2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ma dobar je, al kasno. Titula je svakako bila nedokučiva, al Turner je takvo smeće od igrača da ja to ne mogu opisat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma nemam pojma, s 20M će početi vjerovatno, siguran sam da će tražiti koji milion više. Cilj je pokušati sačuvati što više capa.NEZALAGANJE je napisao/la:Da prihvatim 7mil manje od maxa?kontrasviju je napisao/la:Momentum is shifting into the favor of D'Angelo Russell heading to the Lakers. With Brooklyn focused on Kevin Durant and Kyrie Irving , DLO is expected to be renounced early and for the Lakers to go after him. Lakers plan to offer D'Angelo Russell $20M annually.![]()
@Lillard Slazem se,ali govorim da je trenutni potez dobar.
1921
- kontrasviju
- Kontakt:
18M Turner, 11M Harkless, 11M Leonard.
Bukvalno 3 od 10-15 najlošijih ugovora lige su posjedovali Trailblazersi.
Bukvalno 3 od 10-15 najlošijih ugovora lige su posjedovali Trailblazersi.
1921
Bolje DLo nego Irving
Ma slucajnost, meni su ovaj dzastin i sarmalinjo dva bas objektivna lika vidi se da sve sto napisu napisu vrlo objektivno i realno gledajuci bez neke trunke subjektivizma proistaklog iz nekih ne daj boze frustracija nekom fransizom ili igracem.Tracy3McGrady je napisao/la:Zanimljivo uvijek istim smeta šta god dođe iz Warriorsa.
Jimmer ce igrati ljetnu ligu za GSW i za LAC izgleda, dogodine Steph - Jimmer splash brothers 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY
To su nagrade od sinoc,za one koji nisu znali.Kao sto pisah i ranije,Harden nije mogao uzeti MVP Giannisu.
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY
To su nagrade od sinoc,za one koji nisu znali.Kao sto pisah i ranije,Harden nije mogao uzeti MVP Giannisu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trostruki imaginarni MVP NBA lige, prvi ikada. Babuka.
MIP nije biran ili je Siakam to ranije pokupio?NEZALAGANJE je napisao/la:Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zabotavih dodati i to.Napapijri je napisao/la:MIP nije biran ili je Siakam to ranije pokupio?NEZALAGANJE je napisao/la:Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY

MIP Siakam(isto ocekivano)
COY Bud
Sve ocekivano, eventualna dodjela DPOY Georgeu takodjer ne bi bila iznenadjujuca. Siakam je MIP, ali Harrel nije daleko.NEZALAGANJE je napisao/la:Zabotavih dodati i to.Napapijri je napisao/la:MIP nije biran ili je Siakam to ranije pokupio?NEZALAGANJE je napisao/la:Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY
To su nagrade od sinoc,za one koji nisu znali.Kao sto pisah i ranije,Harden nije mogao uzeti MVP Giannisu.![]()
MIP Siakam(isto ocekivano)
COY Bud
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se @napa. 
Inace,Kawhi dogovorio sastanak sa LAC za 2.juli.

Inace,Kawhi dogovorio sastanak sa LAC za 2.juli.
Donnie Darko je napisao/la:Trostruki imaginarni MVP NBA lige, prvi ikada. Babuka.

Napapijri je napisao/la:MIP nije biran ili je Siakam to ranije pokupio?NEZALAGANJE je napisao/la:Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY
Znao je Lou često biti i starter ili ne

Jest meni ovaj Gobert precijenjen lik sa svojom odbranom 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
pokraden grk
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
AgreedBrokula je napisao/la:Jest meni ovaj Gobert precijenjen lik sa svojom odbranom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zato što nemate pojma ni jedan ni drugi. Samo Jojo može u istu konverzaciju među centrima, a i on je dosta slabiji.BosniaBoston je napisao/la:AgreedBrokula je napisao/la:Jest meni ovaj Gobert precijenjen lik sa svojom odbranom
Sve nemači pojma
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Manje jokaru vrte nego njega u PO,toliko o tome
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.