FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sonik24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sonik24 » 16 jul 2013, 22:23

SVAKA ČAST...

Šta reći, nego, EURO ŽELJO....

Evo ovako neki moji utisci, odbrana nam je prvila pocetnicke greske, pa sam se sjetio odmah tekme protiv Maribora, al sreca po nas pa i njihova odbrana je postupala slicno nasoj... Koga izdvojiti od igrača, da kažem Hadžić, nebi pogriješio,a!? Po meni heroj tekme, naravno uz golgetere, al Hadžić nas je izvuko u prvom ko Kaziljas...

slika

ovamo ocekujem puuuuuuuuuuno Koševo (Asim Ferhatovi - Hase stadion), Manijaci naši su i tamo pokazali kako se navija srcem za svoj klub, a igrači su naravno opravdali sve...

AMAR AMAR OSIM OSIM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 22:29

Evo da probam i ovim putem, pa nadam se da ce doci neki glas razuma do onih koji su za to zaduzeni...

MORAMO iskoristiti ovu utakmicu sada. Mislim da bi najpametnije bilo "unajmiti" 10-ak hostesa koje bi u terminu prodaje karti u danima pred utakmicu (a to bi trebalo odraditi npr. najdalje do petka) stojale pored standova za prodaju karata i nudile clanske karte za Zelju... Ponuda bi bila takva, npr. platite 20 KM za Classic clansku karticu i time dobijate jug po cijeni od 5 KM (a staviti cijenu od 10KM za one koji nisu clanovi, te analogno tome i istok 10-15KM i zapad 15-20KM). Popunjavajuci prijavnicu i uplacujuci 20KM dobijate od nje kartu po cijeni od 5KM a samim time i clansku za 15KM... SIguran sam da bi na ovakvu ponudu odziv bio ogroman a clanske karte bi se onda podizale u Plavom salonu onda kada budu gotove a tada moze, ko zeli, kupiti i godisnju kartu koja bi mu bila ponudjena uz clansku sa vec recenim popustom... Na ovaj nacin siguran sam da bi imali 5-10.000 prodatih clanskih, a to je 100-200.000 KM samo od toga...

P.S. Lijevo je sastav koji je igrao danas protiv Zelje a desno skoro IDENTIČAN sastav koji je unistio Napoli 3:0 i 2:0... 8-) ;) Kako cemo samo pojesti ovu ligu... :lol:

slika
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 16 jul 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2013, 22:33

U proslogodisnjem pohodu na titulu,Plzen je u gostima imao skor od 11 pobjeda,dva remija i dva poraza,uz gol razliku 27:9,dok su na domacem terenu 6 puta remizirali ili izgubili (po 3). Dakle vise su bodova osvojili u gostima nego kuci :? :oops:

Zna li neko hoce li Bakos igrati u revansu :?:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 16 jul 2013, 22:33

Ko smije izgovoriti...
jedan gol na Kosevu nas dijeli od prolaza dalje...
Hehehe
naravno ocekujem slicnu utakmicu i na kosevu sa minimalno 3gola...
tako da tesko da smo jedan gol od prolaska...ali prije utakmice sa sam bio zadovoljan sa 3:1 hehehe

tako da....

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 16 jul 2013, 22:34

Kako ste samo glupe golove primali, fuj. Plzen napadao nemoguće ali opet su srećno dali golove. Da ste imali još koji šut na gol već biste u Češkoj osigurali prolaz. Bojažljivo prvo poluvrijeme a u drugom već malo otvorena igra što je donijelo dosta golova i s jedne i s druge strane. Do prolaza se može samo bez straha i hrabro, jako do zadnjeg sudijskog zvižduka. Sretno !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 jul 2013, 22:34

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 22:35

Sabinho je napisao/la: Zna li neko hoce li Bakos igrati u revansu :?:
Ne igra, nedavno se povrijedio, napuknuto rebro koliko se sjecam i rekli su da ga nece biti mjesec...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 16 jul 2013, 22:41

Komšije, od srca vam čestitam na rezultatu i želim sve najbolje u revanšu, uvjeren sam da možete napraviti senzaciju i eliminisati ih. Kapa dole :!:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 16 jul 2013, 22:46

Danas me Tomic svakim svojim potezom posjetio na Robena...facom,potezima,drzanjem lopte i na kraju slavlje u stilu robena, lik fakat lici na robena bar meni :D :D " onclick="window.open(this.href);return false;

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2013, 22:58

Evo repriza.na.face
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 22:59

svi su odlicno odigrali, od hadzica do adila, svima kapa dole, manijaci sjajni... poseban pozdrav ide za mrzitelje velikana bh fudbala... svaka cast amaru, veliki je genije i ne sumnjam da ce momke spremiti za revans.

NAPUNIMO KOSEVO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 16 jul 2013, 23:00

Da i ja bacim koji komentar...
KOMPLETNOJ STRUCI KAPA DOLE,OD IGRACA,STRUCNOG STABA,NAVIJACA.... 8-)
Istu igru ponovit za 7 dana pa sta bude..Nismo se obrukali a imamo sansu za osvarenje "velikog sna"...
Necu da dizem euforiju jer ovo je tek prvo pol ko je smo dobro odradili...
Za revans na punom hadisonu zatvoriti se prvo pol igrati opet na kontre,njih pustati da grade igru da se umaraju,a mi trazit sansu za pogodak....Ako bude nerijeseno na pol baciti sve karte u napad i uz pomoc huka sa tribina zabiti taj jedan go...
Stvarno lijepo u ovom trenutku biti navijac naseg kluba... :mrgreen:
Po meni igrac utakmice Hadzic golman,a odma iza njega Tomic...
Mada ne bi izdvajao nikog posebno jer je danas nas kolektiv dominirao(pa tako da necu davati komentar za svakog igraca)....
Za revans sto se tice sastava....po meni:
Stanu staviti od prve minute umjesto Selimovica(koji pomeni nije danas igrao dobro osim tog gola na kojem mu se zahvaljujem)...
Ara da bude prva izmjena na pol umjesto Adila jer je danasnjom igro lav zaista pokazan da bi trebao poceti utakmicu..(kapitenski odigro,mozda koji korner zaluta)..a posto im danas Ara nije imao vremena pokazati sta zna da ih u 2 pol totalno sje*e na brzu kontru...
Iskreno Svraka po meni ne bi trebao igrati jer po meni nema daMu za ovakvu tekmu...Jedino zavisi od povrede Hasanovica...A iskreno ne bi imao nista da Sadikovic odradi od prve minute...
To je po meni....Nadam se najboljem za sedmicu...
Sad u cetvrtak svi clanske da kupimo i da im odemo na trening da ih podrzimo jer su momci to zasluzili...
LIJEP POZZ SVIM MANIJACIMA....
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 23:00

Inače ako prođete vi ste nositelji u 3-pretkolu jer je ždrijeb u petak i preuzimate Plzenovu ulogu nositelja. Odlične vijesti, samo da prođete
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 jul 2013, 23:05

Sportfanatik je napisao/la:Inače ako prođete vi ste nositelji u 3-pretkolu jer je ždrijeb u petak i preuzimate Plzenovu ulogu nositelja. Odlične vijesti, samo da prođete
Ko to kaze? Zar ne upada kao nosilac sljedeci po rang listi bodova? Prvi put cujem za preuzimanje uloge.

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 16 jul 2013, 23:07

Plzen ima jak koeficijent i oni bi bili nositelji, ali kad mi prodjemo preuzecemo njihov koef. i nositelji smo :D
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 16 jul 2013, 23:08

Čestitke na lavovskoj igri, i jedna lijepa anegdotica:

Utakmica je gledana i u jednoj zeničkoj teretani, i grupa nabildanih, izdefinisanih i "upaljenih" zeničana zdušno je navijala za Želju. Iskreno :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 jul 2013, 23:08

Poslije žrijeba sam rekao da neću ništa komentarisati o Plzenu dok ne pregledam utakmicu. Evo pregledao sam. Skakao sam kao malo dijete kad je Tomić zabio gol... Rijetko kad sam bio tako radostan..

Zašto nebih odložio bilo kakav komentar do poslije revanša, gdje ću nadam se biti rame uz rame sa još tridesetak hiljada ljudi koji vole plavu boju!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jul 2013, 23:10

Jel ima neko da zna proceduru za clanske ? :) Da li se odma dobije na licu mjesta ili poslije nekoliko dana ?
Željeznicar za život cijeli !

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 16 jul 2013, 23:11

Chuckie je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Inače ako prođete vi ste nositelji u 3-pretkolu jer je ždrijeb u petak i preuzimate Plzenovu ulogu nositelja. Odlične vijesti, samo da prođete
Ko to kaze? Zar ne upada kao nosilac sljedeci po rang listi bodova? Prvi put cujem za preuzimanje uloge.
Jeste, preuzima se uloga nositelja.
Cestitke na rezultatu, mada iskreno nemam nikakve zle namjere, ali imali ste puno srece, rezultat nije realan nikako, a teze ce vam biti na Kosevu kada cete se morati otvoriti, a Plzen je jaka ekipa i vjerojatno ce znati kazniti to, opet kazem, nemam nikakve mrznje, cak sam skakao kad ste poveli, ali realnost je nesto drugo, isto sto je realno da ce nas Botev nabiti, ali eto, uzivajmo dok traje, nadam se da cu se prevariti u oba slucaja ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 23:12

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.