AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOO 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakva golčina Paredesa ti sunce kalajisano.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Brutalan gol Paredesa. 

Volio bih da vidim brzinu lopte koju je Paredes opalio prema golu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Udje Vermalen i eto ti gola ahahhaaaha
Radja bomberu
Kakvu masineriju je stvorio Luciano
Jedino sto mu zamjeram sto ne odmara najvaznije igrace kad je tekma rijesena al jbg polako korak po korak
Peres oopet najgori a svi ostali odigrali predobro.Jedva cekam da Nura zaigra jer se vratio treninzima.Bruno je pogubljen.

Jedino sto mu zamjeram sto ne odmara najvaznije igrace kad je tekma rijesena al jbg polako korak po korak

Peres oopet najgori a svi ostali odigrali predobro.Jedva cekam da Nura zaigra jer se vratio treninzima.Bruno je pogubljen.
Ala rusimo.Vidi se iz aviona da je atmosfera u ekipi stvarno vrh.Momci disu jedan za drugog.Svaka cast treneru i igracima.Zanimljivo je i to sto je nakon ulaska LEgende traka ostala kod Radje i da to Totiju uopste nije smetalo.Naprotiv,prvi se mescini sa Radjom veselio golu.Bravo,bravo,bravo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Totti mu i asistirao
Ma uzivanje fakat.Onaj osjecaj kad si siguran da ce dobiti jer momci igraju fenomenalno

Ma uzivanje fakat.Onaj osjecaj kad si siguran da ce dobiti jer momci igraju fenomenalno

Re: RE: Re: AS Roma
Peres meni danas i protiv Viljareala perfektan!!Manuel je napisao/la:Kakvu masineriju je stvorio Luciano![]()
Kako odmice vrijeme sve je bolji i bolji. Nez sto ga hejtas bgm, momak je klasa.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Re: RE: Re: AS Roma
Hejtam ga jer je doveden za fine pare za beka a ne pokazuje nista dok na drugoj strani imas Emersona koji je doveden skoro dzaba a frajer dominira dok Bruno ne igra odbranu a u napadu je i solidan al ne probija tolko ko u Torinu.macahz je napisao/la:Peres meni danas i protiv Viljareala perfektan!!Manuel je napisao/la:Kakvu masineriju je stvorio Luciano![]()
Kako odmice vrijeme sve je bolji i bolji. Nez sto ga hejtas bgm, momak je klasa.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Ima brzinu i to je to. Ne pamtim kad je probio i centrirao kako treba. Sve sto on ne radi Emerson radi. Sjeti se samo Alea kako je igrao a nije bek mada vjerujem da ce Bruno biti bolji mada ovo sto igra meni je mrtvi prosjek i to je to al svak ima neko svoje vidjenje.
-
ovo sto peres pruza je prosjek u najboljem slucaju jer dok ekipa oko njega 'klika' svakim pasom i bas osjetis tu uigranost dok ih gledas, on i dalje po svom nekom sablonu lupa u prazno. svaki napad mu je na isti fazon, vecina driblinga je providna, rijetko kada da uputi koristan centarsut (uvijek je to ili prejako ili preslabo), a i imao je par solidnih situacija pred golom koje je mogao (morao) bolje zavrsiti. ovako na prvu se sjecam dva promasaja kojih bi se i proslosezonski dzeko postidio. i ovo je samo kritika za ono sto pruza naprijed jer o defanzivi tj nedostatku iste sam pisao milion puta i opet bih mogao, ali postedicu vas
dobra stvar je sto je i sam svjestan svega ovoga jer koji god intervju da sam procitao prica o tome kako jos uvijek nije pravi, kako jos uvijek trazi onu torinsku formu i slicno, tako da se nadam da ce napredovati i konacno pokazati taj ofanzivni potencijal koji znamo da ima. uostalom, ako je spalletti od isusa mogao napraviti korisnog igraca, moze vala i od njega.
trenutno je po meni najslabija karika ovih prvih 11 i to ne malo da je primjetno nego je bas ocigledno. no, kako manuel rece - svakom svacije.
s druge strane emerson je definitivno najprijatnije iznenadjenje sezone. za tako mladog igraca uzdici se iz svih onih kikseva sa pocetka sezone i postati nezamjenjiv je poduhvat za svaki respekt.

dobra stvar je sto je i sam svjestan svega ovoga jer koji god intervju da sam procitao prica o tome kako jos uvijek nije pravi, kako jos uvijek trazi onu torinsku formu i slicno, tako da se nadam da ce napredovati i konacno pokazati taj ofanzivni potencijal koji znamo da ima. uostalom, ako je spalletti od isusa mogao napraviti korisnog igraca, moze vala i od njega.
trenutno je po meni najslabija karika ovih prvih 11 i to ne malo da je primjetno nego je bas ocigledno. no, kako manuel rece - svakom svacije.
s druge strane emerson je definitivno najprijatnije iznenadjenje sezone. za tako mladog igraca uzdici se iz svih onih kikseva sa pocetka sezone i postati nezamjenjiv je poduhvat za svaki respekt.

Perotti je jedini koji zna centrirati, ali problem je sto on svaki put mora prvo primiti i peglati loptu, pa koji dribling napraviti i onda ako ostane prostora za centarsut...ostali uvijek centriraju 10 m od Dzeke, naravno nekada se posreci pa i ubodu s kojim.
Peres je 0 za sada i vec 6 mjeseci prodje a ne vidjesmo ono sto se od njega ocekivalo...cekat cemo jos 6
Paredes - par puta mu se sinoc Spalletti dobro izbrojao u situacijama kada je bespotrebnim peglanjima i driblinzima gubio lopte a imao je jednostavna rjesenja.
Slijedeca utakmica protiv Intera je "to be or not to be".
Znat cemo da li se AS Roma i dalje moze nadati scudettu ili ce pak oprostiti se od njega 13 kola prije kraja prvenstva.
Inter je u naletu s novim trenerom, igraju dobro, ali ja vjerujem u trijumf.
Peres je 0 za sada i vec 6 mjeseci prodje a ne vidjesmo ono sto se od njega ocekivalo...cekat cemo jos 6

Paredes - par puta mu se sinoc Spalletti dobro izbrojao u situacijama kada je bespotrebnim peglanjima i driblinzima gubio lopte a imao je jednostavna rjesenja.
Slijedeca utakmica protiv Intera je "to be or not to be".
Znat cemo da li se AS Roma i dalje moze nadati scudettu ili ce pak oprostiti se od njega 13 kola prije kraja prvenstva.
Inter je u naletu s novim trenerom, igraju dobro, ali ja vjerujem u trijumf.
Svidja mi se kako je Spaletti odlucio da odmori vecinu igraca za naredne bitne meceve u zgusnutom rasporedu. Samo bih ja Peresa odmorio prije svih. Jer sad kada smo ostali bez Alea, ne znam da imamo drugu opciju na beku. Sumnjam da mali Nura moze odgovoriti zadatku... Bruno ce nam izdahnuti, nije ni cudno sto ne pruza partije kakve se ocekuju. Daj Boze da se I on ne povrijedi obzirom koliko ga trener forsira.
Ja Vermalena
Kad je god igrao usrao je.Fakat lik nije ni za BH lige al bez zajebancije.

Kad je god igrao usrao je.Fakat lik nije ni za BH lige al bez zajebancije.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.