Hoces li nam dati ista od ovoga, Boze?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tvoj susjed je legenda I najveci majstor, poljubi ga za mene prvi put kad ga vidis.Galion je napisao/la:Čestitke na vrlo dobrom rezultatu. Drago mi je da je moj susjed dao gol
Pa upravu si, ja se sramim što on igra u Željezničarualeksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Nemoj da obracas paznju na njih,nisu vrijedni.aleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
česi nismo vam mi napoli... onom se treneru glava ljubicasta postala od sikiracije sta ce covjekaleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Nema to veze, mi nemamo hendikepa, hendikep ce biti ako se bude remetila ova ekipa realno ocekujem Svraku i mozda Colica, ali da se Zeljkovic pomakne na stopera, jer evidentno je da Kerla bio najlosiji i da ne moze odgovoriti ovako takticki zahtjevnim utakmicama. Ostalo je sve stimalo za 10, golman posebno, i veza sa Jamakom i Tomicem, konacno vidio sam da imamo ono sto dvije godine nismo imali a to je da neko smogne muda i da uzme loptu na 20 metara i da je valja jos 20.muXmania je napisao/la:Najlude je sto nama falilo 5 standardnih igraca, najbolje od svega je sto ce Hadison biti popunjen, a onda je sve moguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.