FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce biti vise od 10-12hiljada iduce sedmice. Najamanje!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- corleone87
- Kontakt:
I onda mi ovde pocnu braniti onog krampu Adilovic,pa mali Bajic udje sa klupe i napravi vise od njega.Amare rijesi ga se kako znas i umijes ne zelim da ga gledam na Kosevu od pocetka ni pod razno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne mogu da se ne sjetim dusmanskih komentara, Tahiti ... Sagnite se sampionu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
E idemo sad
Naravno da treba biti zadovoljan ali ipak, nasa slabost se opet pokazala. Mislim, mentalna, za 18 minuta smo primili 4 gola. Sreca pa smo dali 3 iz tri udarca u okvir gola.
Ovo ce sada biti sasvim drugacija druga tekma nego sto su ovi nasi protivnici planirali. Punih gaca ce oni doci u Sarajevo, a mislili su da ce sve biti rijeseno prije nego dodju.
Nista nije iskljuceno. Oni jesu bolji ali, ne prolaze uvijek bolji.
P.S. Ja sam se u jednom momentu poceo nenormalno puno preznojavati i stvarno se prepadoh da me srce ne opali. J*bo te zivot, kakva tekma.
Ovo ce sada biti sasvim drugacija druga tekma nego sto su ovi nasi protivnici planirali. Punih gaca ce oni doci u Sarajevo, a mislili su da ce sve biti rijeseno prije nego dodju.
Nista nije iskljuceno. Oni jesu bolji ali, ne prolaze uvijek bolji.
P.S. Ja sam se u jednom momentu poceo nenormalno puno preznojavati i stvarno se prepadoh da me srce ne opali. J*bo te zivot, kakva tekma.
3 gola dati jednom Plzenu je strasna stvar
Volim te Zeljooo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kone imate dobar rezultat koji ostavlja mogucnost za prolaz ali ono sto je najvaznije i bolju posjetu nego sto ste planirali. Zao mi je sto niste izvukli bar remi zbog koeficijenta, ali nadajmo se da ce biti nesto na Kosevu.
ADILOVICU MRS IZ ZELJE !!! hocemo malog Bajica da gledam dosta mi je vise ovog.
Pa ovaj golman i odbrana rupe msm naravno na Plzen , nasi extra Hadzic neprikosnoven, ali sad ce tu biti i Svraka pa ce bit jos boljee idemo u 3. pretkolo aBd .Samo treba sutati po golu ovaj golman nema pojma
) Svee cestitke nasim momcima odigrali su MOMAČKI , HEHHEH
A jos usto mladi momci igraju , ali su odigrali perfektnoo

A jos usto mladi momci igraju , ali su odigrali perfektnoo
Buu je napisao/la:Napusite mi se plavog ku.rca koji su se nadali potopu, od go.vnara iz BL pa do svjetlucavih iz Ze. Veliki Napoli nije ovima mogao zabiti gol, mi im tri. Mjesec dana smo srali i sad sve to ima da pojedemo. Isto tako upravo napusi se kurc.a da ste i malo ozbiljniji mi bi jos prosle godine ostvarili fantastican rezultat.
U UTORAK PUNO KOSEVO NEK HUK SA TRIBINA CUJE DO CESKE
+1
Ne mrzim ga, al' lik nema šta raditi u modernom želji!likusa je napisao/la:Hocel mi sad ko zamjerit sto mrzim adila
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koliko vidjeh onaj Bajić je Adriano za Adilovića 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlican rezultat.Mislio sam da ce nas ljudi razbiti,ali nakon ove utakmice,zalim zbog nase fizicke spreme,jer oni nisu bolji od nas,igrom!Opet nam se desilo poluvrijeme u kojem primamo 4 gola!
Nedopustivo
Sreca ,pa smo bili raspolozeni realizatorski.Amare, sve odlicno,ali ti spremu opet necu oprostiti,jer je ovo 3. godina zaredom gdje nas ljudi samelju tempom. Ipak,ocekujem barem 20 hiljada na Kosevu,jer sansu za prolaz imamo i to je bit nakon ovog gostovanja.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo plavi! Odlicna igra, pametna igra. Da nije bilo oni par gluposti mogao je rezultat biti i bolji. Idemo jedan gol dati i let's go to 3rd round 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Adilovic nema sta u prvi 11 da radi ako ista. Bajica odma od pocetka ili Selimovica na spici a Bajica u vezi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja se samo bojim prevelike euforije. Pokazali smo da možemo, 3 napada 3 gola, odlična odbrana u 1. poluvremenu i samo lagano na Koševu. Sreća prati hrabre, a našim momcima su damu do poda
.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Uzvratna tekma ce biti 1:0 (Adilovic 89.min)
U inat svima.
U inat svima.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo.
Danas baš govorim da bi Željo mogao iznenaditi upravo zbog toga što su ih svi unaprijed otpisali. Plzen je bolja ekipa, danas su bili mnogo bolji, ali borbenost i želja da se pokažu zubi je danas pobijedila. Rezultat je i te kako aktivan što je najvažnije. Naravno, vjerujem da će u revanšu biti potpuno drugačija utakmica - Željo će igrati nešto otvorenije, a valjda će nas i dalje služiti nafaka, pa da našeg prvaka gledamo u narednoj rundi.

Danas baš govorim da bi Željo mogao iznenaditi upravo zbog toga što su ih svi unaprijed otpisali. Plzen je bolja ekipa, danas su bili mnogo bolji, ali borbenost i želja da se pokažu zubi je danas pobijedila. Rezultat je i te kako aktivan što je najvažnije. Naravno, vjerujem da će u revanšu biti potpuno drugačija utakmica - Željo će igrati nešto otvorenije, a valjda će nas i dalje služiti nafaka, pa da našeg prvaka gledamo u narednoj rundi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, b00t, bvsic, Ferroviere1987, MoSaZeLjo1921, Pablo11, Paromlinac, Proximic, svemalim1, Tatamata1946, zlatandr i 78 gostiju.