Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Dallas Mavericks
Odlicno pitanje.
Porter je jedan od najboljih dostupnih free agenta na koje bi bilo zanimljivo potrosit novce.Jer ne bi dobio ovakav ugovor(logicno)a itekako je koristan.Da trejdaju i za njega bilo bi dobro.No Gordonu bi dao prednost iz dva razloga.
Prvo je vec tu potpisan za narednu sezonu(16 mil.)sto je fina brojka.Ne bi mislio o tome dal ces ga zadrzati ili ne.Drugo je cisto tih 20 kg vise sto ima on,radi preuzimanja i razlicitih situacija.Porter moze igrati 4(sta je vise 4 danas)al bi imao problema protiv tezih krila.
Bolji je suter Otto,tu nema spora,Gordon prica moja da bi narasli procenti je cista teorija dok Porter bi sutao 40% bez problema.
Ideja Gordona mi se svidja vise.I mozda bi dosao i sutao trice 30% i rekao bi meh al...volio bi vidjeti.
Porter da dodje u trejdu ili FA bi bio super.U trejdu bi bilo samo tesko doci do novca potrebnog zbog ugovora.A ne bi Hardawaya se rijesavao.
Orlando ima vec 123 miliona naredne godine.Isaac fine novce dobio da bude starter,tu imaju jos krila.
JJ + Brunson radi financijski odlicno.Ne znam dal bi bila dovoljno dobra ponuda il trebas buduci pik(mimo KP sto si duzan)
Ne treba podcijenit Brunsona,to je legit NBA igrac,koji je ove godine napravio dodatni iskorak.Zavisi kako ga cijene.
Ajd znaj sta oni traze.
Mozda misle da to je totalno nepotrebno i pokriveno sa Maxiem i niskim petorkama sa Dorianom.Da nije toliki upgrade.
Pa gledjau sekunardnog kreatora(legit kreatora)pa trejdaju za Oladipa il nesto tipa Lonzo iskoci.
Tesko je i znati sta treba ovoj ekipi kad nisi nakon 14 utakmica vidio nijednom najbolju petorku.
Da vidis sve na djelu,sa Richardsonom,Smithom,KP,Kleberom pa da kazes "eh ovdje su kako treba,ovdje bi dobro doslo nesto"
Velik potez je bio J-Rich a nisi ga jos vidio sa Porzingisom ono jbt
Porter je jedan od najboljih dostupnih free agenta na koje bi bilo zanimljivo potrosit novce.Jer ne bi dobio ovakav ugovor(logicno)a itekako je koristan.Da trejdaju i za njega bilo bi dobro.No Gordonu bi dao prednost iz dva razloga.
Prvo je vec tu potpisan za narednu sezonu(16 mil.)sto je fina brojka.Ne bi mislio o tome dal ces ga zadrzati ili ne.Drugo je cisto tih 20 kg vise sto ima on,radi preuzimanja i razlicitih situacija.Porter moze igrati 4(sta je vise 4 danas)al bi imao problema protiv tezih krila.
Bolji je suter Otto,tu nema spora,Gordon prica moja da bi narasli procenti je cista teorija dok Porter bi sutao 40% bez problema.
Ideja Gordona mi se svidja vise.I mozda bi dosao i sutao trice 30% i rekao bi meh al...volio bi vidjeti.
Porter da dodje u trejdu ili FA bi bio super.U trejdu bi bilo samo tesko doci do novca potrebnog zbog ugovora.A ne bi Hardawaya se rijesavao.
Orlando ima vec 123 miliona naredne godine.Isaac fine novce dobio da bude starter,tu imaju jos krila.
JJ + Brunson radi financijski odlicno.Ne znam dal bi bila dovoljno dobra ponuda il trebas buduci pik(mimo KP sto si duzan)
Ne treba podcijenit Brunsona,to je legit NBA igrac,koji je ove godine napravio dodatni iskorak.Zavisi kako ga cijene.
Ajd znaj sta oni traze.
Mozda misle da to je totalno nepotrebno i pokriveno sa Maxiem i niskim petorkama sa Dorianom.Da nije toliki upgrade.
Pa gledjau sekunardnog kreatora(legit kreatora)pa trejdaju za Oladipa il nesto tipa Lonzo iskoci.
Tesko je i znati sta treba ovoj ekipi kad nisi nakon 14 utakmica vidio nijednom najbolju petorku.
Da vidis sve na djelu,sa Richardsonom,Smithom,KP,Kleberom pa da kazes "eh ovdje su kako treba,ovdje bi dobro doslo nesto"
Velik potez je bio J-Rich a nisi ga jos vidio sa Porzingisom ono jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Inače, Cuban danas govori kako je otvorio razgovore sa ligom da igramo protiv Reala sljedeće ljeto, kao i o mogućnosti igranja u Sloveniji.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ostaje isto, 4ica out i za Spurse, sutra je 14i dan bez DFS-a i J. Rich-a.
Pa ako je J Rich dosao iz Denvera u Dallas, znaci da je izasao iz izolacije. Nije moguce da je toliko kondiciono pao, pa da ne moze igrati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mislim da nije stvar kondicione prirode, to bi i Rick rekao da jest. Već ovi protokoli koliko moraš biti testiran negativno nakon karantena, razlikuju se situacija od situacije.
Evo nam i odgovora oko toga:
Fans wonder why timetables vary for NBA players returning from COVID-19
Here's why: I'm told at least 2 of the 4 Mavs who tested positive got "pretty sick." Both are recovering well, but one more quickly than the other.
This isn't like an ankle sprain. Timetables are fluid.
Fans wonder why timetables vary for NBA players returning from COVID-19
Here's why: I'm told at least 2 of the 4 Mavs who tested positive got "pretty sick." Both are recovering well, but one more quickly than the other.
This isn't like an ankle sprain. Timetables are fluid.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
the Mavericks could have "one or two" guys return from health and safety protocols next week, Carlisle says.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Prosle sezone Luka je imao 0.8 suteva po utakmici izmedju reketa i trice (mid-range), ove sezone uzima preko 3 takva suta po utakmici. To sam bas primijetio i veoma cesto ih i pogadja. Sitnice koje se hajmo reci ne vide golim okom, a stil igre se nadopunjava i mijenja.
Kako me Brunson samo nervirao u rookie sezoni, ali je nevjerovatno koliko je napredovao i sazrio ove sezone, ne bi ja njega ukljucivao u bilo kakav trade osim ako se ne dobije neka zvijezda tipa Lavine.
Kako me Brunson samo nervirao u rookie sezoni, ali je nevjerovatno koliko je napredovao i sazrio ove sezone, ne bi ja njega ukljucivao u bilo kakav trade osim ako se ne dobije neka zvijezda tipa Lavine.
Luka je proširio svoj repertoar za mid-range igru, još kad potegne one legged fadeway milina, ima tu još prostora definitivno.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 02:59Prosle sezone Luka je imao 0.8 suteva po utakmici izmedju reketa i trice (mid-range), ove sezone uzima preko 3 takva suta po utakmici. To sam bas primijetio i veoma cesto ih i pogadja. Sitnice koje se hajmo reci ne vide golim okom, a stil igre se nadopunjava i mijenja.
Brunson igra odlično, pogotovo su mu brojke porasle kako starta, a to neće biti slučaj kada se vrate ostali, neće biti starter. Ako nastavi igrati sa klupe u ovom ritmu definitivno se slažem za drugi dio.
Opet se patimo kada treba zatvoriti utakmicu. Daj malo koncentracije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Garant si spavao do zadnje četvrtine.

Previše bezveze potrošenih napada, dok SA pametno napada reket.
41.21.1.
Do polovine trece, ali bolje da sam produzio ocito

Hvalim te Boze. Laku noc 

- Felixians4
- Kontakt:
a Bog je Luka kad ga hvališ i jest... eto,on i jalen baš na kraju junaci,bila bi šteta ispustiti ovo. Vratiše se spursi,al onda vi imate Lukaboya, a oni derozana. baš je taj midrange i one legged fade away onda isto zabio u finishu efektno i to je to. Našao spot i sa tablom,milina lik.dirkules je napisao/la: ↑23 jan 2021, 03:37Luka je proširio svoj repertoar za mid-range igru, još kad potegne one legged fadeway milina, ima tu još prostora definitivno.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 02:59Prosle sezone Luka je imao 0.8 suteva po utakmici izmedju reketa i trice (mid-range), ove sezone uzima preko 3 takva suta po utakmici. To sam bas primijetio i veoma cesto ih i pogadja. Sitnice koje se hajmo reci ne vide golim okom, a stil igre se nadopunjava i mijenja.
Brunson igra odlično, pogotovo su mu brojke porasle kako starta, a to neće biti slučaj kada se vrate ostali, neće biti starter. Ako nastavi igrati sa klupe u ovom ritmu definitivno se slažem za drugi dio.
Nema se šta reći Luka sa dva clutch playa, Jalen naravno sam kao duh, mirna ruka sa slobodnih. @Napapijri Jesi našao momenat kad ćeš se buditi, bolje gledaj od početka pa kasnije lezi
Sutra Hou, i njima i nama b2b, Wood im večeras nije igrao i kako kaže Silas very doubtful je za sutra, za Walla je rekao skoro isto, teško da će igrati, idemo i sutra dobiti. A onda bi se trebali vraćati ostali.

Sutra Hou, i njima i nama b2b, Wood im večeras nije igrao i kako kaže Silas very doubtful je za sutra, za Walla je rekao skoro isto, teško da će igrati, idemo i sutra dobiti. A onda bi se trebali vraćati ostali.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 23 jan 2021, 06:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jalen Brunson’s updated numbers in 4 games as a starter:
19.8 ppg
3.5 rpg
4.8 apg
56.9% FG (29-51)
50% 3FG (9-18)
100% FT (12-12)
The longtime @dallasmavs guard JJ Barea is finalizing an agreement to sign with Estudiantes in Spain's @LigaEndesa, league **** say

Jee , ponajbolji je u citavoj ligi u mid-range sutevima.Dobro dodje u zavrsnicama.
Mozda prestati ubacivat Brunsona u trejdove
lik vrsi transformaciju u VanVleeta.
Godi mu igrati s Lukom al i Doncicu pogotovo sad kako svi defanzivno pritisnu ga,taj sekundarni kreator je ispusni ventil.
Ako pravi ovaj iskorak u trecoj sezoni Jalen,to ce promjenit izgled ove ekipe kad se vrate svi ostali.
Mozda prestati ubacivat Brunsona u trejdove

Godi mu igrati s Lukom al i Doncicu pogotovo sad kako svi defanzivno pritisnu ga,taj sekundarni kreator je ispusni ventil.
Ako pravi ovaj iskorak u trecoj sezoni Jalen,to ce promjenit izgled ove ekipe kad se vrate svi ostali.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bas podjoh pisati da me Brunson uvjerio kako treba ostati. Nevjerovatan BBIQ momak ima, a evo u posljednje vrijeme bas pokazuje da vrijedi. Mislim da bi ga i u FO sada dali samo u slucaju da bi dosao neki game changer bas. Ako bi nastavio ovako, sasvim je sigurno da nam taj secondary playmaker ne bi ni trebao. Steta je samo sto ce povratkom covid igraca i on otici na klupu, a tu sa Burkeom bas i ne funkcionira.
John Wall (Probable – Left Knee Soreness)
Victor Oladipo (OUT - Right Quad; Injury Maintenance/Recovery/Management)
Danuel House Jr. (Out – Self Isolating)
Christian Wood (Out – Right Ankle Sprain)
Danté Exum (Out – Right Calf Strain)
Nema snage, desetkovana ekipa se potrošila na ovom rasporedu, 5 tekmi u 7 dana, ali tu se ne može ništa promijeniti. Opet od sljedeće tekme ide 4 tekme u 6 dana, raspored je brutalan, a nama fali rotacijskih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.