FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 30 okt 2010, 19:01

* ovo je prvi put da Pranjić nekome drugom asistira izuzev Oliću. U dosadašnjih 27 nastupa u BL za Bayern, skupio je ukupno 6 asistencija
* ukupno je Freiburg gostovao u Minhenu 12 puta i nikada nisu pobjedili. Imaju omjer 10 poraza i 2 remija
* Lahm je dosad nanizao ukupno 77 utakmica zaredom u svim takmičenjima. Zadnju koju je propustio bila je u aprilu 2009. godine. Od ovih 77 utakmicu, samo je u 1 zamjenjen (u kupu protiv Oberhausen u septembru 2009. godine)
* utakmica je prenošena uživo u čak 157 zemalja
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2010, 00:58

Neko kudi Brafonju, neko Butku, nekome je odjednom Mićko dobar, kao i Pranja... :roll: :D

Butko vanzemaljac :D , Brafko m.r.š. u PM :evil:
Znači, zabija se konačno i iz kornera u BL-i. Kome zahvaliti? Možda izostanku Holgera? Nekog povreda spriječi da bi drugom dokazao da ima šta tražiti u ekipi.
Valjda će i Gaal konačno shvatiti da ne moraju UVIJEK igrati Holger, Thomas, Van Bommel....
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2010, 11:10

Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 okt 2010, 11:15

bavarian_bk je napisao/la:Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)
Lahm ostaje desno? Znači ako Johnson dođe igraju sa dva desna beka....... :oops:

Vladimir Smicer
Kontakt:

Post Postao/la Vladimir Smicer » 31 okt 2010, 11:17

Pa Johnson je klasicni desni bek, sto bi znacilo, ili da Lahm ide, ili da ce Johnson sjediti na klupi. Zasto bi prelazio u Bayern ako ce sjediti na klupi?
Ionako ne vjerujem da ce igdje ici.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 31 okt 2010, 11:21

Ma pusti to,to su samo spekulacije,a spekulacijama nikad kraja..vise mi je pun k.rac njih ! :|

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2010, 11:23

Sorry zajebo se :D Lahm bi isao lijevo a Glen desno . Valjda mu se ne igra za "Liverpolov titanik" . :?

http://sbkportal.com/zan-opcenito/115-i ... inar-.html

Evo jedna odlicna igra . Sve vam je objasnjeno u ovom linku . Mnogi fanovi nekih klubova prave klubove na ovoj igrici . Do sada nisam primijetio naseg kluba pa bi bilo dobro da se registruje sto veci broj i da osnujemo FC Bayern . Za sve informacije javite se meni porukom :) Nadam se da ce se ostvariti ovaj plan !
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 31 okt 2010, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 okt 2010, 11:23

Zdena04 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)
Lahm ostaje desno? Znači ako Johnson dođe igraju sa dva desna beka....... :oops:
:D
Zasto ne bi probali i tu varijantu?
#divovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 okt 2010, 11:26

Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 12:57

majestic24 je napisao/la:Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
Tu se u potpunosti slazem. Bosingwa je jaci defanzivno, a i Chelsea na toj poziciji ima jos opcija. Ivanovic je u odlicnoj formi od povrede Portugalca, tako da i ne bi trebao biti preveliki problem dovesti Bosingwu.
Mislio sam da nece biti tako dobar od kako se povrijedio i dugo pauzirao, ali opet se vratio na staru razinu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 okt 2010, 15:19

Omerbavarac je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce. :evil: Drugi gol je Buttov. Braaf nije ama bas nista kriv, jer je onu loptu Butt morao pokupiti.
pokupit' ? xD
jesi ti vidio brzinu one lopte,braaf je zabio k'o u tudju mrezu :shock:
Jesi li ti vidio koliko je lopta bila udaljena od njega? Od ruke nije bila udaljena vise od 20 cm. :?
aaa,nismo se skontali xD
ja nisam ni obracao paznju kad je lopta isla prema golu koliko je blizu golmana :oops:
govorio sam o onome kad se vec od Braafheida odbila u gol i kontam o cem' ovaj xD
a upravu si,sad kad sam opet pogledao,stvarno je mogao reagovat,ali oprosticemo mu,lik je odlican...nije dzaba prosle godine proglasen za najboljeg golmana Lige Prvaka prema ziriju :D
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 okt 2010, 15:23

majestic24 je napisao/la:Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
ne vjerujem da ce Anceloti pustit Bosingwu,jer su ga dugo cekali da se oporavi i prvo ce mu dat' sansu i ako se pokaze,nema sanse za prodaju :)
#miasanmia

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 21:25

Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Hajde da se i Švaba rijesimo, pa da rahat igramo. :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2010, 21:52

JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Uh kad ih opeku stare rane i ona petarda od prije nekoliko sezona. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 okt 2010, 22:56

JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayern u kupu ide u goste Stuttgartu. Utakmice kupa se igraju 21. i 22. decembra.
Mogu se s tobom složiti, jer nekih velikih imena i nema među ovih 15 ekipa (ne računajući našeg Bayu :D , Šalketa ne računam, jer su i oni u krizi) S obzirom da im u ligi trenutno ne ide, ali sa Švabama nam nikad nije bilo veselo igrati. Jeste, bila ja ta utakmica prije 2 godine kad smo ih potopili, ali su nam utakmice prije 2 sezone sa Švabama titulu oduzeli :?

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 23:10

Oni trenutno nisu u formi, ali do utakmice imaju vremena da se poprave. Ocekujem da ce se do tada podici, jer imaju finu ekipu. Naravno, kakvi god oni bili, Bayo je bolji. :D

Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave? :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 okt 2010, 23:23

Nasa je uprava kriticna, ali kakve Vi pokemone imate u upravi to nema niko. Onaj filozof nakon svake utakmice trazi kameru i mikrofon da on nesta kaze (KHR), a "paprika" je prije bio genij, a sada s nekim glupim izjavama sam sebe degradira. Pa sta on hoce? "Paprika" mora obezbijediti ono sto van Gaal trazi, ukoliko ne bude uspjeha van Gaal ce snositi posljedice. Poznato je da se "paprika" voli mjesati u rad trenera, ali ga je General odhebao a izgleda isto radi i van Gaal. Sve dok covjek ima uspjeha nije njegovo da lupa gluposti po medijima. Imam osjecaj da bi isti prvom prilikom kritikovao van Gaala sto je u igru ubacio tog "zapostavljenog" igraca kada bi nesta krenulo u pogresnom pravcu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 nov 2010, 00:01

JetSet_Hantraga je napisao/la: Hoeneß kritikuje Van Gaala. Kaze da je s njim jako tesko pricati, da ne zeli prihvatiti bilo kakav savjet. Takodjer ga kritikuje zbog zapostavljanja nekih igraca. Je li na pomolu sukob izmedju Gaala i uprave? :?
Nisam baš u toku, ali me čudi što do sada Uli nije reagovao. Baš mi nešto tiho u zadnje vrijeme. :D
Bez obzira što se pobjednik unaprijed zna, naravno, ako dođe do sukoba, ja sam na Gaalovoj strani.
Ma Uli, dosta je i tebe, ti si prekuco ovu stvar (zamalo ne rekoh temu :D ), traži nove izazove.
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 nov 2010, 00:12

S obzirom da je kup utakmica sa Švabama 21. ili 22. decembra, biće to odmah poslije zadnjeg kola BL-a koji igramo, pogodite s kim, sa Švabama 19.12.
U kupu smo se s njima sastajali 7 puta i Bayo je pobjeđivao 6 puta (1 pobjeda na njihovoj strani). Idemo crveno-bijeli 8-)

secer2
Kontakt:

Post Postao/la secer2 » 01 nov 2010, 11:17

primopredaja robe je uspjesno izvrsena 8-) te mi je drago da sam potrefio omerov ukus.
doktore, tvoj dres je takodje kod omera i on ce se potruditi da isti dospije u ruke osobe koja ga je narucila, tj. naseg doc-a. ;)
osim toga, kurir me izvjestava da je buduci nosilac suskavca, tj. nas omer, vrlo naocita osoba(manekenske gradje) koja ce na najbolji nacin reprezentirati nas voljeni klub 8-)

sto se tice baje; nadam se da ce ispasti u kupu i to ubjedljivim rezultatom kako bi vrla uprava otjerala gerinog miljenika, inace tvrdoglavog nesposobnjakovica - halu 8-) :lol:
na zalost, zadnju bayinu utakmcu nisam ni ledao i to iz prostog razloga-yebena tv ne prenosi utakmice najboljeg kluba(izgleda da sirim narodnim masama nije zanimljivo gledati bayino izivljavanje na zrtvama koje mu se serviraju).
bio bih zahvalan ako bi me neko uputio kako da gledam uakmice lp, ali i utakice prvenstva dok senalazim u ajljepsoj nasoj.
pps
bh internet je ogavan :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []