FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 16 jul 2013, 19:38

Kenjate za Adila previše. Momak se borio ko zmaj u odbrani, i normalno je da ne može u napadu uraditi sve kako treba jer je frajer pretrčao toliko da to nije humano.
FK Željezničar
Chelsea FC

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 16 jul 2013, 19:38

Svaka cast momcima. .. hrabro odigrano ... utorak idemo da uzivamo, pa sta bude... :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jul 2013, 19:39

Treba upitati ljude jesu li im sad skupe godisnje ulaznice, ili shvacaju da uz izdvajanja i odricanja svih nema napretka i rezultata.
...Život za Široki...

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 19:39

Keenan.- je napisao/la:Kenjate za Adila previše. Momak se borio ko zmaj u odbrani, i normalno je da ne može u napadu uraditi sve kako treba jer je frajer pretrčao toliko da to nije humano.
ne vuci me za jezik da ti pisem o adilovicu frajer je teski levat nije opuco na gol ima 346507 godina. meni ne treba igrac koji ce trcat ko muha bez glave jer on je napadac i njegov zadatak je da daje golove i bude u sesnetercu. nego necu dobit cu ban iz vec postojeci razloga.
Zadnja izmjena: Limonene, dana/u 16 jul 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 16 jul 2013, 19:40

aleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Prvi put da se slazem sa tobom. Adilovic se odradio sve sto se trazilo od njega. Bajic je odigrao extra ali za to je zasluzen i Adilovic koji je izmorio odbranu Viktorije, jos je ovaj usao svjez.
Sve u svemu nema mu se puno toga zamjeriti. Vracao se , trudio se kao i svi u timu. Mogu samo reci SVAKA CAST!!
Zadnja izmjena: prijatelj, dana/u 16 jul 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 jul 2013, 19:40

Zeljković, Urdinov, Bučan, Tomić te mali Hadžić na golu. Ubjedljivo najbolji danas.

Čestitke i za ostale, pogotovo za Adilovića i one pretrčane kilometre ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 jul 2013, 19:40

Ja,koji ,moram priznati,ne simpatiziram Želju...ako sam ja sretan zbog ovakvog rezultata jedne NAŠe ekipe...ako sam ponosan zbog toga,znači da je Željo odigrao dobro i postigao značajan rezultat.
Plzen je jako dobra ekipa i samim tim je ovaj minimalan poraz vrlo dobar rezultat.
A vi Željovci,manite se više nekog inata i dječjeg prepucavanja tipa 'u inat dušmanima',u inat paćenicima...
Igrate li za dušmane ili za sebe?
Kakvo je više nadmetanje Željo vs Sarajevo,Željo vs ostatak BiH...to uistinu izgleda nezrelo.
Budite sigurni,svakome kome je BiH pri srcu,svakome je drago zbog ovog rezultata.
Opet ponavljam,Željo mi nije nešto naročito pri srcu,ali mi je drago zbog svega ovoga.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 jul 2013, 19:41

I na odbranu previse serete ljudi su igrali dobro dok su imali snage trcati, a onoliki pritisak valjalo je izdrzati narocito prvo poluvrijeme je bilo teze od 5-6 tekmi u nasoj ligi spojenih.
Na kosevu pred 30k ocekujem delirijum nakon sto sudija odsvira kraj. :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 16 jul 2013, 19:41

Svi na svijetu teško igraju protiv onakvog bunkera kakav smo mi igrali. Ali to je jedina taktika koju smo mogli primjeniti. Ovo što je večeras Hadžić odbranio, teško da se ikada više može ponoviti. Nama je odbrana jako spora, neuigrana i igraju toplo-hladno. Ja samo gledam da li možemo nešto napraviti u revanšu. Ako nas sreća pomazi, ako Hadžić ponovo bude raspoložen, ako se poklope zvijezde ... opet je Plzen jači i bolji.

Čestitam na borbenosti, čestitam na trci, ovo smo tražili ... zato nas je sreća pratila. Dali smo 120%. Pokušajmo u revanšu dati 200% :)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2013, 19:41

Aco postujem te ko objektivnog momka,bliskog I klubu I poznajes materiju,a ja nije bitno ko sam I sta sam ,cu ti reci samo jednu stvar.eldin adilovic je ogromna fudbalska neznalica,I prestanite vise opravdavati tog covjeka.imate li oci I znanja ,kako vas nije stid vise zaglupljivati raju pricom da je adilovic odradio bilo sta dobro.nemoj te se vracat ba pricu
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 jul 2013, 19:41

Vi izgleda niste svjesni koliki je posao Adilovic danas uradio, pa momak je bio sad gore sad dole. Nije neki napadac ali je danas ogroman posao uradio
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 16 jul 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 jul 2013, 19:42

40000 ljudi na kosevu vjerovace u prolaz zelje.

svaka cast momcima,nakon prvog gola sam rekao,neka primimo sad 10,igraju muski i gore na terenu

po.pi.sam ja sve one koji pljuju na bilo koga od nasih!!!

aco,ne objasnjavaj djeci bezze,sta znaju sta je 200kila

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jul 2013, 19:42

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 jul 2013, 19:42

Meni su svi dobro odigrali... bez izuzetka. Istina jedan cudan sastav. Po prvi puta zajedno i to u inat svima:
I nasima koji su prognozirali 10:0, 8:0, 7:0
i dusmanima koji su se smijali tome
i nasima koji su planirani putovanje na more u subotu ili nedelju
i dusmanima koji su ocekivali prazan Hadisson u revansu.

HVALA TI ZELJO HVALA VAM MOMCI

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 jul 2013, 19:43

Buu je napisao/la:Napusite mi se plavog ku.rca koji su se nadali potopu, od go.vnara iz BL pa do svjetlucavih iz Ze. Veliki Napoli nije ovima mogao zabiti gol, mi im tri. Mjesec dana smo srali i sad sve to ima da pojedemo. Isto tako upravo napusi se kurc.a da ste i malo ozbiljniji mi bi jos prosle godine ostvarili fantastican rezultat.

U UTORAK PUNO KOSEVO NEK HUK SA TRIBINA CUJE DO CESKE
Ako grijesim unaprijed se izvinjavam ali zar nisi bio jedan od onih koji su pisali kako cmeo primiti x golova????

Adilovica ne dirajte. Odigrao je kako mu je Amar rekao i nema tu zbora vise. Iskreno, zabili smo 3 gola ali igra u napadu je bila katatrofa. Sta smo imali?? I sta ocekivati od Adilovica tu?

Recept za Plzen je brza igra u napadu i bit ce golova na Kosevu ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2013, 19:43

Uz duzno postovanje prema Adilovicu ali mislim da on u uzvratu ne bi trebao igrati u prvih 11. Realno mnogo bolje smo odigrali kad je on izasao.

Dobra sedmica za BiH se nastavlja. Idemo i sutra nastavit sa pobjeda, kao sto smo radili jucer i danas ( dbro danas nije pobjeda ali isto k'o da jest :D ) 8-) 8-)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 16 jul 2013, 19:43

Ja jos ne mogu vjerovat :D...3 gola dali haloooo baaaaaa kod prvog sam zanijemio ostalo je historija :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 jul 2013, 19:43

Svaka cast momci!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 16 jul 2013, 19:44

ja sam je napisao/la:još se tresem. nevjerovatno. odigrano sa Mudima!
strepio danima, mala nada tinjala. prezadovoljan.
ne bih nikoga posebno isticao ni kudio. odigrali su kako im je Amar rekao, što je najbitnije. branili se lavovski. odlična taktika i velika, velika sreća. i u napadu i u odbrani. konačno.
totalno promjenjen tim koji odigra ovako jako i muški je tim koji ja želim gledati. mogli smo mi ovo vrlo lako i sa više golova razlike zijaniti, ali nismo!

šta sad?
moramo odigrati potpuno drugačije. napad. vidjeli smo da se može zabiti. samo 1 gol više nam treba.

što smo tražili dobili smo. možemo pomoći. SVI na koševo. kao nekada. u inat dušmanima.

ja vjerujem??? A VI???
poslije ovoga danas odbrana im je dno dna 3 od 4 gola po meni nafakali na odbicu nekakvu sve na isti fazon su isli preko klila ubacaj i sut ... nemamo sta da ih se bojimo svi ko jedan i rezultat ce doci ..VOLIM TE ZELJO !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 jul 2013, 19:44

Bravo za sve...
Ne znam cemu to blacenje Adilovica, ponavljam ne moze on sam u napadu protiv 4 igraca Plzena...
Vracao se , borio, dobio dosta zracnih duela isto tako kada je ledjima okrenut primio loptu..ajd da je promasio zicer pa da mu se nesto kaze ali vako nidje veze...

SVI NA KOSEVO DA IH POZDRAVIMO , ZASLUZILI SU ONI TO :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 56 gostiju.