Jel moze Bekic odigrati cijelu polusezonu sam....jel se može povrijediti....a znaš vjerovatno i sam kakvi smo baksuzi..... pravo na kiks nam je svedeno na minimum....da ne bude opet 2 kola prije kraja "ako ovi pobjede tamo a oni odigraju nerjeseno vamo".....znaš odlično kako smo prosli kad smo se na druge oslonili...malo je nama 6 skola, izgleda....udji bez Bekica recimo zadnja 2,3 kola na spicu i nek ga ovo dijete mijenja ja ti garantujem da mali nije dorastao pritisku bitnih utakmica koje se igraju pod pritiskomkatarakta je napisao/la:Po kojoj logici Bekic nije napadac. Drugo je sto su ga u Sa znali gurat na krilo. U Zrinjskom je na spicu bio prvi strijelac ligestaragarda je napisao/la:Ostadosmo na "dajdzinom zlatu" da nas spašava od ispadanja....tako rade ozbiljni klubovi.... oslonit se na dijete u ovakvoj situaciji-cestitam
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Sariel1987
- Kontakt:
jok eto ti pratis premijer ligu, ono hodas iza nje i pratis je jel to to 
to ja ta prica bolji je bekic od krpe
statistika ne laze.
a tek ordaga i njegova zamjena jeko njegova zamjena ustvari
to ja ta prica bolji je bekic od krpe
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj iz nake surdulice il' kako vecSariel1987 je napisao/la:jok eto ti pratis premijer ligu, ono hodas iza nje i pratis je jel to to
to ja ta prica bolji je bekic od krpestatistika ne laze.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Sariel1987
- Kontakt:
kad nam ga surdukne za koje kolo
ee al dobar je top svi ga hvale novi koga je ono tandir glumio?
ee al dobar je top svi ga hvale novi koga je ono tandir glumio?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bekic i Krpa su tu negdje realno, pustite se sad toga koga ko više voli kao osobu. Priča se o kvalitetu njihovom igračkom.
Što se tiče Ordage ostajao je kod nas dok nije dobio ponudu normalnu iz inostranstva i to je to, mora i on riješiti egzistenciju.
Ordaga je legenda naša već, ispoštovao nas maksimalno i jedan od rijetkih igrača od riječi.
Što se tiče Ordage ostajao je kod nas dok nije dobio ponudu normalnu iz inostranstva i to je to, mora i on riješiti egzistenciju.
Ordaga je legenda naša već, ispoštovao nas maksimalno i jedan od rijetkih igrača od riječi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
daj mi 3 potencijalne zamjene za Ordagica za koje bi rekli to je to ?Sariel1987 je napisao/la:jok eto ti pratis premijer ligu, ono hodas iza nje i pratis je jel to to
osim Redzepija naravno
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 02 feb 2018, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
nedam ne dam N E D A M! 
Ugljevik, ne Prijedor (2002/03)Saltsity je napisao/la:Drugovi moji, kakvu je golcinu iz slobodnjaka zabio Vojvoda mislim Rudar Prijedor da je bio,i to za opstanka cini mi se.Kisa nebo se spustilo nad nasom Tuzlom ja na tribini smrzo se ko p..cka. ..Kada slobodnjak....Vojvoda sa jedno 25 metara...pod raslje. ....

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Ugljevik, ne Prijedor (2002/03)Saltsity je napisao/la:Drugovi moji, kakvu je golcinu iz slobodnjaka zabio Vojvoda mislim Rudar Prijedor da je bio,i to za opstanka cini mi se.Kisa nebo se spustilo nad nasom Tuzlom ja na tribini smrzo se ko p..cka. ..Kada slobodnjak....Vojvoda sa jedno 25 metara...pod raslje. ....
Joj vidi lige ko Seria A
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
1. Leo Messi?ultrasstyle_tz je napisao/la:daj mi 3 potencijalne zamjene za Ordagica za koje bi rekli to je to ?Sariel1987 je napisao/la:jok eto ti pratis premijer ligu, ono hodas iza nje i pratis je jel to to
osim Redzepija naravno
2. Eden Hazard??
3. Kevin De Bruyne???
-
Sariel1987
- Kontakt:
pazi zajebancije.
prvo rastjeraju sve sto valja il ljudi sami pobjegnu i onda mi na forumu da predlazemo potencijalne zamjene

prvo rastjeraju sve sto valja il ljudi sami pobjegnu i onda mi na forumu da predlazemo potencijalne zamjene
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nije pitanje @ultra postavio koga predlažemo, nego sa kojim bi igračima bili zadovoljni umjesto Ordage.
Jer očigledno ko god se dovede nevalja.
Eto bili su Ordaga i Krpa u prvom dijelu sezone pa smo 10. Zašto je to tako??
Sigurno ima puno faktora i svega, ali rezultat je izostao i sa njima dvojicom u timu.
Sigurno ima puno faktora i svega, ali rezultat je izostao i sa njima dvojicom u timu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
prvi i osnovni uprava. sto su rastjerali sve oko njih sto je valjalo pa ocekivali da njih dvojica sami rjesavaju utakmice... pored 6 7 panjeva u ekipi.sviunapad1010 je napisao/la:Nije pitanje @ultra postavio koga predlažemo, nego sa kojim bi igračima bili zadovoljni umjesto Ordage.
drui opet uprava zbog odnosa prema igracima, svega izgovorenoh neucinjenog i sl
treci opet uprava zarad finansija...
-
Sariel1987
- Kontakt:
A opet uprkos upravi naravno da sam uz momke da izbore opstanak.
A znate vi svi il bar vecina ko se sve sad vrti u i oko kluba.Pa kad o tom sutite sto vam forumska zajebancija onda smeta???
A znate vi svi il bar vecina ko se sve sad vrti u i oko kluba.Pa kad o tom sutite sto vam forumska zajebancija onda smeta???
Ni danas izgleda nema informacija o slucaju Krpic,da li je ugovor vazeci i da li je Sloboda dobila sta para od transfera u Iran ?
Sta je sa statutom kluba ,dokle se doslo,blizi se termin sjednice ili su se malo salili u vezi nove sjednice?
Sta je sa statutom kluba ,dokle se doslo,blizi se termin sjednice ili su se malo salili u vezi nove sjednice?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Smajile usutio si se za pojačanja?
-
Sariel1987
- Kontakt:
I Smajilov izvor nas ispali
Bar jos jedan da dodje pa na kojoj god poziciji
Bar jos jedan da dodje pa na kojoj god poziciji
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nema nam ni @solinasa dugo. Zaglavio negdje u međuprostoru.
tu je babuka, samo toga nisi svjestan :lol:sviunapad1010 je napisao/la:Nema nam ni @solinasa dugo. Zaglavio negdje u međuprostoru.
-
Sariel1987
- Kontakt:
malo se hase ulizuje solinasu jelde 
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 4 gosta.