Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Jedino što smijem prejudicirati na ovom SP je da ne mogu ništa prejudicirati. Dešavalo se ranije da neka repka na guzove prođe grupu pa kasnije odigra utakmicu prvenstva. Recimo Danci 1998. na SP u Francuskoj gdje su u četvrtfinalu poraženi od Brazila 3-2, zahvaljujući fenomenalnom Rivaldu.
Danas je treća ekipa na svjetskoj rang listi izgubila od 51. U jednoj utakmici te jedan loš potez može koštati i utakmice i prvenstva - recimo onaj pokušaj boksovanja Mendija juče. I dalje imam osjećaj da će neka ekipa "iz sjene" osvojiti.
Danas je treća ekipa na svjetskoj rang listi izgubila od 51. U jednoj utakmici te jedan loš potez može koštati i utakmice i prvenstva - recimo onaj pokušaj boksovanja Mendija juče. I dalje imam osjećaj da će neka ekipa "iz sjene" osvojiti.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Smor
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vjerovatno i najslabija evropska repka,pa sta je ovo ljudi drugi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
italija 1982 … više od toga naguzove ne možeMakanaky je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:41Jedino što smijem prejudicirati na ovom SP je da ne mogu ništa prejudicirati. Dešavalo se ranije da neka repka na guzove prođe grupu pa kasnije odigra utakmicu prvenstva. Recimo Danci 1998. na SP u Francuskoj gdje su u četvrtfinalu poraženi od Brazila 3-2, zahvaljujući fenomenalnom Rivaldu.

ovo je najgora tekma do sada
Baš, Mexico da ima iole kvalitetan špic vodili bi 2-0, desna strana Poljaka Bože sačuvaj. Poljska realno najslabija, kud ćeš dalje kad su nas jednom jedva dobili na Bilinom.
Treba sacekat po meni prvo kolo kompletno pa pričati o favoritima, do sada najbolji fudbal pokazala Engleska ali nakon četvrtka mnoge stvari će biti jasnije.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Zar se ocekivalo sta bolje od Poljske. Veze oni nemaju, dolazi im na naplatu svaki put debilna grupa iz kvalifikacija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ljudi nisu u stanju 2 dodavanja sataviti,samo se stoperi mogu par puta dodati i to je to,pa ovo Meksiko ako ne uzme nek se roknu i kupe kuci odmah.Lynx je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:54Baš, Mexico da ima iole kvalitetan špic vodili bi 2-0, desna strana Poljaka Bože sačuvaj. Poljska realno najslabija, kud ćeš dalje kad su nas jednom jedva dobili na Bilinom.
Treba sacekat po meni prvo kolo kompletno pa pričati o favoritima, do sada najbolji fudbal pokazala Engleska ali nakon četvrtka mnoge stvari će biti jasnije.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Poljaci su teški k i hvala Bogu pa im je najbolji igrač mator. Brukaju se po ovim prvenstvima, teški luzeri.
Kakav je ovo antifudbal od Poljaka
samo Lewandowski centar prelazi ko da igraju sa Brazilom postavka sa dva beka na lijevoj strani od toga ovaj iz Rome koji je inače loš igrač glumi krilo a sve kako bi duplali igračinu Lozana. Meksikanci isto nikad lošiji da je ekipa od prije 4-8 godina bilo bi 2:0 na poluvremenu al ja ne znam koga, čega i zašto se je ovaj Poljak trener prepao po igračima ovdje Poljska bi trebala biti jača.
Generalno poluvrijeme bez lijepog poteza, bez lijepog pasa, bez driblinga bez živosti i jedni i drugi idu da ne izgube

Generalno poluvrijeme bez lijepog poteza, bez lijepog pasa, bez driblinga bez živosti i jedni i drugi idu da ne izgube
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kakav rak od utakmice, krvare oči
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako ovo bude penal, treba zabranit fudbal za sva vremena.
Edit:
Edit:

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Daj
Boze sacuvaj sta se svira

Boze sacuvaj sta se svira
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 22 nov 2022, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Poljska mi je najodvratnija repka na svijetu, i Srbi su mi drazi
Kakav je ovo penal

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
sudije iz Oceanije su najgluplje sudije na planeti odgovorno tvrdim, sjetite se onih učitelja s Novog Zelanda, sad ovaj, majko draga šta je ovo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Toooooooo čupaviiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
E bravo, glabaj qrc i ti i sudija
-
- Kontakt:

Ima pravde.
Evo Ochoe kao Buffon i Casilas ponovo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.