat za terene kad je klubovima..ocigledno svima ( vjerovatno ce i Sarajevu bit nazalost ) priioritet udarit neku betonsku tiribnu il usminkat ppostojecu. Odradit jos neka sminkanja oko stadiona nego sve te pare ulozit u teren. Velez i Sarajevo trebaju iskoristit turbulencije u savezu da lapo lapo sa savezom urade teren. Ovi dole da igraju mladi a FKS da docekuje repku. Vjerovatno ce Vico sredit i jednu prijateljsku u BL cisto da bi imo opravdanje da uleti pare od sveza za teren i tu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 dec 2020, 15:46

Eto, frajko zaključio postom da Tušanj čak i odlično izgleda :rol: :tokralju:

Šta reći na ovo, kako objasniti ovakvo ludilo, a radi se vjerovatno najgorem terenu u ovom dijelu Evrope, bar kad su u pitanju prve lige. Usuđujem se reći da je velika većina drugoligaških terena kod nas u istom ili boljem stanju od Tušnja.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 dec 2020, 15:46

aqarius je napisao/la:
01 dec 2020, 15:18
Inšallah.. da hoće poispadati ove ekipe tipa Tuzle, Olimpika, Mladosti, Goška.. i da nam liga ima bar 10-ak klubova koji mogu imati 5 milja navijača.. da bar svaki malo veći grad ima stabilnog premijerligaša.. hebote onoliki Doboj, pa Krajina.. Zenica nemaju harnog kluba. Znam da ova sela nisu kriva tome.. ali brate što nema smisla, ono baš nema
Treba to zasluziti na terenu. Ne moze drzava finansirati klubove, nema odakle. Kad to shvate i krenu raditi kao na zapadu onda ce to biti kako treba.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2020, 15:48

Baader je napisao/la:
01 dec 2020, 15:46

Šta reći na ovo, kako objasniti ovakvo ludilo, a radi se vjerovatno najgorem terenu u ovom dijelu Evrope, bar kad su u pitanju prve lige. Usuđujem se reći da je velika većina drugoligaških terena kod nas u istom ili boljem stanju od Tušnja.
Ne može biti gori od Olimpikovog :mrgreen:
Koševo Zapad

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 01 dec 2020, 15:50

Baader je napisao/la:

100%

Teren je u takvom stanju da ne možeš 4 metra s loptom pretrcati da ti ne pocne skakati ne sjecam se kad sam više cvilio od nervoze od zadnje utakmice u Tuzli kako ces pobjediti s igracem više na onom nema šanse.

Evo i sad baš me zanima kako ovi dadođe 3 gola na onom.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 dec 2020, 15:52

90minut je napisao/la:
01 dec 2020, 15:50
Baader je napisao/la:

100%

Teren je u takvom stanju da ne možeš 4 metra s loptom pretrcati da ti ne pocne skakati ne sjecam se kad sam više cvilio od nervoze od zadnje utakmice u Tuzli kako ces pobjediti s igracem više na onom nema šanse.

Evo i sad baš me zanima kako ovi dadođe 3 gola na onom.
Mulićev gol je najjači, golmanova reakcija :urnebes:
Koševo Zapad

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2020, 15:58

Tusanj je ubjedljivo najgori stadion u cijeloj ligi, tu nema dileme
i da igra samo jedna ekipa ne bi bilo puno bolje

medjutim , nije uvijek bilo tako. jedno vrijeme je bio medju najboljim travnjacima, a kasnije sasvim podnosljiv.
glavni krivac zasto i dalje nije tako je NS BIH, tj pojedinci koji koji su svim silama 2015.pokusali sprijeciti Slobodu.
https://www.zeni..cablog.com/foto-odgodena-utakmica-sloboda-celik/

na taj dan je Sloboda bila ucijenjena da ako ne ocisti teren utakmica ce biti registrovana 3-0 za Celik, iako je svakom bilo jasno da se ta kolicna snijega ne moze tek tako ocistiti (obzirom da je napadao ujutro na dan utakmice), kao i da je snijeg nastavio padati tokom dana.
svakom normalnom je bilo jasno da od utakmice nema nista, medjutim nakon otvorenih prijetnji sluzbenih lica nije preostalo nista drugo nego da se dovedu teske masine komunalca i da u roku od sat-sat i po ociste stadion, sto je i uradjeno, ali je kompletan sloj trave razvaljen. Bager nije predvidjen za ciscenje (i to nije ovaj traktor koji se vidi na slici- i on unistava ali ne cupa korijen).

i nakon devastacije stadiona ipak je receno da se utakmica pomjera nakon sto je snijeg opet poceo padati.

tako da donekle ih i razumijem sto ga ne renoviraju, ko vas **** kad debili vode ovo sve, nek se pate.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 dec 2020, 15:59

Je li Basic poceo pakovati kofera...

Jos jedan u nizu... :shock:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2020, 16:02

ma garant je Azmir u Americi pa se igracima bas i ne trci, hladno je napolju jbg

tesko je od plastike napraviti klub, gotovo pa nemoguce, dok ljudi ne je-bu majku u gradu nema nista.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Hajdeee, laszlo, Vanja8 i 20 gostiju.