ipak je igrao jednu sezonu u plbihharden je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:42Mozemo i Modrica probati ugurati onda, ybt ledbavariapivo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:41mogu komotno i onog malo svicarca stavljati i gigovica itd![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ipak je igrao jednu sezonu u plbihharden je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:42Mozemo i Modrica probati ugurati onda, ybt ledbavariapivo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:41mogu komotno i onog malo svicarca stavljati i gigovica itd![]()
To njima ne treba (a naravno da postoji stil, kazem da im u biti nije potreban. Spanija je fura(la) tiki taku, Njemacka Gegenpressing, Francuska nesto trece itd ). Francuska, Hrvatska, Spanija, Engleska i Njemacka se mogu oslonit na individualni kvalitet igraca. Mbappe, Havertz, Grealish, Modric, Asensio ovaj ili onaj ce nesto uradit cisto jer su igracine.TheChief je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:28Francuska, Hrvatska, Spanija, Engleska i Njemacka jos nemaju pobjedu u LN, ispred njih losije ekipe, nemaju nikakvu igru a vama problem kako smo mi dosli do 4 boda.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:02Ono što je realno i objektivno je da mi igre nemamo, tako da su Zukanovićeva pitanja na mjestu. Kako mi nastojimo graditi našu igru, kreirati šanse? To je ono što se ne vidi kod Peteva. Ne možeš staviti Gojaka da igra ofanzivnog veznog kada ima napušenih likova koji brže razmišljaju.TheChief je napisao/la: ↑08 jun 2022, 12:55
U 2 utakmice u kojima smo imali najvise prilika smo dozivjeli katastrofe. Kazahstan i Finska. Nije to za nas.![]()
Jednostavno, umrtviti utakmicu 60-70 min i onda baciti karte u napad. Ili u slucaju ranog gola truditi se ponovo da sto vise usporimo utakmicu. Pogotovo u ovoj LN jer su tu nama slicne ekipe. Ocekivati da mi igramo lijep, atraktivan, brz, moderan fudbal je smijesno. Nemas kvalitet za to.
Simeone uzima 50 miliona godisnje Atleticu a znamo kako igra.![]()
Ali OK, ono što je najbitnije jeste da su bodovi tu. Mada, ovo je lagano moglo biti sada situacija u kojoj imamo 0 ili 1 bod. Jer golovi koje smo dali je više plod nafake nego nekog plana. Bolje je šanse Rumunija imala.
Bodovi su tu, to je najbitnije. Imamo još dvije utakmice, neka potvrdi jel' bio sretan ili spretan.
Mozes li mi ti opisati njihov stil igre, kako oni grade napade i sl. ?
Kao da nam sastav cine iskljucivo igraci koji igraju zavrsnicu LP pa sve to mora izgledati ugodno za oko, smisleno i jos na kraju pobjeda. I sto je najgore nakon prvog sljedeceg kiksa javit ce se veliki broj ljudi koji ce reci "jesam rek'o".
Ljudi ne shvataju da su reprezentacije nesto sasvim drugo od klupskog fudbala. Tu je trenerovo da odredi pravih prvih 11, napravi prave izmjene, da bude dobar sa igracima, da ih motivise i to je to. A to Petev sve odlicno radi. Nema tu nekog velikog uigravanja. Da ti dodje Klopp ne moze nista uraditi za 2 sedmice.
Kada je kiksao kuci protiv Finske s pravom ga se kritikovalo.
Evo, Francuska i Italija su osvajaci posljednja 2 prvenstva. Koji je to neki njihov stil, kako oni grade napade ?
Ili se to sve "nekako slucajno" dogodi ?
Onaj ko ocekuje od bilo koje reprezentacije da igra poput Cityja ili Poola neka se ostavi pracenja reprezentativnog fudbala. To ne mogu ni one top reprezentacije, a ne mi.
Ma moze i to, ali eto nije dobio jos "pravu" šansu. Preći na 352 kada nađemo bar solidnog trećeg stopera.
Rekoh ja neki dan onaj Sandzaklija Erhan Masovic iz Bochuma pa onaj Hrvat Jakov Medic jednog da smo pridobili sebi bili bi rahat kad Sunjic Bicakcic Memisevic Kovacevic su propali
Baš smo loši sto se tiče regrutovanja.
A ovaj Medic je jos gori. Drugoligas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:07Opet se priča o liku koji igra u fenjeraškom Bochumu.
Nije Medic los, ali daleko da su svi ovi igraci vrijedni ovolikog placa.Justin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:54A ovaj Medic je jos gori. Drugoligas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:07Opet se priča o liku koji igra u fenjeraškom Bochumu.
Sjeti se i plakanja o Prcicu prije nego je pokazao da ne zna. Isto bi bilo i da su ova dvojica nekim slucajem zaigrala za nas.
Momci imaju po 23godine i vec su redovni u Bundes ligi ,a imamo ove Barisice.Milicevice Kovacevice Sanicanina Susica po 27 28 godina koji su znaci 5godina stariji i limitirani o cemu pricamoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:59Nije Medic los, ali daleko da su svi ovi igraci vrijedni ovolikog placa.Justin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:54A ovaj Medic je jos gori. Drugoligas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:07Opet se priča o liku koji igra u fenjeraškom Bochumu.
Sjeti se i plakanja o Prcicu prije nego je pokazao da ne zna. Isto bi bilo i da su ova dvojica nekim slucajem zaigrala za nas.
Medic je cvajtas a Masovic je skrpio 1.5k minuta u ekipi koja je u rangu Partizana.zgembo89 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:47Momci imaju po 23godine i vec su redovni u Bundes ligi ,a imamo ove Barisice.Milicevice Kovacevice Sanicanina Susica po 27 28 godina koji su znaci 5godina stariji i limitirani o cemu pricamoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:59Nije Medic los, ali daleko da su svi ovi igraci vrijedni ovolikog placa.