PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zamisli ironije, ovaj jedan ultRAs pise jednom hordasu da povlaci nacionalizam u svojim komentarima, a njegov klub za koji navija ima nacionalni predznak. To puno ime kluba i taj znak na grbu je veci nacionalizam od bilo kog komentara no ovoj temi. Haj vozdra!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AdidasPredator
- Kontakt:
Prozivaju za lutalice i igrace Zelje, a njihovi vlasnici jedu iste. Zamisli ironije!
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jesi se to prepo da ce te pojestiAdidasPredator je napisao/la:Prozivaju za lutalice i igrace Zelje, a njihovi vlasnici jedu iste. Zamisli ironije!

- AdidasPredator
- Kontakt:
Odvratni ste!

- MocMahale444
pitari su favoriti
Vijetnamci, gurbeti ciganski, turska **** I jos uz tu Usref zvezdin delija ih vodi. Koji mix sunce ti zarko.

Vijetnamci, gurbeti ciganski, turska **** I jos uz tu Usref zvezdin delija ih vodi. Koji mix sunce ti zarko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AdidasPredator
- Kontakt:
Najgori od sve djece. Pitari
Nije problem meni, ja dolazim da gledam utakmicu, al će neki balavac uć preko tuđe lične i on će napravit sra.nje, a tamo upisan i ja da sam kupio kartu.HCSA je napisao/la:tskoroalen je napisao/la:Vjerovatno i radi. Od kupovine karte na ličnu do ulaska 2 sata prije utakmice. Represija klasična, još treba da nas ograde kao na Rujevici i okače nam brojeve oko vrata.Osim13 je napisao/la:Ovo što mup radi od derbija do derbija mi izgleda kao da se sistemski radi na uništenju istog
Jasno je meni da je bilo svakakvih nemilih scena u prošlosti, al ovo što se radi je prese.ravanje.
Ne znam sta je problem da kupis kartu uz pokaz licnog dokumenta. Svakoj normalnoj osobi to ne treba biti problem jer na utakmicu ide da navija za svoj klub, a ne da cini nesto zbog cega moze zazaliti kasnije.
To je problem sa bilo kakvom vrstom evidentiranja kad je naš MUP u pitanju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Bekičdan

Onda nije golubarnik za tebe. Ja ti ne bi savjetovao da ides na tekmu. Iskreno. Da me pogresno ne shvatis. Ako nisi spreman na sranja, koja se cesto znaju desiti, onda nemoj.skoroalen je napisao/la: Nije problem meni, ja dolazim da gledam utakmicu, al će neki balavac uć preko tuđe lične i on će napravit sra.nje, a tamo upisan i ja da sam kupio kartu.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Više i od Sarajeva i Vehleža zajedno!hskzmostar je napisao/la:Vise Bilbija ima titula sa Zrinjskim nego Sarajevo od kad je Alija nam dragu BiH vratioOsim13 je napisao/la:Bilbija no. 1 :urnebes
Znaci legenda

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ma znam brate, nemam šta pogrešno shvatit kad si u pravu. Jednom pogođen bakljom, jednom me drotovi prebili... Dosadi ranjen dolazit kući.Stroj1946 je napisao/la:Onda nije golubarnik za tebe. Ja ti ne bi savjetovao da ides na tekmu. Iskreno. Da me pogresno ne shvatis. Ako nisi spreman na sranja, koja se cesto znaju desiti, onda nemoj.skoroalen je napisao/la: Nije problem meni, ja dolazim da gledam utakmicu, al će neki balavac uć preko tuđe lične i on će napravit sra.nje, a tamo upisan i ja da sam kupio kartu.

Dođem ja većinu derbija dole al se hvatam zdenke, što dalje od tampon zone.
Sutra svakako ne mogu ni doć, nisam kartu ni mogao kupit, radim praksu pa me nema u Sarajevu par dana.
Pitari sutra maltene na ekskurziji, još malo pa će im mup tražiti dozvole od roditelja da ih puštaju 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel ovo Skaka vodio pressicu, valjda je ub'o ko igra 

"Gospodine Janjoš, gospodine Odoviću, želim vam obojici sreću sutra."Osim13 je napisao/la:Jel ovo Skaka vodio pressicu, valjda je ub'o ko igra

"poželimo sreću FK Torpedo i FK Vaso Miskin Crni"skoroalen je napisao/la:"Gospodine Janjoš, gospodine Odoviću, želim vam obojici sreću sutra."Osim13 je napisao/la:Jel ovo Skaka vodio pressicu, valjda je ub'o ko igra
- prisonbreak
- Kontakt:
Očekujemo fer i sportsku utakmicu i stadion Koševo ispunjen do posljednjeg mjesta.Osim13 je napisao/la:"poželimo sreću FK Torpedo i FK Vaso Miskin Crni"skoroalen je napisao/la:"Gospodine Janjoš, gospodine Odoviću, želim vam obojici sreću sutra."Osim13 je napisao/la:Jel ovo Skaka vodio pressicu, valjda je ub'o ko igra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sramotno ponašanjeskoroalen je napisao/la:Ma znam brate, nemam šta pogrešno shvatit kad si u pravu. Jednom pogođen bakljom, jednom me drotovi prebili... Dosadi ranjen dolazit kući.Stroj1946 je napisao/la:Onda nije golubarnik za tebe. Ja ti ne bi savjetovao da ides na tekmu. Iskreno. Da me pogresno ne shvatis. Ako nisi spreman na sranja, koja se cesto znaju desiti, onda nemoj.skoroalen je napisao/la: Nije problem meni, ja dolazim da gledam utakmicu, al će neki balavac uć preko tuđe lične i on će napravit sra.nje, a tamo upisan i ja da sam kupio kartu.
Dođem ja većinu derbija dole al se hvatam zdenke, što dalje od tampon zone.
Sutra svakako ne mogu ni doć, nisam kartu ni mogao kupit, radim praksu pa me nema u Sarajevu par dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel istina da je Aydin obećao šleper toplih donera u vidu premije za Pitare?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho i 5 gostiju.