FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je sa tim dresovima? Hocemo li ih bar do Maccabija vidjeti?
Ma ne nego ono oprezno,vi se malo zaletili pa haman pisete da trebamo sa juniorima igrati,svaku ozbiljno odigrati

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj ba delinjo, malo objektivnosti, ovu Mladost bi pobijedio ovaj sastav iz prvog poluvremena u Visokom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sve je to tacno ali vidio si da su anamo oni isto tako pisali pa na kraju kiksali tu utakmicu.Nismo mi toliko jaki da odbijamo sa pola snage utakmice.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zahvalite mi se sto sam spustio Delu na zemlju 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Anamo oni igraju bunker kod kuce protiv Tuzla sitijadelinjo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:50Sve je to tacno ali vidio si da su anamo oni isto tako pisali pa na kraju kiksali tu utakmicu.Nismo mi toliko jaki da odbijamo sa pola snage utakmice.
-
- Kontakt:
Ma ja bih se složio sa @delinjom. Ne treba se zajebavati, a pogotovo nešto k.ur.čiti. Osvježiti prvih 11 sa 2 igrača i maksimalno ući u utakmicu.
Ne do Bog nekog kiksa, umivali bi me 3 dana. Popišali bi se sami na sve dobro što smo učinili prva 4 kola. A i mrzak mi je ovaj Mušija... Uđi jako i AKO se ukaže prilika, natrpaj do kraja.
Kone su na predviđanjima upisivali rezultate tipa 0:6, 0:7 pa ste vidjeli šta se desilo.
Ne do Bog nekog kiksa, umivali bi me 3 dana. Popišali bi se sami na sve dobro što smo učinili prva 4 kola. A i mrzak mi je ovaj Mušija... Uđi jako i AKO se ukaže prilika, natrpaj do kraja.
Kone su na predviđanjima upisivali rezultate tipa 0:6, 0:7 pa ste vidjeli šta se desilo.
Željezničar za život cijeli!
Osim nakon pobjede 8:1: Mora biti visoko u Visokom

@Raonffa, e kakva slucajnost Miletic danas i prvi put dao golove u Visokom. Pa sta je reci?
HAHAHHAHAHAHhahahaha ma ovaj nas brkati mag na klupi
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
Fedexu, mi nismo anamo oni.delinjo je napisao/la: ↑18 avg 2020, 19:50Sve je to tacno ali vidio si da su anamo oni isto tako pisali pa na kraju kiksali tu utakmicu.Nismo mi toliko jaki da odbijamo sa pola snage utakmice.

@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Daj najjaci sastav od prve minute... Pa ako bude 3 4 razlike na poluvremenu slobodno odmah 5 izmena nek napravi, nemoj da se opustamo.... Delinjo i Sudo slazem se....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Dela je opušteniji bio protiv Borca i Radnika nego sada protiv MDK. Nije dobro...
Željezničar za život cijeli!
Ovaj sastav iz drugog danas mi je mjera. Na klupi da ostanu Sadikovic, Juricic, Stevanovic, Bekric, Ikic itd da si osiguran i sa te strane da mogu uskociti.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:12Daj najjaci sastav od prve minute... Pa ako bude 3 4 razlike na poluvremenu slobodno odmah 5 izmena nek napravi, nemoj da se opustamo.... Delinjo i Sudo slazem se....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Valja izdrzati do petka hjoooj 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Prvi sastav sigurno nece igrati protiv Mladosti
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bolje do petka nego do subote da moramo cekati