I to sto kazes, docekace penziju tu.
Za njega sam zaboravio i da postoji, al opet roberto mi je vise mrzak

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
I to sto kazes, docekace penziju tu.
Za njega sam zaboravio i da postoji, al opet roberto mi je vise mrzak
Ja mislim da puig ne bi dobio sansu ni kad bi bio jedini zdrav vezni igrac, ovaj bi eksperimentisao nekako samo da puig izvisi.
Ma Pjanić ne želi da trune na klupi, ali cijelo ljeto se fokusirao na odlazak u Juve, koji je ganjao Locatellija, a za bilo koji drugi klub njegova je plata prevelika, čak i uz to smanjenje na koje bi on pristao, a opet Juve da bi njega potpisao mora da se riješi barem Ramseya. Dakle, transfer Pjanića sve više izgleda kao nemoguća misija. Također, Pjanić je još uvijek WC igrač, dadni mu priliku da igra i to će pokazati, ali dok je Koeman na klupi to se neće desiti, neshvatljivo je da nekim igračima jednostavno ne daje priliku da igraju, a druge forsira maksimalno. Još pokazuje demagogiju pa jučer na pressici kaže kako je Pjanić odličan igrač i kako odlično radi na treninzima sve ovo vrijeme i kako bi bilo sramotno da ga je izostavio sa spiska igrača, a opet svi znamo da Pjanić neće dobiti minute, a realno ima veći kvalitet od Roberta, u pojedinim utakmicama bi bio bolji izbor i od Busquetsa.Furymaker je napisao/la: ↑28 avg 2021, 11:59a kako da prodas kad su svi igraci na duplo vecim placama nego sto zasluzuju, tko bi se lud odrekao toliko love..
Kad je Pjanic koji je WC igrac bio do prije 2god spreman da trune na klupi za 20ak miliona eura vise u banci, sta vas cudi sto ovi drugi levati to isto rade
Inace, nisam nesto bio aktivan tu otkako je sezona zavrsila, nisam ni pisao osvrt na situaciju sa Messijem i sve, u to necu previse ulaziti, tko je pratio klub zadnjih 10godina zna sve sto se desilo i zasto je doslo do ovoga do cega je doslo.
Za Messija i klub je najbolje bilo da je otisao jos prije 2-3 sezone, al dobro, sad kad nisam ocekivao da ode, morao i gotova prica.
Transfer period zasad apsolutno katastrofa, doduse, izvuklo se maksimalno sto se moglo izvuci iz dolaznih transfera, a odlasci nisu previse ni na laporti.
Sto se tice ovih par utakmica predsezone i prve 2 tekme sezone, jasno je da ce trebati dugo vremena da se ekipa prebaci sa oslanjanja na jednog covjeka do preuzimanja odgovornosti. Samim tim, ne ocekujem od ove sezone apsolutno nista, liga prvaka u iducem kolu cemo ispasti jer tko god da prodje kao prvoplasirana ekipa ce nas natamburati i poslati kuci (osim mozda grupa Uniteda i Dortmunda). U prvenstvu ocekujem da cemo se boriti sa Realom i Sevillom za pozicije 2-4 jer mislim da ce Atletico biti najbolja ekipa la lige i osvojiti to.
Zasto ne vjerujem u ekipu nije toliko ni do samog rostera igraca, nego Koemana i njegovog pristupa tom rosteru. U predsezoni smo vidjeli naznake tko treba igrati, a tko ne, a do kraja sezone te igrace cemo rijetko gledati (osim ako nas opet ozljede ne spase Koemanove tvrdoglavosti).
Jedina nam je nada da se Pedri preporodi na ovom odmoru i da se Fati vrati ko prije ozljede, uz napredak igraca poput Desta, Arauja i Erica.
Ja mislim da cemo u grupi dobiti po guzici od Bayerna u obe tekme i da cemo biti 3. il 4. u prvenstvu i da bi Laporta mogao Koemana proslijediti dalje, valjda ostavi koji milion sa strane od Ilaix-ove prodaje.
Sto prije se rijesimo Koemana, to cemo biti zadovoljniji sa sezonom, al dobro, ovo je ta tranzicijska godina nakon Messija i ulazak u LP je vrh.
Protiv Sociedada smo odigrali solidno, al su onda krenule te greske koje Koeman nema pojma kako rijesiti, a i igraci sami po sebi ocito nisu dovoljno ozbiljni kad to rade zadnjih par sezona iz kola u kolo.
Protiv Bilbao-a je to bilo puno puno gore, negledljivo, uzasna utakmica, Busquets i Pedri pokazali da nisu dorasli tempu baskijaca, Frenkie je sam igrao u veznom redu i nismo mogli lopte uzeti. Griezmann umjesto da preuzme odgovornost, sakrio se u defanzivni block da navijaci mogu reci "bori se". Jedna jako smijesna utakmica i ono je bio osvrt sta nas ceka kroz sezonu, bit ce jos utakmica u kojima ce se ekipe naostriti i trcati ko navijeni, a sve dok je Busquets-Pedri u veznom redu, u takvoj vrsti utakmice mi nemamo sta traziti. (koemanov sistem je ocajan i ne dopusta potpunu dominaciju u posjedu kao sto to spanjolci rade).
Mozda sam previse pesimistican jer ima potencijala u ekipi ako se podje rotirati i koristiti ova dinamicna mladjarija (Nico, Riqui, Gavi, Demir, Collado, pa i Fati kad se vrati), previse smo tromi, spori, neozbiljni.
Ima par pozitivnih stavki za mene zasad, a to je definitivno Depay koji je zasad uz Frenkiea i Arauja nas najbolji igrac. Povratak MATS-a (Neto je OCAJAN), Garcia koji je imao odlicnu prvu tekmu (druga losa, al oprosteno zbog smrti djeda), povratak Fatija, Coutinha.
Sad zasad tekmu po tekmu, nadati se malo vecim rotacijama i vjeri u druge igrace sa strane zutokljunca, jer ako opet budem gledao Pedrija u startnih 11 kako se vuce ko baba uz Busquetsa koji je 15god stariji, Braithwaithea i Griezmanna kako nista ne rade u napadu, tocno cu poludit.
Njemu treba 3000 minuta u kontinuitetu ,a to ne mož dobiti sve i da vam je trener netko za kgo smatrate da vrijedi. Neka posudba uz neku jeftinu cijenu otkupa tipa 10-ak milji, al da vi zadržite onda fiksno pravo na povratak bude li on to htio jasno dobra je formula i mislim da je izvedivo. Opcije ne moraju biti isključivo u Španjolskoj, tu bi se nametnuli Valencia,Villarreal,Sevilla,Sociedad, al i Porto,Sporting,Benfica,Braga pa zašto ne i u Njemačkoj,Ajaxu...Donnie Darko je napisao/la: ↑29 avg 2021, 16:39Riqui je šminka igrač i talentovan je haos, ali je i nažalost očigledno prilično glup. Prva sezona je Kumanova krivica, sve dalje je Puigova krivica.
Uzmeš mojaweb kao ja za cenera mjesečno i rješeno
Ima i na hrvatskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.