Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- DinceManijak
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadajmo se samo da nije opet jedna prazna prica! Znao je Ciro da laze, odnosno da neispuni svoja "obecanja".DinceManijak je napisao/la:Blažević zove Nadarevića, Topića, Štilića...
http://www.san.ba/index.php?id=5354

ma rekao nam je samo sto zelimo cuti.a znamo i sami da nista od toga.zar nije glupo da se par dana nakon priprema sjetio da imamo stilica,jahica i ostaleDinceManijak je napisao/la:Blažević zove Nadarevića, Topića, Štilića...

Sta je bio prioritet majke ti?amir je napisao/la:Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
Igraci ga hvale i govore o njemu da je dobar i da se slazu sa njim, e ko smo onda mi da ga blatimo i pricamo ruzno o njemu, ispadosmi "mi" veliki stratezi a nasi igraci kao nemaju pojma. Ta "utakmica" protiv Rijeke nije bila utakmica, nego okupljanje i nemozete Ciru kriviti za taj poraz, u toj "utakmici" nije bio prioritet rezultat nego nesto drugo.
A sto se tice selektorskog posla, kada bi nama dosao bilo ko i odveo nas na svjetsko ili eropsko prvenstvo, opet nam nebi valjao, mi bi mu nasli glupe zamjerke i blatili ga.
Ciro mi se jedino nesvidja radi pozivanja nekih igraca i nepozivanja nekih drugih, ali on je selektori on odlucuje.
Ciro je jedini uz Kodru koji je progovorio protiv saveza i svaka mu cast za to
Ciro samo naprijed i zelim ti puno srece, i tebi i nasim zlatnim momcima
nema potpisa
- kemo zahirovic
- Kontakt:
pa kolko on hoce golova i asistencija od STILICA, kakav hoce kontinuitet kad momak u pola sezone postane jedan od najtrazenijih nasih igraca,najbolji igrac lige.... Al nadam se da ovdje ima i malo istine, jbga. ak vrati NADAREVICA i PAPCA ak cemo bit realni bar nam je udvostrucio sanse da napravimo nesto, sa njima dvojicom u zadnjoj liniji stvarno se nebi trebalo bojat BELGIJE mnogo... Al ja ne vjerujem da je CIRO sposoban da vrati PAPCA a ak to uspije, svaka mu onda cast, bice ovo zadnji put da sam reko da je nesposoban za tako nesto....DinceManijak je napisao/la:Blažević zove Nadarevića, Topića, Štilića...
Ja, i to sto si ti rekao ima dosta smisla!delija je napisao/la:ma rekao nam je samo sto zelimo cuti.a znamo i sami da nista od toga.zar nije glupo da se par dana nakon priprema sjetio da imamo stilica,jahica i ostaleDinceManijak je napisao/la:Blažević zove Nadarevića, Topića, Štilića...

- DinceManijak
- Kontakt:
24SI - U Grčkoj je "Princ sa Neretve" odavno postao kralj. Rezultate koje je Duško Bajević kao igrač i kasnije kao trener postigao u ovoj zemlji malo ko će moći da dostigne. Bajević se nakon kratkog boravka u Crvenoj zvezdi i Arisu ponovo vratio na mjesto uspeha i to na klupu AEK-a. Upravo je ovaj klub iz Atine napravio najbolje rezultate u pod komandom Duška Bajevića.
Nekadašnji golgeter Veleža i reprezentacije Jugoslavije je sa dosta uspjeha vodio i Olimpijakos, te PAOK i Aris. Kao trener Bajević se oprobao i u Beogradu na kormilu Crvene zvezde, ali za razliku od Grčke, dolazak u Srbiju nije bio ispravan potez.
U intervjuu za srbijanski list "Blic", Bajević se dotakao i stanja u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Odgovarajući na pitanje da ni dolazak Miroslava Blaževića nije donio ništa novo, uz nedavni poraz BiH od Rijeke 3:2, Bajević je odgovorio:
"Zaista ne bih komentarisao ništa o reprezentaciji BiH. Rezultati ove selekcije sve govore, a oni su katastrofalni. Uostalom, i stanje u fudbalu u BiH je katastrofalno".
U pitan da li je pomalo ljuti na selektora Blaževića, "Princ sa Neretve" je odgovorio:
"Nisam ljut, jednostavno ne želim više da dijelim savete. Zvao me je Blažević prije izvesnog vremena i raspitivao se za jednog igrača. Ja sam mu dao pozitivne ocjene o tom fudbaleru, a samo nekoliko dana kasnije Blažević je po medijima osuo pravu paljbu po tom igraču. Ne želim da dajem savjete selektoru. On je pokazao da svoj posao najbolje zna".
Duško Bajević je igračku slavu stekao kao golgeter Veleža, a kasnije je i trenersku karijeru počeo na klupi tima iz Mostara. Poput Halilhodžića i ostalih velikih igrača prati dešavanja u klubu i spreman je da pomogne.
"Srce me zaboli kad vidim šta su ljudi uradili od Veleža. Klub je tu gdje jeste i mi njegovi nekadašnji igrači smo spremni da mu pomognemo. Nadam se da Velež na kraju ove sezone neće ispati iz Premier lige BiH", dodao je Bajević.
Nekadašnji golgeter Veleža i reprezentacije Jugoslavije je sa dosta uspjeha vodio i Olimpijakos, te PAOK i Aris. Kao trener Bajević se oprobao i u Beogradu na kormilu Crvene zvezde, ali za razliku od Grčke, dolazak u Srbiju nije bio ispravan potez.
U intervjuu za srbijanski list "Blic", Bajević se dotakao i stanja u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Odgovarajući na pitanje da ni dolazak Miroslava Blaževića nije donio ništa novo, uz nedavni poraz BiH od Rijeke 3:2, Bajević je odgovorio:
"Zaista ne bih komentarisao ništa o reprezentaciji BiH. Rezultati ove selekcije sve govore, a oni su katastrofalni. Uostalom, i stanje u fudbalu u BiH je katastrofalno".
U pitan da li je pomalo ljuti na selektora Blaževića, "Princ sa Neretve" je odgovorio:
"Nisam ljut, jednostavno ne želim više da dijelim savete. Zvao me je Blažević prije izvesnog vremena i raspitivao se za jednog igrača. Ja sam mu dao pozitivne ocjene o tom fudbaleru, a samo nekoliko dana kasnije Blažević je po medijima osuo pravu paljbu po tom igraču. Ne želim da dajem savjete selektoru. On je pokazao da svoj posao najbolje zna".
Duško Bajević je igračku slavu stekao kao golgeter Veleža, a kasnije je i trenersku karijeru počeo na klupi tima iz Mostara. Poput Halilhodžića i ostalih velikih igrača prati dešavanja u klubu i spreman je da pomogne.
"Srce me zaboli kad vidim šta su ljudi uradili od Veleža. Klub je tu gdje jeste i mi njegovi nekadašnji igrači smo spremni da mu pomognemo. Nadam se da Velež na kraju ove sezone neće ispati iz Premier lige BiH", dodao je Bajević.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
respect potpuno isto mišljene naa Bosancima niko ne valja!!!!amir je napisao/la:Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
Igraci ga hvale i govore o njemu da je dobar i da se slazu sa njim, e ko smo onda mi da ga blatimo i pricamo ruzno o njemu, ispadosmi "mi" veliki stratezi a nasi igraci kao nemaju pojma. Ta "utakmica" protiv Rijeke nije bila utakmica, nego okupljanje i nemozete Ciru kriviti za taj poraz, u toj "utakmici" nije bio prioritet rezultat nego nesto drugo.
A sto se tice selektorskog posla, kada bi nama dosao bilo ko i odveo nas na svjetsko ili eropsko prvenstvo, opet nam nebi valjao, mi bi mu nasli glupe zamjerke i blatili ga.
Ciro mi se jedino nesvidja radi pozivanja nekih igraca i nepozivanja nekih drugih, ali on je selektori on odlucuje.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ovo je po meni suplja prica...volio bi da ih pozove al oni su toliko dobri da njihovi menadzeri nece da daju pare da igraju za reprezentaciju.....kako se pisalo po portalima, ne sao po avazu i sanu i ostalim novinama hgaman sve je bilo gotovo da stila predje u celtic i spominjop se kao nasljednik nakamure....pa zar nam jedan takav igrac ne bi pomogao...bi nama al ne bi ciri.....smijem glavu dati da je ovo suplja prica...mozda nadarevica zovne a ove ostale cisto sumnjam...napravi se on neku frku i onda ce ih za nesto okriviti i nece ih zvati.......sranje...DinceManijak je napisao/la:Blažević zove Nadarevića, Topića, Štilića...
ma legenda...pise gore sve..nije car nego kralj...svaka mu cast...ima bolje rezultate u zadnje 3 godine nego ciro u citavoj karijeri...trenerskoj..mada i fudbalska nije bilo nesto....zapravo nije bila nista...DinceManijak je napisao/la:24SI - U Grčkoj je "Princ sa Neretve" odavno postao kralj. Rezultate koje je Duško Bajević kao igrač i kasnije kao trener postigao u ovoj zemlji malo ko će moći da dostigne. Bajević se nakon kratkog boravka u Crvenoj zvezdi i Arisu ponovo vratio na mjesto uspeha i to na klupu AEK-a. Upravo je ovaj klub iz Atine napravio najbolje rezultate u pod komandom Duška Bajevića.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ciro je kralj, legenda, pravi selektor, kamo srece da je on bio kada smo imali Barbareza, Salihamidjica, Hibica, Konjica, Baljica, Bolica ..., bili bi sigurno na svjetskom ili evropskom prvenstvu ali mislim da ce sada biti ispravljena ta greska i da ce nas veliki Ciro odvesti u JAR.
Ciro svaka cast, zivi nam dugo i budi dugo selektor BiH
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- CheGuevara
- Kontakt:
...i ako jos nisu umrijeli, onda zive jos uvijek...Ciro i Amir (jao, kao u bajki ste, rodila vas majka!)amir je napisao/la:Ciro je kralj, legenda, pravi selektor, kamo srece da je on bio kada smo imali Barbareza, Salihamidjica, Hibica, Konjica, Baljica, Bolica ..., bili bi sigurno na svjetskom ili evropskom prvenstvu ali mislim da ce sada biti ispravljena ta greska i da ce nas veliki Ciro odvesti u JAR.

Nisam te prepoznaoCheGuevara je napisao/la:...i ako jos nisu umrijeli, onda zive jos uvijek...Ciro i Amir (jao, kao u bajki ste, rodila vas majka!)amir je napisao/la:Ciro je kralj, legenda, pravi selektor, kamo srece da je on bio kada smo imali Barbareza, Salihamidjica, Hibica, Konjica, Baljica, Bolica ..., bili bi sigurno na svjetskom ili evropskom prvenstvu ali mislim da ce sada biti ispravljena ta greska i da ce nas veliki Ciro odvesti u JAR.

- RođeniMostar
- Kontakt:
Ne ide mi u glavu da nakon Rijeke ima još onih koji ga podržavaju 

...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Ni meni, ja sam ga otpisao davno, kad je počeo govoriti o uređenju BiH. a ovi ga opet podržavaju...RođeniMostar je napisao/la:Ne ide mi u glavu da nakon Rijeke ima još onih koji ga podržavaju

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- lolo d pitar
- Kontakt:
dobro su se slozili sa njim i da utakmicu prodajuŽeljoman je napisao/la:respect potpuno isto mišljene naa Bosancima niko ne valja!!!!amir je napisao/la:Mozete govoriti o Ciri sta hocete, ali u ovome trenutku on je najpodobniji i najbolji za reprezentaciju,
Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
Govorite vi sta hocete, ali Ciru raja voli i podrzava ga, igraci ga podrzavaju sto je i najbitnije, i kada igra reprezentacija sa stadiona se hori CIRO; CIRO; CIRO, gledao sam sinoc na tv-u, u Tuzli bili neki muzicki oskari i Ciro dobije za licnost godine, kada je ustao pricati covijek nije mogao progovoriti od uzvika Ciro, Ciro, Ciro i od aplauza, znaci raja ga voli i podrzava.
CIRO SVAKA CAST
Govorite vi sta hocete, ali Ciru raja voli i podrzava ga, igraci ga podrzavaju sto je i najbitnije, i kada igra reprezentacija sa stadiona se hori CIRO; CIRO; CIRO, gledao sam sinoc na tv-u, u Tuzli bili neki muzicki oskari i Ciro dobije za licnost godine, kada je ustao pricati covijek nije mogao progovoriti od uzvika Ciro, Ciro, Ciro i od aplauza, znaci raja ga voli i podrzava.
CIRO SVAKA CAST
- lolo d pitar
- Kontakt:
a sta slusaju ljudi koji su navijali ciro ciro,maju,seku,mileta,gogu.......amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
CIRO SVAKA CAST
samo pogledaj koji ljudi dolaze na utakmicu pa ce ti sve biti jasno
Neznam zbog cega ti podrzavas jednog covjeka koji je prije rata ljepo govorio kako Bosna "nece nikad imati reprezentaciju". Tvoja logika meni uopste nije jasna.amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
CIRO SVAKA CAST

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma kakva raja ga podrzava....mozda jer bilo one prve 3-4 utakmice i videcemo sad protiv belgije...a ti sto su sinoc govorili ciro ciro cisto sumnjam da znaju i da je on selktor....hajde ba mani se gluposti...amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
CIRO SVAKA CAST
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ciro obicni lopov i ****, ti ljudi sto ga vole su obicna raja i neznalice, za njih je Ciro simpaticni starac kojeg cesto vide na reklamama i tv emisijama...
bas me briga sto ga drugi vole, za mene je obicni stari lopov... 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.