Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
ovaj sopcast super radi ,engl.
sop://broker.sopcast.com:3912/6816
sop://broker.sopcast.com:3912/6816
evo ja stalno gledam, nije zapeo još vjeruj...extra radi...Zagor je napisao/la:Pucaju serveri ko ludi u pm.ja više ne pokušav`o ... Koliko čujem loše City igra, haj valjda će se u drugom poluvremenu, kad im Mancini u svlačionici objasni šta i kako, uspjeti rješiti utakmicu u svoju korist.. I naravno Džeko da zabije....
http://www.directon.tv/channels/1780/faif
Uf hoće sad De Jong **** ovom Albrightonu mater 

Gledam ove kornere City-a i cudim se 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jah,dok ovi drugi igraju za klikere.jest ali u mekinjama.Adinjo je napisao/la:Nista drugo nego placenici ovaj City. NIkad nece postat' veliki klub.
Svi su placenici,neko neko vise neko manje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobar komentar nakon pada Edina:
" U Bundesligi bi ovo bio prekrsaj, ali ne i ovdje "
Treba ga malo pritisnuti.
" U Bundesligi bi ovo bio prekrsaj, ali ne i ovdje "
Treba ga malo pritisnuti.

joj i dzeko nesto pelja
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma igra me podsjeca kao Bosna protiv Katara uzas lopta se stalno vraca stoperima ili ide frljoka il Kolarov trci.A korneri su smjesni sve salju na istu na prvu Kompanyu moze jednom proc 

svoj ti pos'o !
Al kakve lopte ovaj Kolarov djeli, huh...

- samovasposmatram
- Kontakt:
Kolarov je igracina...igra beka a najopasni je igrac citiya
Evo još jedan link:
http://viasattv1.****/
http://viasattv1.****/
- rob do bagro
- Kontakt:
City bez ideje, slabo skroz.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nista ovo nije .. Slaboooo 

Moraju puno bolje, Kolarov odlican i Dzeko dobar , nekoliko prodora...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sto se tice prvog poluvremena, Dzeko je se utopio u sivilo svoje ekipe, a jedina osoba koja od tog sivila odskace jeste Kolarov, kako je ono strasan igrac, samo mislim da on vise nema snage, jer je skoro sve sto je Man. City napravio islo preko njega, mada Dzeko je igrac poteza i sigurno da moze bolje od ovoga, ali ako vezni red ne prokine, nema od ove igre nista.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 22 jan 2011, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nista od ovog Citya kao sto sam i ranije predpostavljao, ovdje dolaze igraci koji oce da zarade a ne koji hoce karijeru.
Dzeko iskreno nije nista pokazao kao i vecina igraca iz Citya, jedino ovaj srbin Kolarov sto je imao nekoliko dobrih prodora, i Toure koji se nesto trudio, ostalo kriza.Nema nikakve igre, jako lose za klub koji se bori za titulu i kojem neki Wolverhampton uvali tri komada.
Dzeko iskreno nije nista pokazao kao i vecina igraca iz Citya, jedino ovaj srbin Kolarov sto je imao nekoliko dobrih prodora, i Toure koji se nesto trudio, ostalo kriza.Nema nikakve igre, jako lose za klub koji se bori za titulu i kojem neki Wolverhampton uvali tri komada.
City los.. Dzeko los. Mancini mora nesto promjeniti ako misli pored ovako dobro postavljene ekipe igrati.
Samo se vratit' par stranica unazad kad je Dzeko potpisao za City pa pogledat' komentare glede City-ija kao kluba pa ih uporedit' sa ovim danasnjim. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samo da ga ne izvede sad.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.