Pa ti nisi sutnuo lopte u zivotu niti krocio na travnjak nekog stadiona, a cudis se kako neko dadne gol na losem terenu. Sta kazes na onaj teren Grbavice protiv Belgije, cini mi se, kad nam se cijeli svijet smijao da sam na poslu se stidio reci ljudima odakle sam? Samo vi nemojte ni o cemu, dobro vam ruke nisu otpale od prosenja.90minut je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:50100%Baader je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:46Eto, frajko zaključio postom da Tušanj čak i odlično izgleda![]()
![]()
Šta reći na ovo, kako objasniti ovakvo ludilo, a radi se vjerovatno najgorem terenu u ovom dijelu Evrope, bar kad su u pitanju prve lige. Usuđujem se reći da je velika većina drugoligaških terena kod nas u istom ili boljem stanju od Tušnja.
Teren je u takvom stanju da ne možeš 4 metra s loptom pretrcati da ti ne pocne skakati ne sjecam se kad sam više cvilio od nervoze od zadnje utakmice u Tuzli kako ces pobjediti s igracem više na onom nema šanse.
Evo i sad baš me zanima kako ovi dadođe 3 gola na onom.
Prihvati se ti rodjak serija i "rada kamere".
Bajadera - metaforicki sam to napisao s obzirom da se teren nekako i drzao do mraza i kisa a igraju 2 tima na njemu. Isto tako sam napisao i da je teren na Tusnju uzasan i renoviranje je prijeko potrebno.