drugacije i nemozemo do povoljnog rezultata .likusa je napisao/la:jao raja al se branimoo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
to to, hodzic i bajic bolan, brzina! ne moze adilovicbarbarez je napisao/la:Koliko prostora ostavlja plzen,joj da ima neko uz bucana gore da zna mogli bi ga zabit.super je I ovo ali samo da ovi nasi imaju smijelosti vise mogli su opasno zaprijetit.hodzic ili bajic bi mogli nesto uradi,samo da izdrzimo
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bucan igra..Odbrana na nivou,pa sta hocete bolje i ovako nego da primimo petardu..Nemamo mi jos kvaliteta i igraca da napadamo...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
to je to maloprije sam da ne primomo 5,sad bi i gol da damoAdo1921 je napisao/la:Bucan igra..Odbrana na nivou,pa sta hocete bolje i ovako nego da primimo petardu..Nemamo mi jos kvaliteta i igraca da napadamo...
Željeznicar za život cijeli !
Bucan se istrosio ... bezze idu u napad i trose snagu . Drzi se bunkera bola. Adilovic truba . Sadokovic mali se snasao odma. Kerla izgubljen u pozicioniranju,
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 jul 2013, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bravo zeljo, ne moze drugacije jbg, ubacujte Hodzica,Jamak van
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Jamak out Hodzic in. Kasnije Bajic in Adilovic out i to je to 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa šta je s Amarom i Adilovićem ko da su pupčanom vrpcom vezani, on ne može pretrčati ni odbranu kantonalnog ligaša, moramo ljudi iskoristiti bar nešto od onoga što nam se ukaže, a ukazuje nam se puno prilika.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- Consigliere
- Kontakt:
Previse ih pustaju blizu sesnesterca.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Brane se nasi, uz Boziju pomoc da se i odbrane. 
olee
olee
Joj koliko ih je u napadu,pa ima prostora bruku.joj adila kakav je ono krepo.znam da je i ovo predobro ali ne mogu da nenprimjetim da jedna smjela kontrai svasta bi moglo biti
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
joooj Kerla konjino,,,,,,,,,,,Amare vadi Adilovicaaaaaaaaaaaa ebem mu sve...........golmane kralju nas
Hadzic brani utakmicu zivota i ako ostane on na nivou moguc je neki solidan minimalan poraz pa mozda cak i remi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hadzic najbolji golman na svijetu 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ovaj Adilovic je pravi parmak. Bolje taj Hodzic koji nije na vi s loptom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
KRALJU
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koja je kobila ovaj Jamak, pa svaku kontru upropasti 
OOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJ stresova Allahu dragi, Hadžiću HADŽIJOOOO, Zeljković beton
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
samocelik je napisao/la:Hadzic brani utakmicu zivota i ako ostane on na nivou moguc je neki solidan minimalan poraz pa mozda cak i remi.
ja sta odbrani liiiiiiiiiiiiiiiik hahaha jebote daj kontru krepani Adilovicu
Nevjerovatno, mladic rastura na goluhroni je napisao/la:samocelik je napisao/la:Hadzic brani utakmicu zivota i ako ostane on na nivou moguc je neki solidan minimalan poraz pa mozda cak i remi.
ja sta odbrani liiiiiiiiiiiiiiiik hahaha jebote daj kontru krepani Adilovicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.