Masallah,masallahkinosvra je napisao/la:Nakon Tana, TA, i treci milijader stize u klub sa Koseva![]()
![]()
A vjerovatno ce u srijedu i Ikande potpisati![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Masallah,masallahkinosvra je napisao/la:Nakon Tana, TA, i treci milijader stize u klub sa Koseva![]()
![]()
A vjerovatno ce u srijedu i Ikande potpisati![]()
pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
THEC je napisao/la:pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
Možeš misliti kakav mu je tek meljo kad su upitnici titulu uzeli !simon je napisao/la:Meni nije jasno koji ovde njegov cilj da je ovo izjavio,upitnici mu igraci kao sto su Benko, Velkoski ,Delac, Jajalo, Stepanovmoustapha je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Bivsi mu klub dovodi polovnjake iz klubova koji se bore za opstanak i pri tome su i prosjek i u tim timovima a nadze rijeci da pametuje protiv nas, kompleksas
Evo Lutve , divi mu zvalje .moustapha je napisao/la:![]()
![]()
moustapha je napisao/la:![]()
![]()
pa jeste, izuzetno dobar sponzor, ovaj izuzetno dobar sponzor za naš tim iz tog razloga zato što je hajd tako da kažem izuzetno dobar sponzor jelTHEC je napisao/la:pa hajde recimo tako da ces se iznenaditi maksimalno sa tim tako da kazem sponzorom, jelhifans je napisao/la:Nemoj te pisat ko je taj novi sponzor , oću da se iznenadim u srijedu
ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Ne zajebavam ja nikad.Osim jednom u tri ujutro pa mi dzoker zamjerioFrancescoTotti je napisao/la:ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Koseva ili novog ?FrancescoTotti je napisao/la:ne zahebavaj posten narod!Orton je napisao/la:**** Amara,papiri oko stadiona se zavrsavaju vi o glavonji
Mozes sam ja mislimxiLfer je napisao/la:Hej bordo braćo, želio bi da se učlanim u klub, ali sam maloljetan pa kontam, treba li neko stariji ići sa mnom ili to mogu ja sam uradit'?
Hvala brateMortemHz je napisao/la:Mozes sam ja mislimxiLfer je napisao/la:Hej bordo braćo, želio bi da se učlanim u klub, ali sam maloljetan pa kontam, treba li neko stariji ići sa mnom ili to mogu ja sam uradit'?
Trenutno korisnika/ca: Galantni, MokraKifla, mosarajvosa83, NazorUso, rimljanin90, Rodman, Uvijeknapravojstrani i 59 gostiju.