Al kako pjeva vi ste nasa prva ljubav, Rodjeni ale aleCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 16:49
I rukomet u Mostaru je zavolio nas Mateo Politano
Uzivanje ce biti gledati ga u njegovom najdrazem crvenom dresu i iduce sezone![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 16:49
Uzivanje ce biti gledati ga u njegovom najdrazem crvenom dresu i iduce sezone![]()
To mu je omiljena i nju je prvu naucio kada je dosao u kako on kaze najveci klub u drzaviMostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 16:56Al kako pjeva vi ste nasa prva ljubav, Rodjeni ale aleCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 16:49
![]()
Dodjes iz Gruzije nekih pola godine si tu i vec forcas na nizerazrednom rukometu. Uslo u njega nece se nikada kutarisat
Do kraja životaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 21:15Dodjes iz Gruzije nekih pola godine si tu i vec forcas na nizerazrednom rukometu. Uslo u njega nece se nikada kutarisat![]()
Kako ce Sarajevo uzet pare kada je od ljeta nas igrac? Sarajevo moze samo dobiti Sasu Domica i Tarika Sikala jer je takav deal. Mi dobili igraca za evropu a Sarajevo dva koja imaju iskustvo da vam je izbore iduce sezone win win
Nas je za dva mjeseca i napisao sam ti koja trampa je dogovorena. Ako moze u pp koji klub iz Italije je zainteresovan za njega da prenesem ljudima u klubu da su spremni na poziv. Hvala
Koji to klub iz Italije prati Velezove utakmice?
RubikovaKocka je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:12Naginje ka 6 hiljada.
. NK ČELIK
Zenica
2:1
2:1
FK MLADOST
Doboj Kakanj
Prva liga federacije BiH 23/24
18. kolo
24.03.2024 15:30h, Bilino polje, Zenica; Gledalaca:500;
Glavni sudija: BALIĆ Semir ; 1. pomoćnik: GREBENAR Marko ; 2. pomoćnik: BEVANDA Matej ; Četvrti sudija: OSMANOVIĆ Edin ; Delegat: MEMIĆ Mugdin ; Promatrač suđenja: MATAN Boro ;
Gdje mi je ovaj zenicanin sto se nedavno pametan pravio za posjetu. Kralju Gornji Rahic gleda duplo vise ljudi nego vas.FK G. RAHIĆ
Gornji Rahić
1:2
0:2
FK GORAŽDE
Goražde
Prva liga federacije BiH 23/24
18. kolo
24.03.2024 15:30h, Stadion Harf Arena Gornji Rahić, Gornji Rahić; Gledalaca: 900;
Glavni sudac: POPOVIĆ Igor ; 1. pomoćnik: HUŠIDIĆ Amir ; 2. pomoćnik: OSMANČEVIĆ Selmin ; Četvrti sudija: SOFIĆ Aldin ; Delegat: BOŠNJAK Ratko ; Promatrač suđenja: PROŠIĆ Eldis ;
zapljusnu me val susramljaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 21:27Do kraja životaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 21:15Dodjes iz Gruzije nekih pola godine si tu i vec forcas na nizerazrednom rukometu. Uslo u njega nece se nikada kutarisat![]()
![]()
Yebo mater čovjek forca na drugoligaskoj rukometnoj utakmici u BiH. Grande Velež
Kao sto bi Guliashvili rekao “Vi ste naša PRVA ljubav rođeni ale ale”
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, insimadop, Lokomotifa, OldTownDistrict, Rule_hz, Varijantas8 i 31 gost.