To kad se desilo u BL, tada Benko nije ni igrao za Sarajevo jos koliko se sjecam.Mrcho je napisao/la:Neko je spomenuo bio da ima dobra ponuda za Benku i ja sam ga prodao 100% jer sam pristalica igraca pogotovo napadaca koji 1 na 1 sa odbranbenim idu bez problema a to Benko nije na zalost a Bilbija pogotovo. Doveden kao napadac, u prvim zvanicnim utakmicama za FK Sarajevo vise se svadjao sa sudijom nego sto je igrao, u Banja Luci protiv Borca namjerno u 90-oj minuti vraca loptu nazad a ima idealnu situaciju da izbaci benku koji je u punom trku prema Golu Borca i izadje sam na golmana u 100% sansu, protiv Selje katastrofalan, bjezi od lopte i krije se, kao i Stojcev...belosevic28 je napisao/la:Mircho, zar ti nisi prije nekoliko dana prodavao istog tog Benku ?! Neka nama Milosa, nek hebe zivce, seta se...najveci problem ekipe je bio Bica. Sad kad je otisao, vrata Lige prvaka su nam otvorena...
Spomenut cemo mi Bicu, zivi bili pa vidjeli...
Hvala njemu na golovima koje je postigao i asistencijama ali on ni priblizno nikada nije bio kvalitet za FK Sarajevo!!!!!!
To je moje misljenje i ne moras se sloziti sa njim, ali dijelim isto misljenje sa upravo koja mu je i dala papire i pokazala izlazna vrata!!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da dodam da se neki mogu uvjeritiMCMXLVI je napisao/la:Arka je druga poljska ligaSabinho je napisao/la:Ljudi smirite se. Evo rezultato Apoela sa ovih prijateljskih:
04.07.15 KLU Lech APOEL 3 : 0
30.06.15 KLU Arka APOEL 2 : 1
27.06.15 KLU Lechia APOEL 4 : 1![]()
Pametnom dosta
http://www.transfermarkt.com/arka-gdyni ... erein/6107
http://www.transfermarkt.com/lechia-gda ... erein/4000
Treba dodati i to da smo samo mi opterećeni retultatom u pm utakmicama. Niko ne razmislja o tome da je mozda Dzeno probavao kako se branimo sa 5 igraca.
Ja sam ubijeden da se Dzeno igrati na posjed lopte i da ce da napravi ptitisak nekih 20 do 30 minuta a poslije toga zatvaranje utakmice.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sjeti se utakmice sa Haugesundom i Stojceva, gdje decko uzima loptu vuce 20 30 metara, prolazi dva igraca i zabija gol.
Utakmica sa Borusijom, gdje Cimirot se poigrava sa bundesligaskim zvijezdama (presjeca napade, iznosi loptu, razigrava igrace)
Utakmice sa Seljom na Golubarniku gdje mali Radovac 1 2 3 igraca prolazi, pas kroz sredinu za Velkoskog i 0:1 za Sarajevo.
Sve su to vezni igraci (kvalitetni vezni igraci) a hajde sad ti meni navedi situaciju gdje je Bilbija nesto slicno uradio?????
Joker90@ nije tad Benko igrao, niti je bio u planu, to je bila kup utakmica i zavrsena je nerijesenim rezultatom....
Utakmica sa Borusijom, gdje Cimirot se poigrava sa bundesligaskim zvijezdama (presjeca napade, iznosi loptu, razigrava igrace)
Utakmice sa Seljom na Golubarniku gdje mali Radovac 1 2 3 igraca prolazi, pas kroz sredinu za Velkoskog i 0:1 za Sarajevo.
Sve su to vezni igraci (kvalitetni vezni igraci) a hajde sad ti meni navedi situaciju gdje je Bilbija nesto slicno uradio?????
Joker90@ nije tad Benko igrao, niti je bio u planu, to je bila kup utakmica i zavrsena je nerijesenim rezultatom....
Polako raja, nije sve crno. Vidio sam koliko je mnoge poljuljao poraz od Rijeke i ova pobjeda Lecha, jednostavno nisam imao volje ista napisati citajuci kojekakve komentare. Ljudi, mi ne treba da se mjerimo sa Rijekom, to vam je valjda jasno. Rijeka je kolektiv koji cine desetak reprezentativaca vrlo jakih reprezentacija, ulazu pet puta vise od nas. Dovode igrace koji su u prajmu, Bezjak je doveden nakon savrsene sezone, Hristov isto tako a tu je i Balaj koji je briljirao u reprezentaciji i igrao dobro u klubu. O Radosevicu i ostalim da ne trosim rijeci. Mi smo sa druge strane kolektiv koji se sastoji od igraca koji nisu mogli igrati u klubovima koji su jaki kao Rijeka i mi smo ih pokupili jer u nasoj ligi cine prevagu. Da neko ne pomisli da su to losi igraci vec jednostavno nisu se mogli snaci u takvoj konkurenciji. Rijeka je par nivoa iznad nas i ona kvota na njih i onaj rezultat su odraz realnog stanja. Lech je opet dosta slabiji od Rijeke i jaci od nas ali nemaju taj kvaliet kao Rijeka da mogu sebi garantovari prolaz protiv nas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel vam sada malo lakse pesimisti? 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
nekima bas treba zabraniti da komentarisu fudbal jer ocito to ne rade razumom o nekom unutrasnjom mrznjom... elem
sto se tice karata, ljudi boziji jeste vi svjesni da ljudi koji vole ovaj klub svim srcem i disu z anjega imaju 600 KM plate... da bi usao u novu sezonu treba mu
100KM godisnja, 10 KM ulaznica.... to je 20% plate.... ovo je u slucaju samo jedne tekme... ako hcoe da povede nekoga sa sobom cijena dobro dobro raste.... nisu to male pare da se ne lazemo... e sad, zamislimo da ce to neko ko voli klub i izdvojiti.... jer je tu 10-20 godina...
KAKO MISLITE da ce tako novac bciti neko ko nije zagrizen? NEĆE
STO BI ON DAVAO 30 KM, vidio nedaj BOZE poraz od lecha i nikad vise ne dosao na tekmu? cemu to ? Mislite da ce ostati fasciniran necim? stadionom?
Uslovi na stadionu kao 84', ekipa jeste dobra ali samo za nase uslove, da se ne lazemo, nisu to nikakve zvijezde zbog kojih se dolazi na utakmice
zato mislim da je ovo sa cijenama jednsotavno jedan veliki promasaj i ubleha ljudi koji su zaduzeni za ovo... katstrofa, jednsotavno su trebali PREPISATI ulaznice od Borusije,malo ih korigovati, ,.. napuniti stadion i iskoristiti neku euforiju ali jok, zinula guza... i neka je, samo bez razocarenja oko broja navijaaca na tribinama jer za 32 KM mozes uzeti "meze" za komplet porodicu i gledati tekmu na TV, a tako razmislja jedno 80% "Navijaca"
sto se tice karata, ljudi boziji jeste vi svjesni da ljudi koji vole ovaj klub svim srcem i disu z anjega imaju 600 KM plate... da bi usao u novu sezonu treba mu
100KM godisnja, 10 KM ulaznica.... to je 20% plate.... ovo je u slucaju samo jedne tekme... ako hcoe da povede nekoga sa sobom cijena dobro dobro raste.... nisu to male pare da se ne lazemo... e sad, zamislimo da ce to neko ko voli klub i izdvojiti.... jer je tu 10-20 godina...
KAKO MISLITE da ce tako novac bciti neko ko nije zagrizen? NEĆE
STO BI ON DAVAO 30 KM, vidio nedaj BOZE poraz od lecha i nikad vise ne dosao na tekmu? cemu to ? Mislite da ce ostati fasciniran necim? stadionom?
Uslovi na stadionu kao 84', ekipa jeste dobra ali samo za nase uslove, da se ne lazemo, nisu to nikakve zvijezde zbog kojih se dolazi na utakmice
zato mislim da je ovo sa cijenama jednsotavno jedan veliki promasaj i ubleha ljudi koji su zaduzeni za ovo... katstrofa, jednsotavno su trebali PREPISATI ulaznice od Borusije,malo ih korigovati, ,.. napuniti stadion i iskoristiti neku euforiju ali jok, zinula guza... i neka je, samo bez razocarenja oko broja navijaaca na tribinama jer za 32 KM mozes uzeti "meze" za komplet porodicu i gledati tekmu na TV, a tako razmislja jedno 80% "Navijaca"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za mene su dosta ona dva gola Atromitosu. Pamtit cu mu to dok sam ziv. To sto on nije tip igraca za siroke narodne mase, to je druga prica i problem vas sto ne vidite njegove kvalitete. Momak je itekako zahvalan igrac i igrao je svim srcem za ovaj sveti dres, i u najmanju ruku je degutantno da se pljuje.Mrcho je napisao/la:Sjeti se utakmice sa Haugesundom i Stojceva, gdje decko uzima loptu vuce 20 30 metara, prolazi dva igraca i zabija gol.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

5 najvrijednijih igraca lige!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
odje*i u skokovimaLacoste je napisao/la:keruamstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
to roditeljima reci balavac
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
u tom slucaju ne znam zasto se zalis???amstaff je napisao/la:odje*i u skokovimaLacoste je napisao/la:keruamstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
to roditeljima reci balavac
nemas vremena i ne znas kad si slobodan da ides na tekmu? pa zasto te interesuje cijena onda?
ocigledno neces ici, bit ce prenos na tv-u , vrlo vjerovatno svake utakmice Sarajeva, uzivaj
clanske karte su nacin da se podrzi klub i usput imas neke pogodnosti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mogu da vjerujem da je nekom normalno da je cijena 20KM?
Da je nov stadion, to je lahko prihvatiti..
Al uslovi na hasetu su ravno katastrofi, mozemo se mi lagati, al tako je..
Gdje kad je neka jaca utakmica moras da djelis stolicu na tribini, jer neko ne zeli da ide u cosak skroz..
Desilo mi se prosle godine tri puta..
Ja ne razumijem zar nije cilj da bude pun stadion?
Sada kada rastemo kao klub, trebaju cijene da budu pristupacne, da mogu ljudi doci.. A onda kad izradtemo na nivo dinama, onda podigni cijene.. Kako u domacem prvenstu tako i u Evropi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje kad je neka jaca utakmica moras da djelis stolicu na tribini, jer neko ne zeli da ide u cosak skroz..
Sada kada rastemo kao klub, trebaju cijene da budu pristupacne, da mogu ljudi doci.. A onda kad izradtemo na nivo dinama, onda podigni cijene.. Kako u domacem prvenstu tako i u Evropi..
ima prenos na FaceTV u HD , gratis možeš gledati....Zip je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je nekom normalno da je cijena 20KM?
ili ako ćeš otići jednom baš na tu tekmu daš cvaju,
ili ako ćeš otići na par tekmi evropskih možda + derbi, uzmeš člansku za cvaju i imaš jeftinije karte,
ili ako hoćeš da gledaš što više tekmi uzmeš člansku i sezonsku najpovoljnije....
za svakog ponešto , a niko te ne sili...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hocemol vise saznati sa je sa tim golmanom, ako nema Delaca pa valjda imaju namjeru imat tri golmana pred Lech, Nece Plakalo na klupi bit .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sinoć ja u sred noći sanjam i tako mi dolazi san..
Bordo momčad se vratila iz Slovenije i imaju trening u Vogošći i ja reko odo na tribine da ih vidim malo.. I okupilo se raje tamo i dolazi bus ispred stadiona,parkira se. I ulaze igrači na stadion tamo na suprotnoj strani kada hodaju zajedno 3 momka u žutim majcama,skontam da su golmani ali ne vidim ko je treći. I okupi njih Dzeno na centru prilaze oni i ja gledam,ma frajer isti Delac...
Al fakat ovako bilo...
Bordo momčad se vratila iz Slovenije i imaju trening u Vogošći i ja reko odo na tribine da ih vidim malo.. I okupilo se raje tamo i dolazi bus ispred stadiona,parkira se. I ulaze igrači na stadion tamo na suprotnoj strani kada hodaju zajedno 3 momka u žutim majcama,skontam da su golmani ali ne vidim ko je treći. I okupi njih Dzeno na centru prilaze oni i ja gledam,ma frajer isti Delac...
Al fakat ovako bilo...
Sabrine mi moje!
cekaj kad vidis nove cijenejoker90 je napisao/la:
5 najvrijednijih igraca lige!Jos nema Mateja, i on je bio 800k..
FatamorganaBosnianKingdom je napisao/la:Sinoć ja u sred noći sanjam i tako mi dolazi san..
Al fakat ovako bilo...
U novi boj ...
ne znam stvarno koliko moras biti bezobrazan da jos i branis cijene od 20 km... buraz nismo svi besposlicari, ne hrane nas roditelji, imamo djecu itd... tebi je ocigledno sasvim normalno da odes na stadion sa djetetom i platis dvije karte 40 km + sok, košpe i sve ostalo. ne razumijem nikako cijene, ne razumijem ljude koji brane te cijene.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
E vidiš, ako ti je dijete član, (bijela članska) za dijete ti ne treba kartaamstaff je napisao/la:ne znam stvarno koliko moras biti bezobrazan da jos i branis cijene od 20 km... buraz nismo svi besposlicari, ne hrane nas roditelji, imamo djecu itd... tebi je ocigledno sasvim normalno da odes na stadion sa djetetom i platis dvije karte 40 km + sok, košpe i sve ostalo. ne razumijem nikako cijene, ne razumijem ljude koji brane te cijene.
U novi boj ...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
[quote="Zukanovic"][quote="joker90"][img][/img]
Jos nema Mateja, i on je bio 800k..[/quote]
cekaj kad vidis nove cijene
[/quote]
Kad ce ih updateovati? Samo reci kakav će nam Biti Cimi..
cekaj kad vidis nove cijene
Kad ce ih updateovati? Samo reci kakav će nam Biti Cimi..
Sabrine mi moje!
22.07 ja to stavlam mislim oko 25-26.07 bice online.
Cimirot bice mislim 1,1 - 1,3 Mio € nisam jos siguran.Moram da sve misljene clanova fino izracunati.
Cimirot bice mislim 1,1 - 1,3 Mio € nisam jos siguran.Moram da sve misljene clanova fino izracunati.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum, Google Adsense [Bot], mnon46, SilaMoc1946, skoJaa i 92 gosta.