pogodi ti
al u qrcu
Na pocetku sezone, pobrojati koliko koji klub ima navijaca, te prema tom broju formirati tabelu. Normalno da nas bolje predstavlja ko ima vise navijaca, vidise to po proteklom periodu !Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:06Ma ne moramo mi u evropu. Nek ide Sloga nek nas predstavlja to jedno kolo evrope pred 2 hiljade gledalacaSimpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
A novcane kazne i kazne za 3 pojedinca ce biti vesele.
Crni petak, tj. veseli petak.![]()
Bh fudbal i ne zasluzuje bolje
Vala kad je Tuzla C. mogla igrati Evropu, sa 14 i po navijaca, onda je Sloga za njih licno Barcelona kad igra protiv Reala...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:37Na pocetku sezone, pobrojati koliko koji klub ima navijaca, te prema tom broju formirati tabelu. Normalno da nas bolje predstavlja ko ima vise navijaca, vidise to po proteklom periodu !Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:06Ma ne moramo mi u evropu. Nek ide Sloga nek nas predstavlja to jedno kolo evrope pred 2 hiljade gledalacaSimpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
Jos da dodam ko sve prati fudbal i kom ntariše, zbilja i ne zasluzujemo bolje. Što se tice tribine, Sarajevo je trenutno uz bojac i zrinjski sa nacionalistickim uzvikivanjima, u dubokom kanalu. Najvise ste gluposti napravili u proteklom periodu , toliko se pokvarila vasa tribina, stvorila losu sliku da je smijesno da pises i pominjes navijace.
Ma kakvi nisi u pravu najveci udarac za Sarajevo je iskljucivanje Ajlah Mirvah i ostalih. Ja kao veliki prijatelj fudbalskog kluba Sarajevo nisam za to zato neka se sve ovo zavrsi sa oduzimanjem nekih simbolicnih sest bodova koji ce biti najblaza kaznaAntikloc je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:09Pojedinacne kazne su nagrada za Sarajevo a kazna za ostale klubove. Posebno za zeljA bez klauna skijasa na klupi,satrat cemo ih na tuznoj grbaviciCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:14Ako sam u pravu iz ovoga se da iscitati neka kaznica od sest poenaSimpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
Mislim da je to dovoljno ne treba ih kaznavati pojedinacno![]()
![]()
Samo je bitno da se bodovj ne diraju,jedva smo ih namakli![]()
Mozda nas Vlado Masterclass nece obrukati kao vi u Europi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:06Ma ne moramo mi u evropu. Nek ide Sloga nek nas predstavlja to jedno kolo evrope pred 2 hiljade gledalacaSimpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
A zasto bi se to cesto desavalo ?mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:36Moraju uzeti bodove jer je tako po disciplinskom pravilniku. Čemu onda pravilnici?
Vjerujem da je Mirvić urigirao na minimalno oduzimanje bodova koje bi ih i dalje držalo u igri.
Meni je zanimljiviji dio oko pojedinačnog kažnjavanja igrača koji su napustili teren i nalogodavca istih.
Tu su po meni drastične kazne u odnosu na oduzimanje nekakvih bodova.
Ako se budu držali pravilnika, Sarajevu se ne piše dobro, a ako ga se ne budu držali, onda je u budućnosti za očekivati dosta ovakvih slučajeva.
To Savez ne može sebi dozvoliti.
Hvala ti sto si nam javio...Simpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
Nece vas kazniti nista cuo sam ja jucer od jako pouzdanog izvora o kojoj kazni se radi. Dvije utakmice bez publike i nekih desetak hiljada maraka bodove vam nece dirati. Za inicijatore prekida samo opomene i ako se u buducnosti pojave isti prekrsaji onda tek ide najrigoroznija kaznaVanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:12Hvala ti sto si nam javio...Simpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
Steta sto se Tegeltija maknuo sa pozicije u Borcu,jer bi vec odavno znali koliku su nam kaznu odrezali.
Ma iskreno, svejedno nam je, sezona je i onako otisla u onu stvar, pa neka izvole, nije problemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:16Nece vas kazniti nista cuo sam ja jucer od jako pouzdanog izvora o kojoj kazni se radi. Dvije utakmice bez publike i nekih desetak hiljada maraka bodove vam nece dirati. Za inicijatore prekida samo opomene i ako se u buducnosti pojave isti prekrsaji onda tek ide najrigoroznija kaznaVanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:12Hvala ti sto si nam javio...Simpatizer je napisao/la: ↑21 mar 2024, 07:15Sarajevo vise nece konkurisati za Evropu, ali nece biti ni u borbi za opstanak. To je sto se tice oduzimanja bodova.
Steta sto se Tegeltija maknuo sa pozicije u Borcu,jer bi vec odavno znali koliku su nam kaznu odrezali.![]()
Zasto da vam bude svejedno jer bi u drugacijem scenariju ispali iz borbe za evropu. Prevagnuo je lobi vasih jakih ljudi koji su pritisnuli savez. Budite opusteni nemate razloga za strah
Pa zar ti mislis da mi nakon ovako lose sezone imamo neki strah, daj ba...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:22Zasto da vam bude svejedno jer bi u drugacijem scenariju ispali iz borbe za evropu. Prevagnuo je lobi vasih jakih ljudi koji su pritisnuli savez. Budite opusteni nemate razloga za strah![]()
Nema pojedinacnog kaznjavanja igraca ako citava ekipa napusti teren. Procitaj jos jednom pravilnik.mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:36Meni je zanimljiviji dio oko pojedinačnog kažnjavanja igrača koji su napustili teren i nalogodavca istih.
Tu su po meni drastične kazne u odnosu na oduzimanje nekakvih bodova.
Ako se budu držali pravilnika, Sarajevu se ne piše dobro, a ako ga se ne budu držali, onda je u budućnosti za očekivati dosta ovakvih slučajeva.
To Savez ne može sebi dozvoliti.
Zakonom zabraniti izlazak u evropu svima osim Sarajeva !Vanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:51Vala kad je Tuzla C. mogla igrati Evropu, sa 14 i po navijaca, onda je Sloga za njih licno Barcelona kad igra protiv Reala...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:37Na pocetku sezone, pobrojati koliko koji klub ima navijaca, te prema tom broju formirati tabelu. Normalno da nas bolje predstavlja ko ima vise navijaca, vidise to po proteklom periodu !Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:06
Ma ne moramo mi u evropu. Nek ide Sloga nek nas predstavlja to jedno kolo evrope pred 2 hiljade gledalaca
Jos da dodam ko sve prati fudbal i kom ntariše, zbilja i ne zasluzujemo bolje. Što se tice tribine, Sarajevo je trenutno uz bojac i zrinjski sa nacionalistickim uzvikivanjima, u dubokom kanalu. Najvise ste gluposti napravili u proteklom periodu , toliko se pokvarila vasa tribina, stvorila losu sliku da je smijesno da pises i pominjes navijace.![]()
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:50Zakonom zabraniti izlazak u evropu svima osim Sarajeva !Vanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:51Vala kad je Tuzla C. mogla igrati Evropu, sa 14 i po navijaca, onda je Sloga za njih licno Barcelona kad igra protiv Reala...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:37
Na pocetku sezone, pobrojati koliko koji klub ima navijaca, te prema tom broju formirati tabelu. Normalno da nas bolje predstavlja ko ima vise navijaca, vidise to po proteklom periodu !
Jos da dodam ko sve prati fudbal i kom ntariše, zbilja i ne zasluzujemo bolje. Što se tice tribine, Sarajevo je trenutno uz bojac i zrinjski sa nacionalistickim uzvikivanjima, u dubokom kanalu. Najvise ste gluposti napravili u proteklom periodu , toliko se pokvarila vasa tribina, stvorila losu sliku da je smijesno da pises i pominjes navijace.![]()
Ajlah ne moze niko iskljuciti. Ona je siva eminencija. Shadowman ,odnosno shadow womanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:57Ma kakvi nisi u pravu najveci udarac za Sarajevo je iskljucivanje Ajlah Mirvah i ostalih. Ja kao veliki prijatelj fudbalskog kluba Sarajevo nisam za to zato neka se sve ovo zavrsi sa oduzimanjem nekih simbolicnih sest bodova koji ce biti najblaza kaznaAntikloc je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:09Pojedinacne kazne su nagrada za Sarajevo a kazna za ostale klubove. Posebno za zeljA bez klauna skijasa na klupi,satrat cemo ih na tuznoj grbaviciCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:14
Ako sam u pravu iz ovoga se da iscitati neka kaznica od sest poena
Mislim da je to dovoljno ne treba ih kaznavati pojedinacno![]()
![]()
Samo je bitno da se bodovj ne diraju,jedva smo ih namakli![]()
![]()
Ali samo od klubova koji nisu izborili evropuVanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:53TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:50Zakonom zabraniti izlazak u evropu svima osim Sarajeva !![]()
Zakonom dozvoliti posudjivanje navijaca kad se igraju utakmice u Evropi...![]()
Probajte i sa navijacima iz Federalne, mozda vam Sloboda izadje u susret ( ako vise ikada uspijete izboriti Evropu)...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:04Ali samo od klubova koji nisu izborili evropuVanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:53TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:50
Zakonom zabraniti izlazak u evropu svima osim Sarajeva !![]()
Zakonom dozvoliti posudjivanje navijaca kad se igraju utakmice u Evropi...![]()
![]()
Ne sikiraj se za broj navijaca, nama je dosta i 200-300 normalnih, ne nasilnih, koji nece klubu svaku domacu utakmicu nabiti par hiljada kazne, divljati, zbog njih zatvarati tribine itd itd.Vanja8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:09Probajte i sa navijacima iz Federalne, mozda vam Sloboda izadje u susret ( ako vise ikada uspijete izboriti Evropu)...
Dobro, mozda sam pretjerao, cuj Sloboda, pa vasim igracima bi se noge odsjekle kad bi izasli na teren , a da ih podrzava baza Slobodinih navijaca, previse bi to bilo za vas...
Mozda ipak...SimmBau, taman po mjeri za vas...![]()
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:21Ne sikiraj se za broj navijaca, nama je dosta i 200-300 normalnih, ne nasilnih, koji nece klubu svaku domacu utakmicu nabiti par hiljada kazne, divljati, zbog njih zatvarati tribine itd itd.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, nedimmmm1337, prisonbreak i 30 gostiju.