Otelo je napisao/la:Backspace United

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Otelo je napisao/la:Backspace United

123456 je napisao/la:Privremeno sam zakljucao temu za kapitene jer mi ovo nije jasno do kraja:
2.Prijedlog @kraljttbvb.
Da umjesto dosadasnjeg
Clan 3a2
Igrac koji propusti 2 (dvije) utakmice zaredom dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu.
i po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti zbog ne odigravanja 3 (tri) utakmice.
Da bude:
Clan 3a2
Igraca koji propusti 3 utakmice zaredom po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti iz ekipe.
fali mi ovaj dio dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu..Po ovome novom clanu kad se dobaja crveni karton?Molim predlagaca da mi objasni ovo.Hvala.
Hajd sad ovo nek bude kao malo mjenjate,pa slijedece cemo vratiti na izvornu crvenu,ili da shvatimo da je Vincent Tan i vas kupioMont0 je napisao/la:Dejo, mozemo li dobiti malo crvene boje u grbu i na dresovima? Mi nismo londonski CekicariDa se razumijemo, super izgleda ali mi fali nasa izvorna, od osnivanja prisutna crvena boja.
Sto se tice ovog sa promjenom pravila jedino je treci prijedlog okej i realan.
Ja sam predlozio da se crveni karton dobije samo nakon 3 zuta u sezoni, a da se izbaci da se nakon 2 tekme pauze zaredom dobija direktni crveni.123456 je napisao/la:123456 je napisao/la:Privremeno sam zakljucao temu za kapitene jer mi ovo nije jasno do kraja:
2.Prijedlog @kraljttbvb.
Da umjesto dosadasnjeg
Clan 3a2
Igrac koji propusti 2 (dvije) utakmice zaredom dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu.
i po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti zbog ne odigravanja 3 (tri) utakmice.
Da bude:
Clan 3a2
Igraca koji propusti 3 utakmice zaredom po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti iz ekipe.
fali mi ovaj dio dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu..Po ovome novom clanu kad se dobaja crveni karton?Molim predlagaca da mi objasni ovo.Hvala.
Posto ovaj prijedlog nije uradjen da bi se mogao primjeniti a predlagac se nije oglasio da isti popravi clan se brise iz ankete kao nevalidan.
Ako igrac cesto izostaje, a kapiten ga ne izbacuje iz ekipe, onda treba i ekipu propisno kazniti. Ovo bi bio vise poticaj da kapiteni malo vise povedu racuna o ekipama i da igrace koji ne odigraju do petka obavijeste privatnom porukom...arelinho je napisao/la:Svi su prijedlozi dobri osim onog treceg gdje kad igrac dobije crveni ima pravo tipovati,ali se ekipi ne racuna prvi par za tipovanje![]()
![]()
U fudbalu kad igrac dobije crveni logicno ne igra sljedecu utakmicu tako da se nadam da ce vecina glasati za ovo trece tako sto ce napisati NE.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 1 gost.