NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nacuo sam da su nasi rijesili pobjedu u Gracanici. Izgleda da ce Bratstvo prihvatiti ponudu i pustiti da pobjedimo. Onda ovisimo sami o sebi u zadnjem kolu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Slabo si nacuo. Kao i tvoje prijasnje netacne informacije. Definitivno kanta godine sto se tice ovog foruma.
Povuci ces rijeci kad se zavrsi kolo. Svakako da ako iko ovdje zna to sam ja, imam jake veze po Bihacu. Iznenadit ces se.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:52Slabo si nacuo. Kao i tvoje prijasnje netacne informacije. Definitivno kanta godine sto se tice ovog foruma.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ja bih iskreno volio, time bi Jedinstvo ostalo a Rudar ispao. Al ti do sad sto god si napisao bilo je kontra, od pustanja Celika pa nadalje. Valjda ubodes nesto do kraja prvenstva.Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:53Povuci ces rijeci kad se zavrsi kolo. Svakako da ako iko ovdje zna to sam ja, imam jake veze po Bihacu. Iznenadit ces se.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:52Slabo si nacuo. Kao i tvoje prijasnje netacne informacije. Definitivno kanta godine sto se tice ovog foruma.

Jasno je da sam trollao za Celik jer nije bilo osnove da nam pustaju tako rano. Sada imam tocne informacije jer sam se kretao u krugu bitnih ljudi grada Bihaca. Nema sumnje da je dogovoreno jer Bratstvu nizasta ne treba, a dobru ce porciju dobiti na bankovni racun. Moja neka procjena je gutavih 1-2.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:59Ja bih iskreno volio, time bi Jedinstvo ostalo a Rudar ispao. Al ti do sad sto god si napisao bilo je kontra, od pustanja Celika pa nadalje. Valjda ubodes nesto do kraja prvenstva.Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:53Povuci ces rijeci kad se zavrsi kolo. Svakako da ako iko ovdje zna to sam ja, imam jake veze po Bihacu. Iznenadit ces se.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:52
Slabo si nacuo. Kao i tvoje prijasnje netacne informacije. Definitivno kanta godine sto se tice ovog foruma.![]()
Ne znam zasto ti toliko pratis Jedinstvo ako si navijac TOSK-a. Nije da mi smeta jos jedan fan, samo mi malo degutantno.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pratim sve timove i komentarisem. Ne trolam i ne lazem. Kada imam neke informacije podijelim s ostalim clanovima foruma.Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:01Jasno je da sam trollao za Celik jer nije bilo osnove da nam pustaju tako rano. Sada imam tocne informacije jer sam se kretao u krugu bitnih ljudi grada Bihaca. Nema sumnje da je dogovoreno jer Bratstvu nizasta ne treba, a dobru ce porciju dobiti na bankovni racun. Moja neka procjena je gutavih 1-2.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:59Ja bih iskreno volio, time bi Jedinstvo ostalo a Rudar ispao. Al ti do sad sto god si napisao bilo je kontra, od pustanja Celika pa nadalje. Valjda ubodes nesto do kraja prvenstva.![]()
Ne znam zasto ti toliko pratis Jedinstvo ako si navijac TOSK-a. Nije da mi smeta jos jedan fan, samo mi malo degutantno.
Nacuo sam ja da si ti znao i za Celik magarac pa nije bilo rijeseno kao sto si pisao tad.
Molim te ne pisi vise nebuloze kad nisi upucen.
Za sve iskrene i prave forumase i navijace Jedinstva, a poznat vam je moj nick na ovom forumu na kojem sam vec 12 godina, garantujem vam da do 15.20h koliko je trenutno sad nista nije dogovoreno sa Bratstvom, koje hoce i zeli da igra posteno.
Upravo idem na utakmicu, ako ko hoce konkretne dokaze u vezi toga da utakmica nije dogovorena do sada trenutno, neka se javi privatno da mu dokazem.
Manite se ovih polovnjaka sto vam prosipaju suplje price bez konkretnih dokaza.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Daj mi jedno ime od tih bitni ljudi u gradu,daj mi bar nadimak i povjerovaću ti,cak cu vjerovati da nas je i Čelik pustio da nismo izgubili!Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:01Jasno je da sam trollao za Celik jer nije bilo osnove da nam pustaju tako rano. Sada imam tocne informacije jer sam se kretao u krugu bitnih ljudi grada Bihaca. Nema sumnje da je dogovoreno jer Bratstvu nizasta ne treba, a dobru ce porciju dobiti na bankovni racun. Moja neka procjena je gutavih 1-2.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:59Ja bih iskreno volio, time bi Jedinstvo ostalo a Rudar ispao. Al ti do sad sto god si napisao bilo je kontra, od pustanja Celika pa nadalje. Valjda ubodes nesto do kraja prvenstva.![]()
Daj ime jednog daj bar nadimak?
Pisem ti u PP.LondonRed je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:29Daj mi jedno ime od tih bitni ljudi u gradu,daj mi bar nadimak i povjerovaću ti,cak cu vjerovati da nas je i Čelik pustio da nismo izgubili!Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:01Jasno je da sam trollao za Celik jer nije bilo osnove da nam pustaju tako rano. Sada imam tocne informacije jer sam se kretao u krugu bitnih ljudi grada Bihaca. Nema sumnje da je dogovoreno jer Bratstvu nizasta ne treba, a dobru ce porciju dobiti na bankovni racun. Moja neka procjena je gutavih 1-2.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:59
Ja bih iskreno volio, time bi Jedinstvo ostalo a Rudar ispao. Al ti do sad sto god si napisao bilo je kontra, od pustanja Celika pa nadalje. Valjda ubodes nesto do kraja prvenstva.![]()
Daj ime jednog daj bar nadimak?
Ma ništa nije sređeno to je 100%, nadati se samo da će dečki odigrati utakmicu sezone...
Nas budzet je skrsen u prvoj polusezoni kada je tadasnja uprava davala ugovore igracima na stetu kluba.
Jeste razlika izmedju te dvije lige nebo i zemlja, e sad razlika izmedju federalke i druge lige je jos 3 puta veca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E takvo Jedinstvo ćemo gledati Bog zna koliko dugo, ispadanje je mrtvački kovčeg za Jedinstvo isto kao što je bilo Krajšniku i Podgrmeču, ako ostane trenutna uprava neka pošteno ganjaju od iduće sezone za ovo kolo to nema mjesta...harden je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:59Nas budzet je skrsen u prvoj polusezoni kada je tadasnja uprava davala ugovore igracima na stetu kluba.
Jeste razlika izmedju te dvije lige nebo i zemlja, e sad razlika izmedju federalke i druge lige je jos 3 puta veca.
Ova uprava kad bi Gračanica i htjela nam dati od sebe 3 boda ovi nebi to znali dogovoriti.
Lik 'arafatku' nosa na presicama lafo daje on podrsku Palestini,on ima taj utjecaj mati mila ne moze sa Pivarom dogovoriti Lipa vodu igracima za utakmicu,e tako si god nas pošteni pa navijači moraju kositi stadion,nemojte biti djeca i pisati o poštenju,kod nas je uvijek bilo pošten i budala dva brata!
Lik 'arafatku' nosa na presicama lafo daje on podrsku Palestini,on ima taj utjecaj mati mila ne moze sa Pivarom dogovoriti Lipa vodu igracima za utakmicu,e tako si god nas pošteni pa navijači moraju kositi stadion,nemojte biti djeca i pisati o poštenju,kod nas je uvijek bilo pošten i budala dva brata!
Gotovo je ! Ispali smo Hasane pošteni ! Tablu od mramora na stadion staviti sa imenima uprave i trenera nek stoji za nove naraštaje nek svi znaju ko je zakucao zadnji ekser u ljes Jedinstva !
Ispali kolo prije kraja 

2-0 za Bratstvo, na kraju nas Hasan Semanić izgleda lagano odvede u Drugu ligu Federacije Zapad 

To je ono naše lako ćemo, ne bi Bog žalio barem da imamo kvalitetnu ekipu.
To je ono naše lako ćemo, ne bi Bog žalio barem da imamo kvalitetnu ekipu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- NebeskaSila96
- Kontakt:
2-1 Sim Bau
Evo i Zaric smanjuje na 2-1
Evo i Zaric smanjuje na 2-1
Od predsjednika koji su sudije pleskale u svlacionicama, prijetili pistoljima, placali Slomice i ostale po 20 000km na ruke, potpisivali pozajmnice klubu, kupovali hranu za pilice preko racuna kluba, ucestvovali u aferi namjestanja zajedno sa sudijama pa tek onda do Hasana, trenutnog predsjednika.
Od Hamdije Lipovače, samoprozvanog predsjednika kluba, Emdze, Šukija pa tek onda do Sedica.
Jedinstvo se godinama unistava i ti nabrojani prvi trebaju da se upisu u tu mramornu plocu. Ljudi u Opstini nisu imali plate a Jedinstvu je redovno transa isla. Anonimusi se dovodili, potpisivali veliki ugovori, stvorio se realno velik dug poreznoj upravi i sta ocekivati. Igracima se duzno ostajalo, ovi sto su htjeli ici su morali halaliti pare da dobiju slobodne papire. Pitajte Anija Nuspahica koliko su mu duzni ostali.
Grad, ko grad, postao goli k****, stanovnistvo se rasulo i stvarno ne znam kome Jedinstvo uopste moze biti zanimljivo u svakom smislu osim momcima iz SNa i nas 400-500 koji subotom dodjemo na utakmicu.
A sad adio!
Od Hamdije Lipovače, samoprozvanog predsjednika kluba, Emdze, Šukija pa tek onda do Sedica.
Jedinstvo se godinama unistava i ti nabrojani prvi trebaju da se upisu u tu mramornu plocu. Ljudi u Opstini nisu imali plate a Jedinstvu je redovno transa isla. Anonimusi se dovodili, potpisivali veliki ugovori, stvorio se realno velik dug poreznoj upravi i sta ocekivati. Igracima se duzno ostajalo, ovi sto su htjeli ici su morali halaliti pare da dobiju slobodne papire. Pitajte Anija Nuspahica koliko su mu duzni ostali.
Grad, ko grad, postao goli k****, stanovnistvo se rasulo i stvarno ne znam kome Jedinstvo uopste moze biti zanimljivo u svakom smislu osim momcima iz SNa i nas 400-500 koji subotom dodjemo na utakmicu.
A sad adio!
Vi kao navijaci ovdje ste slika i prilika kluba.
tropic
tropic

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ima jedno 15 uprava od ove koje su zasluznije za to moguce ispadanje, al ti ne vidis dalje od prsta pred okom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.