NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 13 jul 2023, 20:59

Auuu zavrsi karijeru, kao vrlo mlad...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jul 2023, 21:08

Do sad je igrao u klubovima koji nemaju navijača. Mlad je naučit će...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 13 jul 2023, 21:19

Druze nisi dosao iz Namibije i ne znas sta znaci relacija Čelik Sarajevo ili nebitno bilo koji drugi klub u BiH. Igras za jedan klub drugog reklamiras. Alaselamet :crazy:
Ponosni smogovac!

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 13 jul 2023, 21:25

Treba debila nabit na q !

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 13 jul 2023, 21:25

Tačno sam znao da ce neko njihov ovaj story staviti ovdje hahaha
Čovjekova privatna stvar sta ce raditi u za koga navija
Nek on na terenu gine to je meni važno jedino

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 jul 2023, 21:26

Ma odmah ga nogirati, cuj mlad!Ima frajer 30 godina!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 13 jul 2023, 21:30

almir2018 je napisao/la:
13 jul 2023, 21:25
Čovjekova privatna stvar sta ce raditi u za koga navija
Pa bas ako je privatna i treba da bude privatna a ne ovako :urnebes: Svašta.
Ovdje ovako ne moze da se ponaša. Neka ide odmah dalje. Jedna opomena, drugi put raskid, doviđenja.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jul 2023, 21:30

Znate da svi citaju i uprava i igraci nekako pisete ova 2 dana bezveze nista nisacim pogotovo o igracima .Svi su nasi igraci odakle god ko dodje ,znaci ako ga uprava dovede i podrzaje trebamo i mi a ne ici kontra.
A ovo instagram nbitno podrzo je BiH klub u europskoj utakmici pa nece Torpedo podrzat a svi bi se dicili da neki igrac tako podrzi Celika a igra za drugi klub .

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jul 2023, 21:38

Sutra ce govance kada dodje jesen bordo majicu ispod dresa nositi i to je njegova privatna stvar :urnebes: Kad ce taj fan shop da kupim dres hrelje i odmah ispred istoka zapalim. Gov.no pitarsko :guz:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 13 jul 2023, 21:55

Sto se ljudina faulira :roll:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jul 2023, 21:59

prisonbreak je napisao/la:
13 jul 2023, 21:55
Sto se ljudina faulira :roll:
Klizeći s dvije noge :guz:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 jul 2023, 22:03

Momak rodjen u Sarajevu prosao omlad skolu debitovao za 1 tim pitar u dusi njegov izbor, ali sam uvjeren da ce u dresu Celika poginuti na terenu i to je za mene ok. Profesionalac siguran sam od glave do pete
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 jul 2023, 22:04

dinodino2019 je napisao/la:
13 jul 2023, 22:03
Momak rodjen u Sarajevu prosao omlad skolu debitovao za 1 tim pitar u dusi njegov izbor, ali sam uvjeren da ce u dresu Celika poginuti na terenu i to je za mene ok. Profesionalac siguran sam od glave do pete
Nikome i ne smeta sto navija, navijaj, al sta javno imas objavljivati…

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 13 jul 2023, 22:16

Daj budimo realni, gdje ces ovo uradit, al hajd..
Ponosni smogovac!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 jul 2023, 22:21

Hrelju ste prizivali i uprava ga je dovela! Svi su pisali da je dobar igrač! I šta se sad sere??? Čovjek došo da igra za platu u Čelik,ako je on dobar na terenu i daje sve od sebe ne zanima me šta radi poslije utakmice ili treninga! Ja uvijek volim više igrača koji zna na terenu a navija na primjer za SA,ŽE,VELEŽ ne bitno več rodzenog zeničanina koji voli Čelik a pojma nema kao što je na primjer Šehič bio,može bit zeničko djete 200 godina i voliti Čelik možes se na njeg pokakit kad pojma nema! ZATO NE KAKITE ! Uprava ga dovela i kraj priče,ak on bude dobar na terenu nek radi i navija za koga hoče poslije Čelikove pobjede! SAMO NAVIJAČ VOLI SVOJ KLUB,A IGRAČ MOŽE DA IGRA ZA SVAKI!
::::SAMO ČELIK::::

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 jul 2023, 22:26

zamorano je napisao/la:
13 jul 2023, 22:21
Hrelju ste prizivali i uprava ga je dovela! Svi su pisali da je dobar igrač! I šta se sad sere??? Čovjek došo da igra za platu u Čelik,ako je on dobar na terenu i daje sve od sebe ne zanima me šta radi poslije utakmice ili treninga! Ja uvijek volim više igrača koji zna na terenu a navija na primjer za SA,ŽE,VELEŽ ne bitno več rodzenog zeničanina koji voli Čelik a pojma nema kao što je na primjer Šehič bio,može bit zeničko djete 200 godina i voliti Čelik možes se na njeg pokakit kad pojma nema! ZATO NE KAKITE ! Uprava ga dovela i kraj priče,ak on bude dobar na terenu nek radi i navija za koga hoče poslije Čelikove pobjede! SAMO NAVIJAČ VOLI SVOJ KLUB,A IGRAČ MOŽE DA IGRA ZA SVAKI!
Jel ti fkt nemaš ć na tipkovnici?

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 jul 2023, 22:28

sagitarius je napisao/la:
13 jul 2023, 22:26
zamorano je napisao/la:
13 jul 2023, 22:21
Jel ti fkt nemaš ć na tipkovnici?
Fakat nemam!!!
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jul 2023, 22:35

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

slika

HRELJA ADNAN
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 13 jul 2023, 22:57

Glup potez ovog igraca! Shvatam.da navijas za neki klub,ali objavljivati ovo na drustvenim mrezama ne podrzavam,a igras za drugi klub(do duse nismo u istom rangu)!Sarajevo je klub s kojim nasa uprava ima odlicne odnose,I koji su se realno pokazali da su prijateljski nastrojeni(od izbora stadiona,do nudjenja igraca na posudbu...)Obostrana korist,neko ce reci,ali mogli su komotno igrati u Doboju kod Kaknja!Ali ovo mu nije trebalo,bez veze sebi stvara pritisak sa tribina!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jul 2023, 23:07

Valjda je neko nepisano pravilo, da se ovo ne radi. Nesto kao npr, ne proslavljas gol ako si ga postigao bivsem klubu.

Nema veze sto je to FK Sarajevo, mogao je to biti i Zrinjski, Bosna V, Famos, Nemila. Jednostavno to se ne radi. Ako uprava i strucni stab smatraju za shodno da se momku skrene paznja na to, vjerovatno ce se i popricati s njim.

Iskren da budem, prije bih ovo ocekivao od Tabakovica, koji je tu na pozajmnici. Mlad, njegov maticni klub igra bitnu tekmu, vjerovatno navija za njih od malih nogu, ali eto.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.