FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 27 feb 2011, 15:52

UPS je napisao/la:U ovako losoj utakmici fakat se mora izdvojiti onaj brilijantan potez Maletica i gol! Svaka cast

P.S. odavno nisam cuo vise plagijata kao iz kopa lesinara. strasno, skoro svaka pjesma :?
Kakvi molim te plagijati,ako su nekome tekstovi originalni,to su bar Lesinarima.Za melodije ne kazem,to svako na Balkanu fura slicne ili iste.Tu nema originalnosti...

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 27 feb 2011, 16:22

Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 feb 2011, 16:54

Čestitke na pobjedi ;)
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 feb 2011, 16:56

cestitke borcu!

znaci mi i vi se izdvajamo za borbu za prvaka drzave... ;)

imate pravo na jedan kiks, inace vas prestizemo 8-)

bice ovo dobra sezona ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2011, 16:56

kupljena utakmica! Borac je realno puno losiji nego jesenas,ali eto malo apra od transfera sto ste zaradili dali ste za ovu pobjedi listicarima! emoj da vas zavarava ova pobjeda,vjerujte prodana utakmica! oa igraci Sirokog se setaju po terenu,ofirno i jadno..al zato vas cekamo na Grbavici!:)

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 feb 2011, 16:58

čestitke na pobjedi, makar smo pobjegli širokom na +6, a imamo dobar raspored i ganjat ćemo se sa vama
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 27 feb 2011, 16:58

Čestitke na pobijedi. Samo naprijed braćo do titule.

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 27 feb 2011, 16:59

bosnas_ je napisao/la:kupljena utakmica! Borac je realno puno losiji nego jesenas,ali eto malo apra od transfera sto ste zaradili dali ste za ovu pobjedi listicarima! emoj da vas zavarava ova pobjeda,vjerujte prodana utakmica! oa igraci Sirokog se setaju po terenu,ofirno i jadno..al zato vas cekamo na Grbavici!:)
jest ti vuna sto su ljudi pobjedili???cestitke borcu a komsije ne kukajte nega ganjate ih nema sta

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2011, 17:07

Cestitke Borca na moze se reci zasluzenoj pobedi.Borac igra dobar fudbal,cvrst i bez puno srljanja napred i jako krecu napred tek kada im se upotpunosti otvori prilika za to.Vidi se da Jagodic zna sta hoce i koliko moze sa ovom ekipom i potukao je i Istuka sada,pa jedina dva trenera koja su njega "uzeli" su Osim i Gavran,ovo ostalo Jagodic je lepo studirao i dobijao tako utakmice.Danas Borac pokazao kako se igra u gostima,nije ovo bio bunker,nije ni autobus ispred gola ali strasna defanziva i pretnja u kako sam rekao momentima kada imaju otvoren put.Rekao sam ja nedavno da Borac nista slabi nije nego proslu polusezonu,mozda cak i jaci,ono cega sam se ja "pribojavao" je da Stakic nece uspeti nadomestiti odlazak Trivunovica,ali ono sto sam video u ove dve utakmice mi je potpuno promenilo misljenje,veliko pojacanje je doslo u Banja Luku u vidu "Demichelisa".Medjedovic kako sam i ocekivao bice veliko pojacanje,po meni dosta bolji igrac nego Stanceski,u kome ja ne znam sta ljudi toliko epohalno vide. :?
Maletic dokazao klasu ponovo,posprdao se sa Bertosom koji je jadan legao na pod od muke :lol:
Ocekujem sada protiv Drine da se u tim od pocetka gurnu i Nikolic i Veljovic koji mi neocekivano daleko igra od gola,nije to njegova pozicija,a nije se jos ni lepo uklopio u ekipu.

p.s.Sta je sa Benovicem,vrlo malo igra ove sezone?

p.s.2 Lesinari vrlo dobri,ovo je jedan od retkih stadiona gde izgleda navijaci ostaju do kraja,mada su dosli tek oko 20-te minute. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 feb 2011, 17:27

Sve čestitke na pobjedi, apsolutno je zaslužena i čista i ništa joj se ne može prigovoriti.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 27 feb 2011, 17:30

3 $ су $ ' " !? ?,? ето & је $ & ! ;)
? &,& ",& & ?!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 feb 2011, 17:30

cestitke na zasluzenoj pobjedi....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 feb 2011, 17:57

Onaj mali cupavi igrao je proslu sezonu za vas gdje je sad ?

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 27 feb 2011, 18:01

Buddy je napisao/la:Onaj mali cupavi igrao je proslu sezonu za vas gdje je sad ?
U Vojvodini on je igrao kod nas na posudbi
Melburnski Lesinar

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 feb 2011, 18:01

aha hvala

jeremija

Post Postao/la jeremija » 27 feb 2011, 18:11

Braćo svaka čast na pobjedi,samo naprijed do titule!
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 27 feb 2011, 18:38

? " на ".... 8-)

& се & % " ", јер " ? & $ ", ? $ се "... :D
? $ $ је ?, Џо " Жара ' % " у првој "...

Све у ', $ је.
$ $, % ", % "!

? те &, " '! :)
Let's go, Fighter!

"!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 feb 2011, 18:44

Devil je napisao/la:Cestitke Borca na moze se reci zasluzenoj pobedi.Borac igra dobar fudbal,cvrst i bez puno srljanja napred i jako krecu napred tek kada im se upotpunosti otvori prilika za to.Vidi se da Jagodic zna sta hoce i koliko moze sa ovom ekipom i potukao je i Istuka sada,pa jedina dva trenera koja su njega "uzeli" su Osim i Gavran,ovo ostalo Jagodic je lepo studirao i dobijao tako utakmice.Danas Borac pokazao kako se igra u gostima,nije ovo bio bunker,nije ni autobus ispred gola ali strasna defanziva i pretnja u kako sam rekao momentima kada imaju otvoren put.Rekao sam ja nedavno da Borac nista slabi nije nego proslu polusezonu,mozda cak i jaci,ono cega sam se ja "pribojavao" je da Stakic nece uspeti nadomestiti odlazak Trivunovica,ali ono sto sam video u ove dve utakmice mi je potpuno promenilo misljenje,veliko pojacanje je doslo u Banja Luku u vidu "Demichelisa".Medjedovic kako sam i ocekivao bice veliko pojacanje,po meni dosta bolji igrac nego Stanceski,u kome ja ne znam sta ljudi toliko epohalno vide. :?
Maletic dokazao klasu ponovo,posprdao se sa Bertosom koji je jadan legao na pod od muke :lol:
Ocekujem sada protiv Drine da se u tim od pocetka gurnu i Nikolic i Veljovic koji mi neocekivano daleko igra od gola,nije to njegova pozicija,a nije se jos ni lepo uklopio u ekipu.

p.s.Sta je sa Benovicem,vrlo malo igra ove sezone?

p.s.2 Lesinari vrlo dobri,ovo je jedan od retkih stadiona gde izgleda navijaci ostaju do kraja,mada su dosli tek oko 20-te minute. :roll:
Svaka cast na postu,vidi se da znas biti objektivan,cak bi rekao da si nas ovdje malo previse nahvalio,jer nam igra nije bila bas na nivou,malo nas je i sreca spasila,ali uglavnom vecina posta stoji.

Borac je pokazao da je ekipa koja ima i glavu i rep,koja zna sta hoce,i koja igra,realno,na rezultat.Igra nije napadacka,nije atraktivna,ali slozicete se svi,obavlja posao. ;) Siroki je srljao,napadali su,imali su inicjativu,jalovu,ispostavice se kasnije.Borac je u odbrani igrao odlicno,od noge do noge,prelijepo je bilo gledati kako igraci bez panike realizuju pasove,i kontrolisu igru kada treba.Golovi su dosli iz lijepih akcija,odnosno solo prodora,lijepo,skolski.Kao protiv Zvezde.Sve je to uvjezbano u glavi trenera,i velikog strucnjaka Vlade Jagodica,koji vrlo dobro zna sta radi.

Najslabije tacke Borca su bekovi bili,kroz koje je duvala takva promaja da je to strasno.Pouzdani desni bek Stupar nije igrao,a Damjanovic jos jednom pokazao da nije igrac ni za klupu Borca,a kamoli za prvih 11.Lijevi bek Zaric nije bio toliko los kao ovaj,ali je takodje pokazao da vise nije za pocetnu postavu.

Ne bih da ureknem,niti da podcjenjujem protivnika,ali mislim da 3 boda protiv Drine nisu upitna,i to bi vec bila ozbiljna zaliha,koju ce tesko ko moci stici.

I za kraj,pisalo se svasta po ovom forumu,i u toku zimske pauze,i sad pred pocetak sezone,od raznih dusebriznika(prepoznace se oni),a ja cu samo reci,pojedite se zivi od muke!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 feb 2011, 19:07

Široki nije baš lagan teren i kao što jutros napisah najvažnije je danas zabilježiti tri boda,a o lepršavoj igri ćemo razmišljati kasnije. Rutinska pobjeda,domaćinima hvala na korektnoj igri i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva,a mi ćemo naravno biti šampioni sa najmanje 10 bodova prednosti,pisao sam već o tome,da se ne ponavljam.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 feb 2011, 19:49

U koji klub je otišao Milan Muminović ? :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.