Pape je za ovoga klovna Mourinho!MocMahale444 je napisao/la:On i pape go.vnar ista g.ovna.TobeYarabi je napisao/la:najruzniji i najgluplji sportski radnik na svijetu-tukac bazdarevic!
Mi smo kod Papeta igrali!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pape je za ovoga klovna Mourinho!MocMahale444 je napisao/la:On i pape go.vnar ista g.ovna.TobeYarabi je napisao/la:najruzniji i najgluplji sportski radnik na svijetu-tukac bazdarevic!
Odlicno se on krece i mnogo trci. Sto se toga tice mnogi nasi igraci bi mogli naucit dosta od njega. Problem je kad lik dobije loptu. Vrlo slabo koristi prilike koje mu se ukazu za gol ili asistenciju.let3 je napisao/la:Ovdje raja po nekoj cudnoj navici pljuje po Višći, a momak možda najviše prijetio grcima. Mada je citav tim podbacio.
Vedo apsolutno najgori igrac na terenu veceraskatastrofa je.
Točkonje žešče, da je sto puta Zeljin neka ide drkatii onom francuzu **** ga on.TobeYarabi je napisao/la:i pape je glup, ali ovaj tukac je bez konkurencijeMocMahale444 je napisao/la:On i pape go.vnar ista g.ovna.TobeYarabi je napisao/la:najruzniji i najgluplji sportski radnik na svijetu-tukac bazdarevic!
Svi redom, Mesa je gadjao Grka flasom, i sa tribina je neko zdimio rezervu grka u glavu, dobro je prosao nije kao Valeron dobio bilijarsku kuglu u vuglamercurial je napisao/la:Sta se desilo na kraju ? Ko se pobio ?
Najgore mi kad neko nesto dobro uradi pa doda Vedi, ko da si drvetu dodo samo se odbije od njega....Cartman je napisao/la:Odlicno se on krece i mnogo trci. Sto se toga tice mnogi nasi igraci bi mogli naucit dosta od njega. Problem je kad lik dobije loptu. Vrlo slabo koristi prilike koje mu se ukazu za gol ili asistenciju.let3 je napisao/la:Ovdje raja po nekoj cudnoj navici pljuje po Višći, a momak možda najviše prijetio grcima. Mada je citav tim podbacio.
Vedo apsolutno najgori igrac na terenu veceraskatastrofa je.
U trenutku kad Grk izbija apsolutno nema opasnosti po gol, a onaj lik je metar od njega._dreamer_ je napisao/la:sve mogu razumjeti, ali ono igranje rukom grka kad je bio ruku visoko digao, p kako to nije penal majko draga
Udarna postava uopce nije bila losa (na papiru), al odma su se vidile goleme rupe izmedju cm-a i Vede, krila nasumicno mlatarala gore dolje,...Jel moguće da je ovako amaterski čovjek odradio tekmu, ja odavno nisam vidio lošiju postavu utakmice i lošije reakcije u istoj, ovo je svaki laik mogao da vidi, jedna od najlošijih trenerskih izvedbi koje sam vidio u zadnje vrijeme.
BadrHari je napisao/la:Ibisevic se spetlja u supermarket kad krene