FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas oko podne bio u Titovoj, fino posjećen Fan-Shop; učlanjuje raja žene, djecu, bebe, dede, nane, sve redom! Aferim! 

- napoleon72
- Kontakt:
Momci, naseg navijaca citirate...Riki10HZ je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:18Hahahah to to samo ih udarat gdje najvise boli... FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE!VolimoSarajevo je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:56Haj zato ce te igrati derby sa Celikom.
**** vas svi,pa sjeli na forum hahahahahaah
Prosjaci 1921
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Presmiješna cifra
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Raja opustite se i samo ignorisite ove ubacene elemente sa strane, sta ce kad im je klub pri gasenju pa ce morati navijati za nas klub htjeli to ili ne 
Ako je sve crno tamo sa druge strane ne znaci da je i kod nas.
Ps Mirvicu samo gas
Ako je sve crno tamo sa druge strane ne znaci da je i kod nas.
Ps Mirvicu samo gas
Realno, ako pokaze ono sto se ocekuje od njega i da blista na terenu, a aBd blistat ce, to ce se ispostaviti kao smijesne pare

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Tako je! Njihovi mediji vec vrse pritisak i udaraju nas sa svih strana samo da izhubimo strpljenje za sve pa pisu kako su navijaci Sarsjeva spremni cekat do Aprila za rezultate pa onda idu smjene ako ne bude. Ali sreca pa smo pametniji. U INAT SVIMA!
-
- Kontakt:
Ma hebeš mišljenje i dušmanskih medija pa i nas navijača i svih ostalih, a najbolje bi bilo da tu neko iz kluba kaže jasno;
"Trener/stručni štab je doveden, i NE IDE NIGDJE još barem cijelu iduću sezonu, a sve ostalo su click-bait naslovi, pokušaji destabilizacije, ogovoranja itd. pa mediji izvolite, pišite-potvrdite da znamo s kim def. zauvijek prekidamo bilo kakav oblik saradnje!"

A ko je taj koji če ja ranije donijeti, Turković,Torlak,Runda ili neko drugi,otimaju se i bivši igrači i legende i biznismeni,sve go jadnik,da nije Mirvića imali bi sudbinu goru od komšija,mi nismo u stanju kao navijači skupiti 10.000 članova a tek da treba dati više para sve bi se razbježaloLucas je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:35Ma ja, mi smo mali klub iz BiH, nije nam problem čekati i da nam taj Rožman-Ibričić sistem donese titulu 2031 godine, kada nam koeficijent bude 0,5nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:26Prvi put sam nekako ubjedjen da bas idemo u pravom smijeru. Samo ce nam trebati dosta strpljenja, ocito se ne pravi ekipa da se uzme neka titula ekspresna nego dugorocno da se uspostavi sistem.
Al evo debila koji ne vide nista drugo osim trenutnog rezultata i cetvrtog mjesta ce uvijek biti, jednostavno i nece da vide nista osim toga, srecom na kapaljku ih je.![]()
-
- Kontakt:
ps. Makar morali nabiti sve medije, nije problem jer...BordoArmy88 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:50Ma hebeš mišljenje i dušmanskih medija pa i nas navijača i svih ostalih, a najbolje bi bilo da tu neko iz kluba kaže jasno;
"Trener/stručni štab je doveden, i NE IDE NIGDJE još barem cijelu iduću sezonu, a sve ostalo su click-bait naslovi, pokušaji destabilizacije, ogovoranja itd. pa mediji izvolite, pišite-potvrdite da znamo s kim def. zauvijek prekidamo bilo kakav oblik saradnje!"![]()

Ovo je garant neki njihov degenerik iz Varadera, tamo njihovi imaju vise ociju nego zuba.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:56Haj zato ce te igrati derby sa Celikom.
**** vas svi,pa sjeli na forum hahahahahaah
Prosjaci 1921
Morto banuj ove plave fekalije, smrdi tema,eno im golubarnika pa neka uživaju yebo im bekrija majke
Krzdalic je odlicno pojecanje!
Sarajevo ce sigurno zaraditi fini para ako ga proda za koju godinu.
Matanovic i Krzdalic dolaze
Sad je pitanje ko sve odlazi Balta i Vrancic? Buljabasic ?
Mozda cak i Mustafic, prica se da ima neku ponudu.
Evo sad ipak citam da Vrancic odlazi.
Onom Penerandi treba još povečati platu, brate kolika mu je ono familija valja to sve prehranit.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Matanovic Igor ?Zizou je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:58Krzdalic je odlicno pojecanje!
Ako je on, koliko je to sigurno ? On je top!
U novi boj ...
Usutile se plave kone i zjanili se kakva sloga vlada konacno medju navijacima Sarajeva. Kontali ubaciti nemira ko ranijih puta li ne prolazi vise strumfovcici mali i mi smo se opametili doduse ima jos izuzetaka ali nadoci ce ako nista manjina su hvala Bogu... A sto kaze ovaj gore mi bi nesto da ae pitamo ne mozemo 10 milja skupit clanova ocm fuj bolje da sutimo i pokrijemo se i zajvaljujemo na Ismiru sto je dosao i spasio nas...
Ako je otkup Anesovog ugovora, to je najvece pojacanje u posljednjih 5 godina !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Avram u Turskoj.
Marko Matanović, momak već stigao.hz033 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:31Matanovic Igor ?Zizou je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:58Krzdalic je odlicno pojecanje!
Ako je on, koliko je to sigurno ? On je top!
Trenutno korisnika/ca: alacious, Posejdon, Uvijeknapravojstrani i 41 gost.