Konstantno navlači gnjev navijača svojim izjavama jbg, sam je kriv za to.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 08:19A i da ih nakantaju koga briga?Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2022, 00:33Što kaže @Ljože opravdava izvođenje najboljih igrača sa time da moramo rotirati i ostati koliko toliko svježi da se ne obrukamo protiv Borca.
Halo, ne obrukamo protiv Borca, pa ne igraš protiv Real Madrida yebo te Borac, možeš maksimalno dobiti ili izgubiti jedan-dva razlike taman da ti juniori igraju protiv Borca.
Sad ce nas, doduse, biti briga jer se uyebao ono sinoc svojim glupostima. Da vidimo tu svjezinu sutra i zbog cega je rizikovao pobjedu u bitnoj utakmici. Nek sam da ostavku ako ne pobijede i to odmah nakon kraja utakmice.
Sto mene tice Mulalic od sinoc je za mene prekrizen. Ne prepoznati kao neko ko voli klub vaznost, momenat, ne pokazati postovanje prema navijacima, pokojnom Ivici, svim aktivnostima je dno dna.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Pa ja se ne sjecam da se Ivkovica ovako pljuvalo i tjeralo. Inace, forum ne treba da bude mjerilo ni za sta, ali bar sto se ovdje tice Ivkovica niko nije tjerao i toliko pljuvao koliko Edisa.Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:39Ivković imao veću podršku od Edisa? Teško druže, ali obojica su imali i više nego dobru podršku za rezultate koje su postizali, o tome najbolje govori posjeta na domaćim utakmicama.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:19Zato sto se sere nakon svakog kiksa i tjera. Dosta vise podrske i razumijevanja je imao Ivkovic od Edisa samo zato sto je Edis Edis.Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:05
Što misliš da bi se sralo?
Pa ima Edis u ovoj polusezoni mnogo više aferima od eventualnog poraza protiv Borca, mnogo više razloga da mu se sere za neke utakmice, a vjeruj mi da mu se ne sere puno, isto kao što se nije sralo ni Ivkoviću, jer svjesna je raja limita Želje (od situacije u klubu do igrača na terenu) pa smo svi manje-više oguglali na te neke stvari.
Čini mi se da nikada nismo bili gori, a više vjerni klubu. Nema to, doduše, veze ni sa Edisom ni sa Ivkovićem, nismo zbog njih na tribinama, ali svejedno nešto znači.
Ma pljuvao se i Ivković, jašta, sad količinski je to teško utvrditi pogotovo na jednom forumu, ali generalno ni jedan ni drugi nisu bili toliko podržavani, ali sa druge strane nisu ni toliko osporavani.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:50Pa ja se ne sjecam da se Ivkovica ovako pljuvalo i tjeralo. Inace, forum ne treba da bude mjerilo ni za sta, ali bar sto se ovdje tice Ivkovica niko nije tjerao i toliko pljuvao koliko Edisa.Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:39Ivković imao veću podršku od Edisa? Teško druže, ali obojica su imali i više nego dobru podršku za rezultate koje su postizali, o tome najbolje govori posjeta na domaćim utakmicama.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:19
Zato sto se sere nakon svakog kiksa i tjera. Dosta vise podrske i razumijevanja je imao Ivkovic od Edisa samo zato sto je Edis Edis.
Čini mi se da nikada nismo bili gori, a više vjerni klubu. Nema to, doduše, veze ni sa Edisom ni sa Ivkovićem, nismo zbog njih na tribinama, ali svejedno nešto znači.
Moj osjećaj je da su se i jedan i drugi više tjerali i pljuvali (tjeraju i pljuju) zbog nekih stvari koje rade van terena, a što se tiče terena manje-više i jedan i drugi su bili korektni kada sve okolnosti uzmeš u obzir.
Niti ih treba uzdizati, ali isto tako nema potrebe ni praviti od njih neke aman stručnjake, jer to nisu ni jedan ni drugi.
Ja lično nisam tjerao ni jednog ni drugog, jer sam svjestan da u ovim okolnostima teško možemo naći bolje. Sa druge strane jesam ih obojicu kritikovao, ali čisto kritikovao, ne bih to nazvao pljuvanjem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ono kad Ribara, Ivicu i Amara stavis u istu recenicu sa Edisom i mislis da ce te neko shvatiti ozbiljno..
Pročepit će negdje.
Pointa je ta da smo dosta trenera mijenali i to nam nista dobro nije donijelo. To su fakte. Kroz 100 godina kluba, pogotovo poslije rata kad smo vise trenera mijenjali nije nam nista dobrog donijelo. Nenad Starovlah je npr zasluzio da bude duze, Admir Adzem isto. Bolje je i Mulalica pustiti 3 godine, nego promjeniti 5 trenera. Pa evo i zadnji slucaj, Amar Osim dobije otkaz, ok, dodje ti Blaz Sliskovic, nije nas vodio dva kola, pa nova sezona sa Ivkovicem, 6 mjeseci, i sad Mulalic nekoliko mjeseci. Bas smo napredovali. I sad bi opet neko Mulalica smijenio i doveo nekog treceg.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:10Ono kad Ribara, Ivicu i Amara stavis u istu recenicu sa Edisom i mislis da ce te neko shvatiti ozbiljno..
-
- Kontakt:
Dijelom se ja slazem s tobom, ali nikako kad je Edis u pitanju.. Slazem se da je potreban kontinuitet, ali ne sa Edisom.. Vjeruj da je Zeljo prevelik zalogaj za njega.. Edis ni po cemu ne zasluzuje da nas vodi.. Jedino ako nije dovoljno to sto je nekad bio nas igrac.. U njegovom slucaju to mu je jedina referenca.. Covjek pravi teske gluposti.. Pravio ih je i u svom prvom mandatu u klubu kada je aminovao dolazak onih autobusa kloceva i kada je gurajuci jarane nekako uspio neizboriti evropu..Tristan10 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:28Pointa je ta da smo dosta trenera mijenali i to nam nista dobro nije donijelo. To su fakte. Kroz 100 godina kluba, pogotovo poslije rata kad smo vise trenera mijenjali nije nam nista dobrog donijelo. Nenad Starovlah je npr zasluzio da bude duze, Admir Adzem isto. Bolje je i Mulalica pustiti 3 godine, nego promjeniti 5 trenera. Pa evo i zadnji slucaj, Amar Osim dobije otkaz, ok, dodje ti Blaz Sliskovic, nije nas vodio dva kola, pa nova sezona sa Ivkovicem, 6 mjeseci, i sad Mulalic nekoliko mjeseci. Bas smo napredovali. I sad bi opet neko Mulalica smijenio i doveo nekog treceg.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:10Ono kad Ribara, Ivicu i Amara stavis u istu recenicu sa Edisom i mislis da ce te neko shvatiti ozbiljno..
Ne moze se nikako opravdati cinjenica da je on sinoc pokusao odmoriti igrace i zrtvovati rezultat pred 10000 ljudi koji su dosli na utakmicu.. Ona sinosnja utakmica, bez obzira sto smo je igrali protiv drugoligasa i sto bodovno nije bitna, morala je biti shvacena kao finale lige prvaka.. Prvo zbog tih 10000 ljudi koji su dosli i ocekivali pobjedu, a drugo sto je ova tekma imala i ogroman sentimentalni znacaj.. I nismo kiksali zahvaljujuci nekoj visoj sili vec iskljucivo zahvaljujuci njegovoj odluci da odmori glavne igrace zbog sledece tekme.. Apsolutno otsustvo osjecaja da prepozna vaznost momenta.. Meni je, kao i mnogima koji su sinoc dosli na tekmu, sinosnja utakmica bila najvaznija u sezoni.. Edisu nije i ja mu, iako sam nebitan, preko toga ne mogu preci..
Edis je mahalac bez dovoljnog fudbalskog znanja i sa potpuno pogresnim rezonima.. Dokazao je to i prosli put, dokazao je to i sada..
Pročepit će negdje.
Ako cemo realno, onaj zimski prelazni rok kad je Mulalic bio trener jer jedan od gorih kluba, i bilo je dosta turbulentan period iz vise razloga, gdje se islo na silu bez nekog plana. I ne moze se reci da je Mulalic samo kriv zbog toga. Dosta igraca dovedeno i nije imalo efekta koji se ocekivao. Ali ocigledno, neki navijaci koji imaju neki odnos sa ljudima koji su tad bili u klubu, ne mogu to da prihvate, da jednostavno nije samo do njega. I onda svu tu negativu opet hoce da prenesu na Mulalica u ovom kontekstu gdje trenutno radi. I eto da sutra Mulalic napusti, ja ne vidim kvalitetno rijesenje.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:20Dijelom se ja slazem s tobom, ali nikako kad je Edis u pitanju.. Slazem se da je potreban kontinuitet, ali ne sa Edisom.. Vjeruj da je Zeljo prevelik zalogaj za njega.. Edis ni po cemu ne zasluzuje da nas vodi.. Jedino ako nije dovoljno to sto je nekad bio nas igrac.. U njegovom slucaju to mu je jedina referenca.. Covjek pravi teske gluposti.. Pravio ih je i u svom prvom mandatu u klubu kada je aminovao dolazak onih autobusa kloceva i kada je gurajuci jarane nekako uspio neizboriti evropu..Tristan10 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:28Pointa je ta da smo dosta trenera mijenali i to nam nista dobro nije donijelo. To su fakte. Kroz 100 godina kluba, pogotovo poslije rata kad smo vise trenera mijenjali nije nam nista dobrog donijelo. Nenad Starovlah je npr zasluzio da bude duze, Admir Adzem isto. Bolje je i Mulalica pustiti 3 godine, nego promjeniti 5 trenera. Pa evo i zadnji slucaj, Amar Osim dobije otkaz, ok, dodje ti Blaz Sliskovic, nije nas vodio dva kola, pa nova sezona sa Ivkovicem, 6 mjeseci, i sad Mulalic nekoliko mjeseci. Bas smo napredovali. I sad bi opet neko Mulalica smijenio i doveo nekog treceg.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:10Ono kad Ribara, Ivicu i Amara stavis u istu recenicu sa Edisom i mislis da ce te neko shvatiti ozbiljno..
Ne moze se nikako opravdati cinjenica da je on sinoc pokusao odmoriti igrace i zrtvovati rezultat pred 10000 ljudi koji su dosli na utakmicu.. Ona sinosnja utakmica, bez obzira sto smo je igrali protiv drugoligasa i sto bodovno nije bitna, morala je biti shvacena kao finale lige prvaka.. Prvo zbog tih 10000 ljudi koji su dosli i ocekivali pobjedu, a drugo sto je ova tekma imala i ogroman sentimentalni znacaj.. I nismo kiksali zahvaljujuci nekoj visoj sili vec iskljucivo zahvaljujuci njegovoj odluci da odmori glavne igrace zbog sledece tekme.. Apsolutno otsustvo osjecaja da prepozna vaznost momenta.. Meni je, kao i mnogima koji su sinoc dosli na tekmu, sinosnja utakmica bila najvaznija u sezoni.. Edisu nije i ja mu, iako sam nebitan, preko toga ne mogu preci..
Edis je mahalac bez dovoljnog fudbalskog znanja i sa potpuno pogresnim rezonima.. Dokazao je to i prosli put, dokazao je to i sada..
-
- Kontakt:
Izvini ali kreiranje igrackog kadra je odgovornost sefa struke.. Ako on nije u stanju kontrolisati to kreiranje onda nije za tog posla..
Ista stvar je i sa ovim Vucenovicem, Fataiem, Resicem i ostalima..Nije ni bitno da li ih je on doveo ili je dopustio da mu ih drugi dovode.. U oba slucaja ce njegov obraz biti prvi na udaru jer je on sef struke..
Ista stvar je i sa ovim Vucenovicem, Fataiem, Resicem i ostalima..Nije ni bitno da li ih je on doveo ili je dopustio da mu ih drugi dovode.. U oba slucaja ce njegov obraz biti prvi na udaru jer je on sef struke..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 17 maj 2022, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Mulalic je radio i u CG, sasvim korektan posao ostvario, plasirao ih u Evropu. Sad i to nije ok? Za taj period, svi mi imamo odgovornost, uprava, navijaci, Mulalic.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:40Izvini ali kreiranje igrackog kadra je odgovornost sefa struke.. Ako on nije u stanju kontrolisati to kreiranje onda nije za tog posla..
-
- Kontakt:
Slozicemo se da je jedno voditi Decic iz Tuzi, a sasvim drugo voditi Zeljeznicar.. Drugaciji ambijent, drugacija okolina, kolicina pritiska.. Drugacija ocekivanja..
Ne znam, imas pravo na svoje misljenje, ali ja kad god slusam Edisove izjave dozivljavam transfer blama.. Po meni nije za nas i to ni po cemu..
Ne znam, imas pravo na svoje misljenje, ali ja kad god slusam Edisove izjave dozivljavam transfer blama.. Po meni nije za nas i to ni po cemu..
Pročepit će negdje.
Razumijem kritiku Al ove gluposti koje ti pišeš ne mogu da shvatim. Razmišljate li vi kad pišete ili samo ko kakve papige ponavljate jedno te isto. Evo da uzmemo da si u pravu za Edisa i da ti se to poklapa s pričom onda bi trebao da pišeš.o igracima koji su igrali većinu utakmica. Da pišeš o Hodzicu,Mekicu,Subasicu,Bekricu bilo bi logike Al ne ti pišeš o igračima koji su igrali skroz malo ili nikako.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 16:40Izvini ali kreiranje igrackog kadra je odgovornost sefa struke.. Ako on nije u stanju kontrolisati to kreiranje onda nije za tog posla..
Gdje nam.je Bekric izbio 9 bodova svojim fulama,što opet nema veze s Fataijem,I ostalim nabrojanim jer ponavljam momci nisu dobili priliku za igru. Isto je bilo kad je Miske doveo Muhameda Musu,takvi poput tebe su isto pisali a momak jedan od najboljih,najkorisnijih igraca u Hrvatskoj tj. Gorici već treća godina.
Znači da vi lupate ko maksimi po diviziji samo da bi srali. Da Bogdo pišete nešto a da je istina ni pola muke.
Pises kako je nešto fulio a ne pises kako je doveo Galica, kako je doveo Hodzica itd. To nije bitno bitno je da se pljuje neki igrac i Mulalic. A ono dobro se nece spomenuti. Klocevi
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 17 maj 2022, 17:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Ok, eto viditi cemo. Pisemo se opet za 2 godine vremena, mozemo staviti bilans trenera i njihov ucinak, i koliko smo napredovali. Da ti dodje Mesa Bazdarevic i dovede nekog Francuza iz neke x regije Pariza, dobije platu od 1.000 km, ljudi bi rekli sta ce Mesa nista ne zna, gdje je doveo ovog kloca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 maj 2022, 17:00Slozicemo se da je jedno voditi Decic iz Tuzi, a sasvim drugo voditi Zeljeznicar.. Drugaciji ambijent, drugacija okolina, kolicina pritiska.. Drugacija ocekivanja..
-
- Kontakt:
Pa ljudi su otjerali jednog Misimovica a da ne otjeraju nekog Mulalica, kakav mentalitet..glupi Bosnjo.
-
- Kontakt:
Čovjek ti tad doveo minimum 10 extra igraca koji od pljuvaca nisu mogli dobiti šansu,ili ako su dobili došli su ovako ovi kao ovaj Malenkost koji se pojavi poslije svake utakmice obavezno da ispljuje nešto i nekoga.da nahrane valjda svoj ego,ne vidim ništa logicno. Pljuvati igraca koji nisu badava igrali,kao prethodnih godina... i onda kad smo trebali napraviti iskorak,pustiti igrace da pokažu nešto jer su kvalitetni dolazi li su balvani da pljuju.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 17:05Pa ljudi su otjerali jednog Misimovica a da ne otjeraju nekog Mulalica, kakav mentalitet..glupi Bosnjo.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 17 maj 2022, 17:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Cinjenica je da je Ivkovic imao puni vecu podrsku od Edise i ko kog kaze da nije, laze. Samo sto smo tad bili svjesniji koliko smo losi i u kakvim smo ****. Na zimu smo se digli malo vise nego smo trebali, “ganjali evropu” itd. Dok je ivkovic bio tu, usrali smo se da necemo zavrsiti bas nisko na tabeli pa nam je sve valjalo, ne daj Boze ostat bez trenera pa jos i taj belaj u toj situaciji.
Edis je Tuchel za Ivkovica u najmanju ruku, al je isto tako cinjenica da je sinoc jeo g*vna i izgubio dva boda svojim marifetlucima i ocajnim izmjenama, nabijem mu borac i sta god mu je bilo u glavi. Daleko je on od nekog dobrog trenera al za uslove koje imamo trenutno mislim da je i vise nego ok.
Opet to nije razlog da hracete ja covjeka, pogledajte jos jednom situaciju, ekipu koju imamo i sve ce vam biti jasno. Zapravo siguran sam da ste svi svjesni toga al zazmirite ponekad na te cinjenice.
Edis je Tuchel za Ivkovica u najmanju ruku, al je isto tako cinjenica da je sinoc jeo g*vna i izgubio dva boda svojim marifetlucima i ocajnim izmjenama, nabijem mu borac i sta god mu je bilo u glavi. Daleko je on od nekog dobrog trenera al za uslove koje imamo trenutno mislim da je i vise nego ok.
Opet to nije razlog da hracete ja covjeka, pogledajte jos jednom situaciju, ekipu koju imamo i sve ce vam biti jasno. Zapravo siguran sam da ste svi svjesni toga al zazmirite ponekad na te cinjenice.
Najbitinije od svega da Edis sigurno,garantovano nije imao loše namjere. Puno veći klubovi,trenere naprave greske u igrackom kadru, a u situacija kakvoj smo mi prije ćeš fuliti nego pogoditi jer daješ male pare. A opet s druge strane pogodio je s Galicem, Hodzic sigurno može puno dati u veznom redu. Cerimagic se povrijedio nije mogao pokazati baš nešto. Fatai nije dobio sanse također,kao ni Vucenovic jer pola bio na krilu.
Može se zamjeriti što više nije koristio neke igrače na prirodnim pozicijama i kad si vidio da od Resica nema nista probao s Sehicem,al to je šta bi bilo kad bi bilo.
Može se zamjeriti što više nije koristio neke igrače na prirodnim pozicijama i kad si vidio da od Resica nema nista probao s Sehicem,al to je šta bi bilo kad bi bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Možda nekada bude i stadion, a morao bi biti da se ne lažemo.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 18:17https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ima/48011/
Nista stadion, samo ulica.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.