Nego de nam reci gdje ti je seka?pancev91 je napisao/la:Ne znam cemu tolika loziona, kada se zna da je Portugal za jedno 4-5 klasa jaci od BiH! Prognoziram 3 lagana komada, tj. poraz od 3:0, a u Zenici eventualno neki X ! Sa Ronaldom ili bez njega, imaju krila koja mogu razbucati svaku protivnicku odbranu na planeti!
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Dobro, razumijem da realnost i istina bole, ali nisam vas vise mogao gledati kako se naduvavate! bice simpaticno gledati, kako se izduvavate ko balon!!! bez losih namjera, ali stvarno BiH nema ama bas nikakve sanse protiv Portugala!!! Bas se fifa dopustiti da se igra Svjetsko prvenstvo bez najkomercijalnijeg i ajmo reci najboljeg fudbalera na svijetu??? Da, da, a djecu nose rode!!!
I ko sad koga provocira? Fino, najnormalnije vam kazem, da je REALNOST da je Portugal misaona imenica za BiH i vi se odmah nadurite ko neka balvurdija!!! Eto nije problem, cucemo se poslije prve utakmice, pa cete valjda shvatiti o cemu vam pricam! Necu ja nikoga da provociram, samo kazem da je Portugal bolji i da ce to dokazati na terenu!!! Ono protiv Spanije u Zenici (2:5) je relna slika BiH...sve ovo prethodno je trans-iluzija, koja je pukla kao balon od sapunice!!
Ljudi covjek je iskompleksirani kreten, reg se na forum prije nekoliko minuta da provocira, samo ga lagano na ignore, nego da nastavimo temu gdje smo stali, evo CR definitvno ne igra, a sto se tice tih realnih "slika" Argentina - Srbija 6:0 mislim da je to jos realnija
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
da od svrbije portugal nije jaci vjerovatno za 4-5 klasa ?pancev91 je napisao/la:I ko sad koga provocira? Fino, najnormalnije vam kazem, da je REALNOST da je Portugal misaona imenica za BiH i vi se odmah nadurite ko neka balvurdija!!! Eto nije problem, cucemo se poslije prve utakmice, pa cete valjda shvatiti o cemu vam pricam! Necu ja nikoga da provociram, samo kazem da je Portugal bolji i da ce to dokazati na terenu!!! Ono protiv Spanije u Zenici (2:5) je relna slika BiH...sve ovo prethodno je trans-iluzija, koja je pukla kao balon od sapunice!!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Cekaj malo, kolik ose sjecam Srbija je bila prva u grupi ispred jedne Francuske, koja je jaca od Portugala! O cemu pricamo?! Podsjeti me, jel ono BiH dobila Srbiju na Marakani

Hahaha.. ne volim ovakve ljude .. Provokatore
.. i REALNOST je da je tebi krivo sto BiH ima kvalitetnu reprezentaciju i sto ima velike ma ogromne sanse da ode SP .. Jedva cekam utakmicu.. ali da nekim slucajem izgubimo pa sta?? Eto EP-a i tu cemo briljirati 

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- velez_mostar
- Kontakt:
pancev91 je napisao/la:Cekaj malo, kolik ose sjecam Srbija je bila prva u grupi ispred jedne Francuske, koja je jaca od Portugala! O cemu pricamo?! Podsjeti me, jel ono BiH dobila Srbiju na Marakani![]()
![]()
Dobro..ok ,haj ti sad meni ,kao jako objektivnom ,probaj pojasniti zasto si ti toliko ubjedjen da ce nas Prtugal lagano izbaciti...u pravu si za ovo da je tema nogomet ,i da imamo pravo na svoje misljenje ,i da nije forum samo da bi se pricalo u pozitivnom kontekstu o BiH repki..ali moras priznati da si malo zapoceo ovo jer ti je krivo ,i ne mozes podnijeti uspjeh reprezentacije drzave koju prezires...ali ,o tome cemo malo kasnije ,haj mi samo pojasni ovo prvo!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Posto ovde nije rjes o srbi,razguli.Nisi interesantan.Idi sa svojima pa kenjaj,stvarno nam niste interesantni pa da ste bili u grupi sa Brazilompancev91 je napisao/la:Cekaj malo, kolik ose sjecam Srbija je bila prva u grupi ispred jedne Francuske, koja je jaca od Portugala! O cemu pricamo?! Podsjeti me, jel ono BiH dobila Srbiju na Marakani![]()
![]()
Sam si napisao objasnjenjevelez_mostar je napisao/la:pancev91 je napisao/la:Cekaj malo, kolik ose sjecam Srbija je bila prva u grupi ispred jedne Francuske, koja je jaca od Portugala! O cemu pricamo?! Podsjeti me, jel ono BiH dobila Srbiju na Marakani![]()
![]()
Dobro..ok ,haj ti sad meni ,kao jako objektivnom ,probaj pojasniti zasto si ti toliko ubjedjen da ce nas Prtugal lagano izbaciti...u pravu si za ovo da je tema nogomet ,i da imamo pravo na svoje misljenje ,i da nije forum samo da bi se pricalo u pozitivnom kontekstu o BiH repki..ali moras priznati da si malo zapoceo ovo jer ti je krivo ,i ne mozes podnijeti uspjeh reprezentacije drzave koju prezires...ali ,o tome cemo malo kasnije ,haj mi samo pojasni ovo prvo!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nemoramo mi ici u teheran dodju braca kod naspancev91 je napisao/la:Kome je jos do sunacenihTi se bas nalozio na neki readikalni pan-islam! Idi covjece u Teheran, tamo su ti braca
![]()
pančev čestitke na prolazu dalje. Al recimo vidiš razlika je u tome da ti komentarišeš naše šanse ovdje i zamaraš se sa tim , a ja ni u pregledu nisam gledao utakmice Srbije.
Što se opterećavaš bezveze.
Vidiš, meni nit je krivo niti drago kad srbija pobijedi francuze...šta me briga.
Dođe mi nekako k'o da pratim kako će švicarska igrati
I još nešto....upali eurosport 2 sutra u 17:30 i uživaj malo

Što se opterećavaš bezveze.
Vidiš, meni nit je krivo niti drago kad srbija pobijedi francuze...šta me briga.
Dođe mi nekako k'o da pratim kako će švicarska igrati
I još nešto....upali eurosport 2 sutra u 17:30 i uživaj malo

Zadnja izmjena: am333, dana/u 06 nov 2009, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- ibrakadabra
- Kontakt:
Njima ce biti drago,sto se deca lepo zabavljajuNK_CELIK je napisao/la:a sta cemo sa roditeljima?ibrakadabra je napisao/la:Ona ce biti kitovana a on banovanNK_CELIK je napisao/la:Ma prepozno sam mu ja IP adresu...I sestra mu se javlja sa iste....Voli mala........ne smijem dalje radi banovanja....![]()
- velez_mostar
- Kontakt:
pancev91 je napisao/la:Kao prvo, nisam se registrirao, vec registrovao...Kao drugo nisam se registrovao da vas provociram, vec samo da vam malo otvorim oci (ako je to uopste moguce)...i kao trece majmun si ti i svako ko misli da BiH ima tu snagu da izbaci Portugal...Sjetite se lozenja pred Dansku na Kosevu u onim kvalifikacijama, pa ono corak....ne vidim zasto bi to sada bilo drugacije! Ciro ce sam otici poslije ovog baraza ili ako vam je draze, poslije debakla u narednim kvalifikacijama!
Vidim pozorno pratis nasu reprezentaciju ,vjerovatno ti u licnoj karti pise BiH ,pa je to razlog vise ,cijenimo to sto navijas za ovu reprezentaciju ,mada nam nije ni bitno ,jer takvi nogometni laici koji pisu samo "dozivicete debakl","razvalice vas Portugal",daj momak koji argument,daj nesto kvalitetno napisi ,a ne samo glupe floskule koje smo naucili slusati od strane carapara koji upravlja tvojim malenim mozgom.
Ne zelim te vrijedjati ,jer ces u kompleksnosti mog nacina izrazavanja ostati jako zbunjen i zapitaces i sebe i svoje roditelje zasto su te rodili tako glupog,lijepo ti preporucujem da ne vrijedjas nikoga ovdje ,i da probas pojasniti otkud ti uvjerenje da ce Portugal namlatiti nasu reprezentaciju!?Hvala...
Evo nekoliko razloga zasto nemate sanse protiv Portugala:
1. Ne zna se ko vam je prvi golman (Supic ili Hasagic)...a realno obojica su rupe!
2. Bekovi su vam kriminalni, a njihova krila (Nani i Simao) briljantna!
3. Kvalitet stopera ste pokazali u zadnjoj utakmici protiv Spanije
4. Ciro jeste motivator, ali BiH ima kompleks gubitnicke reprezentacije i to ce tako i ostati
1. Ne zna se ko vam je prvi golman (Supic ili Hasagic)...a realno obojica su rupe!
2. Bekovi su vam kriminalni, a njihova krila (Nani i Simao) briljantna!
3. Kvalitet stopera ste pokazali u zadnjoj utakmici protiv Spanije

4. Ciro jeste motivator, ali BiH ima kompleks gubitnicke reprezentacije i to ce tako i ostati
pancev91 je napisao/la:Kao prvo, nisam se registrirao, vec registrovao...Kao drugo nisam se registrovao da vas provociram, vec samo da vam malo otvorim oci (ako je to uopste moguce)...i kao trece majmun si ti i svako ko misli da BiH ima tu snagu da izbaci Portugal...Sjetite se lozenja pred Dansku na Kosevu u onim kvalifikacijama, pa ono corak....ne vidim zasto bi to sada bilo drugacije! Ciro ce sam otici poslije ovog baraza ili ako vam je draze, poslije debakla u narednim kvalifikacijama!
O Boze mili .. Da se nisi registrovao da provociras, onda ne bi ovakve stvari pricao.. Prvo: Da li si ti pogledao neku utakmicu BiH?? - Ne vjerujem.. A da si se registrovao da bi iznio svoje objektivno misljenje.. Rekao bi da imamo jako male sanse i pozelio bi svu srecu.. Ali ne.. haha.. I ti si ovdje samo da bi nama "otvorio" oci .. hahahaha
Stara izreka na vama se najbolje vidi i osjeti: ISTINA VAS BOLI !!!!
Stari haj sad malo se skini.....ja ode gore i 15:0 da izgubimo meni opet dobro.....nikako te ne kontam šta se ložiš bolan...što ti toliko smetamo
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- rob do bagro
- Kontakt:
de ti meni reci za koju repku ti navijaspancev91 je napisao/la:Stara izreka na vama se najbolje vidi i osjeti: ISTINA VAS BOLI !!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Kako smo se sad sje.bali ,pojavio se lik i rekao nam da smo losi ,a golemo..nismo znali ,sta cemo sad??Kako cemo igrat?Otkud mi u Barazu?Sta se desava?
Mislio sam da se moze koja digresija i napisati ,da se mozemo ubjedjivati u suprotne stavove ,ali odustajem!
Za Panceva ,uh kako je to dobar igrac bio...ti momak nisi vrijedan niti najobicnijeg posta ,a kamoli neke dublje analize!
Mislio sam da se moze koja digresija i napisati ,da se mozemo ubjedjivati u suprotne stavove ,ali odustajem!
Za Panceva ,uh kako je to dobar igrac bio...ti momak nisi vrijedan niti najobicnijeg posta ,a kamoli neke dublje analize!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.