FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Cestitke imate dobre sanse za prolaz.
Ovo nije niko ocekivo i igrali ste srcem sve najbolje i sretno u revansu.

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- Trequartista
- Kontakt:
NERMIN JAMAK IGRAČ UTAKMICE
Nek' sam ga sinoć prozvao.
Sve u svemu raja, radujmo se ovih 7 dana...
Nek' sam ga sinoć prozvao.

Sve u svemu raja, radujmo se ovih 7 dana...

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
NAPUNIT FAN SHOP ! NAPRAVITI OKO KOSEVA PRODAJU,PO GRADU,OVO JE SANSA DA KLUB ZARADI
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Bio sam u pravu.Pojest ćemo ih na Koševu.plavetniloo je napisao/la:Bio sam sjeban kad smo izvukli ovaj Plzen, ali kako se utakmica bliži, sve više i više, mislim da ćemo ih sjebati.Kad je mogao Jablonec, može i Željo.Sretno nam.
6%BundesLigaNo1 je napisao/la:Cestitke imate dobre sanse za prolaz.![]()

Samo sabur/smiraj..polako braćo. Ogrijaće i nas jednom sunce.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
svaka cast, stvarno odlican rez za revans, i uz puno kosevo ko zna..
Borbenost se isplatila, i moram priznati da sam pratio tekmu kao kad repka igra(sikiracija,slavlje,psovanje itd
)
Borbenost se isplatila, i moram priznati da sam pratio tekmu kao kad repka igra(sikiracija,slavlje,psovanje itd

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- velez_mostar
- Kontakt:
Cestitke na jako dobrom rezultatu, u Mostaru se gledala utakmica i navijali smo za BH predstavnika.
Zeljo je bio jako sretan veceras, ali ko te pita, samo se rezultat pika, i vjerujem da se u Sarajevu moze napraviti pritisak, uz podrsku navijaca doci do povoljnog rezultata..zadnja linija Plzena nije nesto posebno.
pozdrav i sretno u revansu!
Zeljo je bio jako sretan veceras, ali ko te pita, samo se rezultat pika, i vjerujem da se u Sarajevu moze napraviti pritisak, uz podrsku navijaca doci do povoljnog rezultata..zadnja linija Plzena nije nesto posebno.
pozdrav i sretno u revansu!
Nevjerovatno, ja prvi nisam mogao vjerovati prije utakmice da cemo minimalno izgubiti, a sada mi je nekako krivo sto smo izgubili jer smo sve golove primili zbog nekih nasih gluposti, a one koje smo trebali primit Hadzic je izvadio. Ne znam kako neko ima obraza bilo sta negativno komentarisati poslije rezultata 3-4. Ja sam prije utakmice rekao da bi presretan bio s 3-1, a ovo ? OVO JE FANTASTICNO !!!
Zna li neko sta bi s Hasanovicem, jel ozbilnija povreda ?
Zna li neko sta bi s Hasanovicem, jel ozbilnija povreda ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Tako i treba brate, ipak smo nasihroni je napisao/la:samocelik je napisao/la:Ejl je.bo majku dokle je doslo da za Zelju navijam.Bravo cestitke.
hahah dobar dobar ,,,svaka cast

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
haha ... zamisljam da je Karić bio na golu prvo poluvrijeme ... 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zajebite sve price, statistike, ja jednostavno VJERUJEM U BORBU; RAD I TRUD. Kada smo ispunili ove tri stavke, OTVARAJU NAM SE VRATA USPIJEHA. Momci su pokazali da mogu. Dakle, moguce je sve. Ja ponosno vjerujem u plave, a vi? (iako imamo 6% sansi za prolaz) 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 jul 2013, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje su ono sto misle da se trabamo pojacat ? Danas su bili na temi cini mi se ...
celo,Bucan (y)
celo,Bucan (y)
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 16 jul 2013, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Sta mislite vi kako ce Plzen igrati u revansu ? Hoce li nas napasti kao i u ovoj utakmici ili ce cekati sansu iz kontre i braniti se sa vise igraca ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Čestitke na odličnoj utakmici danas. Samo hrabro u uzvratu, napunite Grbavicu i akobogda u 3. pretkolo. 

Neocekivano dobar rezultat, barem za mene. 
Cestitke.

Cestitke.
Odličan rezultat s obzirom na prikazanu igru.Igrač utakmice definitivno Hadžić momak je skinuo bar 5-6 zicera i on će biti veliko pojačanje ove sezone.
Odbrana katastrofalna na čelu sa Kerlom bekovi totalno podbacili a Škaljić ko izgubljen slučaj.
Adilović opet pokazao svoje neznanje, umjesto da loptu pošalje po zemlji lijevo ili desno on lobuje golmana.
Osim kasni sa izmjenama kao da čuva rezultat kod 3:1, Hodžić je trebao krenuti od prve minute umjesto Adilovića.
Plzen je pokazao da su kvalitetna ekipa i mogu biti nezadovoljni s rezutatom s obzirom na propusteni broj šansi ali imaju i dosta slabosti, odbrana im je dosta nesigurna a golman im je teški kloc.
Na Koševu treba krenuti pametno i strpljivo čekati svoju šansu i ne srljati.Možda i napravimo čudo i izbacimo velikog favorita.

Odbrana katastrofalna na čelu sa Kerlom bekovi totalno podbacili a Škaljić ko izgubljen slučaj.
Adilović opet pokazao svoje neznanje, umjesto da loptu pošalje po zemlji lijevo ili desno on lobuje golmana.

Osim kasni sa izmjenama kao da čuva rezultat kod 3:1, Hodžić je trebao krenuti od prve minute umjesto Adilovića.
Plzen je pokazao da su kvalitetna ekipa i mogu biti nezadovoljni s rezutatom s obzirom na propusteni broj šansi ali imaju i dosta slabosti, odbrana im je dosta nesigurna a golman im je teški kloc.
Na Koševu treba krenuti pametno i strpljivo čekati svoju šansu i ne srljati.Možda i napravimo čudo i izbacimo velikog favorita.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlican rezultat, ko sto onaj rece na Bjelasnicu pa u karantinu...... trebate se sad dobro spustit na zemlju i jos vise zapet, u uzvratnoj utakmici nit ce te vi iz tri suta dat tri gola nit ce oni onoliko fulit...... u uzvratnoj utakmici kljuc mora bit vasa zadnja linije a ne kao sad golman........ ramazan je iskoristite to napravite kakav iftar pred Kosevom trebace srece
Vi **** sto pljujete po Dilbegu neka vas je sram,on je pretrcao iz napada do odbrane kao Kerla za 3 tekme i
vise.Covek je ginuo i u napada i u odbrani,a ona sansa nebi ni Messi onako reagovao.STIDITE SE.
Ps" Adile svaka ti cast (nemoj te misliti da sam mu neki rod ,cak nismo ni iste nacionalnosti ali covjek gine
za Zelju) samo tako nastavi zna Amar sta radi a ne kao neki umisljeni likovi kao Barbarez(ako misli da je kao Sergej
puno se vara).
vise.Covek je ginuo i u napada i u odbrani,a ona sansa nebi ni Messi onako reagovao.STIDITE SE.
Ps" Adile svaka ti cast (nemoj te misliti da sam mu neki rod ,cak nismo ni iste nacionalnosti ali covjek gine
za Zelju) samo tako nastavi zna Amar sta radi a ne kao neki umisljeni likovi kao Barbarez(ako misli da je kao Sergej
puno se vara).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.