PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
E cuj Fedja se zabavljao sa Hanom Hadziavdagic

- svrakino1921
- Kontakt:
Come to Svrakino
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel to Feđa izjavio u ovoj garazi sa Amarom sto je bio

Ja ba sta bi ono? On metar i po i ona kobilasta nako hahahahah oplako sam na samu pomisao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neki dan je bila godišnjica puknuća himena drage naše Hane, da nije Feđa igrao glavnu ulogu? 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima i ova
Samo da Amar ne pobjegne na godišnji, samo da što duže ostane. On je garant ovakvog stanja i patnje kod njih. Ako ode opet će početi da se čupaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jesu mogli bar malo ocistiti snijeg za zvijezde plavih 
NEMA!!!! Nema!!!!
Nek se čeliče! Kako ono kažu, u Želji su ratnici, nisu svileni akademci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo vise lici na ono kad se drugovi u osnovnoj/srednjoj okupe da igraju fudbal na ledini nekoj, umjesto na neki profesionalni klub.
Iako podrzavam rad u ekstremnim uslovima, profesionalizam komsija je dotakao samo dno.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nije pogrijesio, doduse ne upotpunosti.
Gori, al samo plavi dio grada...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, laszlo i 16 gostiju.