FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

YaSSaL
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la YaSSaL » 16 jul 2013, 19:30

Daj na Boze 1:0 u revansu...daj nam Boze 2:1 u revansu...daj nam Boze 3:2 u revansu...

Hoces li nam dati ista od ovoga, Boze? :!: :!: :?:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 jul 2013, 19:31

Sreća prati hrabre, a Željo je bio maximalno hrabar u ovom susretu...Istina je da smo mogli izgubiti i 10-3 s obzirom na mnogobrojne prilike Plzena ali svaka čast Hadzicu, momak je fenomenalno branio.

Odbrana je bila loša, treba to reći, kad vidim kakve smo golove primili u šesnaestercu tačno bi zaplak'o.Zato su napad i veza izvukli maximalno 3 šuta i 3 gola :mrgreen:

Još ne mogu da se vjerujem šta je Adilović promašio, sreća pa je bio offside :shock:

Naravno da imamo šanse u revanšu, al treba igru još popraviti.Generalno gledajući, ovo je bilo solidno i treba reći da ni Plzen nije ništa posebno imaju i oni mnogo,mnogo slabosti !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 16 jul 2013, 19:31

Čestitke na vrlo dobrom rezultatu. Drago mi je da je moj susjed dao gol :)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2013, 19:31

Golman odlican,zeljkovic dobar.stoperi losi,ali nisu krivi jer su ponekad I po dvojicu cuvali jer u bekovi kasnili.kod 2i 3 gola.
Urdinov borben.
Tomic igrac tekme
Jamak dobar za cudo jako dobar
Hasan I sadikovic dosta dobri,mali sadikovic svaka cast.
Bucan odlican,fala bogu necemo stanica gledat,jer je invalid ko I adil.
Selimovic dobar,malo se krio u kontrama.
Adilovic osipam se od tog frajera.nemam rijeci opisati to neznanje.
Bajic uje I u minuti napravi vise nego onaj konja za 70 minuta.
Hodzic steta sto nije usao kod 1 0 mislim da ne bi izgubili.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 16 jul 2013, 19:31

Rezultat koji je zadovoljio nas i ostale..mi primili 4 komada (gušt dusmanima),al smo zabili 3 komada..ovo je super za revans,nadam se da ce lavor biti pun i svi ko jedan da podrzimo nase momke..neznam hoce li zapad biti u funkciji?Volim te Željo!!!

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 16 jul 2013, 19:31

Bravo Zeljo. Dobra igra ovih mladih momaka. Nadam se minimalnoj pobjedi u uzvratu i napredak u kupu sampiona. Eh, kad bi se napunilo Kosevo u uzvratu...tada Cehi nebi imali sanse za ugodan rezultat.
dobre guzove ima Belma

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jul 2013, 19:31

Najlude je sto nama falilo 5 standardnih igraca, najbolje od svega je sto ce Hadison biti popunjen, a onda je sve moguce.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 jul 2013, 19:32

Svaka cast Amaru i momcima, hvala im sto su razocarali one pacenike koji su jedva cekali kraj tekme i ocekivali da fasujemo pet, sest komada pa da ovdje istresaju svoje imbecilne frustracuje i raduju se tome.Rezultat super aktivan, niko ne moze garantovati prolaz ali uz puno Kosevo sve je moguce.Mnogi povlace paralele igranja u LS i LE, svako ko se iole razumije u fudbal veceras je shvatio razliku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 jul 2013, 19:33

Reci te mi da li je zapadna tribina koseva uslovna za odigravanje :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jul 2013, 19:33

Čestitke momcima, sve što se trebalo kazati, kazaše komentatori nakon utakmice.
Navijao sam za Želju kao da moj Velež igra umjesto njih. Dva razočarenja, dva povratka, greške nisu skupo koštale. Samo hrabro iduću utakmicu, uz podršku sa Koševa, vjerujem da naš predstavnik može do idućeg pretkola.
Svaka čast ! 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2013, 19:34

Golman odlican,zeljkovic dobar.stoperi losi,ali nisu krivi jer su ponekad I po dvojicu cuvali jer u bekovi kasnili.kod 2i 3 gola.
Urdinov borben.
Tomic igrac tekme
Jamak dobar za cudo jako dobar
Hasan I sadikovic dosta dobri,mali sadikovic svaka cast.
Bucan odlican,fala bogu necemo stanica gledat,jer je invalid ko I adil.
Selimovic dobar,malo se krio u kontrama.
Adilovic osipam se od tog frajera.nemam rijeci opisati to neznanje.
Bajic uje I u minuti napravi vise nego onaj konja za 70 minuta.
Hodzic steta sto nije usao kod 1 0 mislim da ne bi izgubili.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jul 2013, 19:34

Galion je napisao/la:Čestitke na vrlo dobrom rezultatu. Drago mi je da je moj susjed dao gol :)
Tvoj susjed je legenda I najveci majstor, poljubi ga za mene prvi put kad ga vidis.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 jul 2013, 19:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Pa upravu si, ja se sramim što on igra u Željezničaru :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 jul 2013, 19:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Nemoj da obracas paznju na njih,nisu vrijedni. ;)

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 16 jul 2013, 19:37

česi nismo vam mi napoli... onom se treneru glava ljubicasta postala od sikiracije sta ce covjek :mrgreen:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 16 jul 2013, 19:37

Jest li vi svjesni da je Plzen skuplji i jaci tim od nas, barem 5 puta. Ljudi su derali jedan Napoli i Atletico Madrid. Znaci apsolutni favoriti po svemu.
Ovo je odlican rezultat, zato u utorak svi na koševo.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 16 jul 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 16 jul 2013, 19:37

Ma to su seljačine najobičnije. Čovjek je jedan od najboljih strijelaca lige, a šatro nije za lige. Samo to je pokazatelj o kakvim se krelcima radi.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 19:37

Momci, sta reci nakon svega? Iskreno, bio sam ogromni pesimista, kao i svi mi, ali evo izgleda dobro je sto smo takvi bili jer da smo se necemu nadali, sigurno bi dobro ga popusili opet, a mogli je biti, jer smo plivali kada damo gol. Zaista ne znam, zasto se onoliko nasi igraci potrosise na slavlje, umjesto da smire i postave liniju.

Kako god, kako je mogli biti, ovo je mila majka. Ja vam opet garantovano tvrdim, bolje je 4:3 nego 1:0 ili 2:1 da smo popusili. Ovako, vidno imamo supljina kao i oni. Oni ce sigurno postici gol na Kosevu, a mi cemo dva koja ce nam prolaz osigurati. Igracima kapa dole, strucnom stabu kapa dole, prvenstveno za psiholosku igru. Ne treba posebno izdvajati igrace kada su svi dali svoj maximum, ali ono sto me zabrinulo da Adilovic ako nista ne moze na gol opaliti u toku cijele tekme. Da rijesimo par stvari, decko je puno pretrcao zaista, i odradio je ono perfektno sta se od njega trazilo ali u par navrata umjesto ako nista da cuva loptu 30 sec, ili da je nabije negdje, oni mu uzimaju i nama kontre prave. Jbg, ako nista, ovakve stvari ne bi smio sebi dopustati.

U Utorak, IDEMO SVI, 30.000 ZESTOKIH NAVIJACA. Neka se sjebu, neka nasi iskoriste prvih 15 min, njihove prilagodbe na uslove koji ce ih zadasiti i zagarantovan nam je uspijeh.

FORZAAAA ZELJOOOO...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 jul 2013, 19:37

muXmania je napisao/la:Najlude je sto nama falilo 5 standardnih igraca, najbolje od svega je sto ce Hadison biti popunjen, a onda je sve moguce.
Nema to veze, mi nemamo hendikepa, hendikep ce biti ako se bude remetila ova ekipa realno ocekujem Svraku i mozda Colica, ali da se Zeljkovic pomakne na stopera, jer evidentno je da Kerla bio najlosiji i da ne moze odgovoriti ovako takticki zahtjevnim utakmicama. Ostalo je sve stimalo za 10, golman posebno, i veza sa Jamakom i Tomicem, konacno vidio sam da imamo ono sto dvije godine nismo imali a to je da neko smogne muda i da uzme loptu na 20 metara i da je valja jos 20.

Ja sam presretan, plus jer nisam nista ocekivao, plus sto su momci poginuli.

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 16 jul 2013, 19:38

još se tresem. nevjerovatno. odigrano sa Mudima!
strepio danima, mala nada tinjala. prezadovoljan.
ne bih nikoga posebno isticao ni kudio. odigrali su kako im je Amar rekao, što je najbitnije. branili se lavovski. odlična taktika i velika, velika sreća. i u napadu i u odbrani. konačno.
totalno promjenjen tim koji odigra ovako jako i muški je tim koji ja želim gledati. mogli smo mi ovo vrlo lako i sa više golova razlike zijaniti, ali nismo!

šta sad?
moramo odigrati potpuno drugačije. napad. vidjeli smo da se može zabiti. samo 1 gol više nam treba.

što smo tražili dobili smo. možemo pomoći. SVI na koševo. kao nekada. u inat dušmanima.

ja vjerujem??? A VI???
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.