Da i ja bacim koji komentar...
KOMPLETNOJ STRUCI KAPA DOLE,OD IGRACA,STRUCNOG STABA,NAVIJACA....
Istu igru ponovit za 7 dana pa sta bude..Nismo se obrukali a imamo sansu za osvarenje "velikog sna"...
Necu da dizem euforiju jer ovo je tek prvo pol ko je smo dobro odradili...
Za revans na punom hadisonu zatvoriti se prvo pol igrati opet na kontre,njih pustati da grade igru da se umaraju,a mi trazit sansu za pogodak....Ako bude nerijeseno na pol baciti sve karte u napad i uz pomoc huka sa tribina zabiti taj jedan go...
Stvarno lijepo u ovom trenutku biti navijac naseg kluba...
Po meni igrac utakmice Hadzic golman,a odma iza njega Tomic...
Mada ne bi izdvajao nikog posebno jer je danas nas kolektiv dominirao(pa tako da necu davati komentar za svakog igraca)....
Za revans sto se tice sastava....po meni:
Stanu staviti od prve minute umjesto Selimovica(koji pomeni nije danas igrao dobro osim tog gola na kojem mu se zahvaljujem)...
Ara da bude prva izmjena na pol umjesto Adila jer je danasnjom igro lav zaista pokazan da bi trebao poceti utakmicu..(kapitenski odigro,mozda koji korner zaluta)..a posto im danas Ara nije imao vremena pokazati sta zna da ih u 2 pol totalno sje*e na brzu kontru...
Iskreno Svraka po meni ne bi trebao igrati jer po meni nema daMu za ovakvu tekmu...Jedino zavisi od povrede Hasanovica...A iskreno ne bi imao nista da Sadikovic odradi od prve minute...
To je po meni....Nadam se najboljem za sedmicu...
Sad u cetvrtak svi clanske da kupimo i da im odemo na trening da ih podrzimo jer su momci to zasluzili...
LIJEP POZZ SVIM MANIJACIMA....