La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

bubimir
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la bubimir » 21 jul 2010, 21:39

Brnjoo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:kakve prodaje dresova :shock: mislio sam na one razmazene curice na tribinama tesko da se ono moze nazvati navijacima ;)
Pa samo u Bosni ima vise tih razmazenih curica nego navijaca Atletica koji kroz citavu godinu prodju kroz vrata Vicente Calderon stadiona :D Smijesno jest sigurno, ali jos vise zalosno sto se dicite time sto Real nije dvije sezone pobjedio Barcu, a da pogledate sebe i da se zapitate pa mi smo klub nizeg ranga, dosli bi malo sebi
Da je Real osvojio ovaj kup vi bi ste ga dizali i kovali u zvijezde. Pa covjece kako nekontas, koliko vi ulazete nemozete da osvojite nista, zbog toga ste nam smijesni.
Da, ali mi smo u Ligi Prvaka i to je dosta dobar uspjeh. Uostalom, sta se ulaze? Pa doveli smo zvijezde prosle sezone i igrali smo sjajno, 96 bodova u jednoj sezoni u La Ligi, vi nikad u povijesti ni blizu toga.

Znam da ste navikli gledati Real na vrhu pa vam je sad cudno sto nista ne osvajamo u posljednjih nekoliko godina. Jesmo li mi krivi sto je Barcelona u posljednjih nekoliko godina imala najjacu momcad i najmocniju momcad svijeta, sve dok im Mourinho nije stao na kraj.

Da kojim slucajem Barcelona ne osvaja, a Real osvaja, bila bi ista prica, samo se ne bi odnosila na Kraljeve nego na Katalonce
Tek Barci Mourinho treba stati na kraj. To sto je s Interom ih izbacio, svaka mu cast, ali vidjeli smo na kakav nacin.
A neznam dali ce navijaci reala da trpe takvu igru kao sto je preferirao s interom tzv. bunker?
mes que un club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 jul 2010, 22:01

Bunker, bunker. Sa bunkerom se daje tri gola. Oni nisu igrali bunker na Meazzi osim 15 minuta zadnjih kad je Barca samo napadala. Ona druga utakmica je druga prica. Igrac manje od sredine drugog dijela, imaju 3:1 iz prve utakmice, bil se ti otvorio protiv Barcelone, na njihovom stadionu, sa igracem manje, u polufinalu lige prvaka i sa prednoscu od 3:1 iz prvog susreta? Vjerovatno bi :mrgreen:

Ne smeta navijacima Real Madrida bunker, tu je Ronaldo da razbije monotoniju :) Nama su bitni trofeji i pobjede, a to hocemo li se mi braniti sa Cristianom Ronaldom, Higuainom, Kakom, Benzemom... ne bih bas rekao. Doduse mozda i hocemo protiv Barce jer njima ionako ne mozemo nista, pa je bolje igrati bunker i primiti 1-2 i izgubiti, nego primiti 6 komada i pritom izgubiti :D

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 21 jul 2010, 23:18

Zasto ovakvi kao sto je Brnjoo imaju pristup internetu :cry: :roll:

I mali, dobra ti ona slika gdje su svi sa medaljama, jedino mozete osvojiti taj Santiago Bernabeu Kup, ostalo...
Rey de la furia española...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 23:19

Brnjoo je napisao/la:
Ne smeta navijacima Real Madrida bunker, tu je Ronaldo da razbije monotoniju :) Nama su bitni trofeji i pobjede, a to hocemo li se mi braniti sa Cristianom Ronaldom, Higuainom, Kakom, Benzemom... ne bih bas rekao. Doduse mozda i hocemo protiv Barce jer njima ionako ne mozemo nista, pa je bolje igrati bunker i primiti 1-2 i izgubiti, nego primiti 6 komada i pritom izgubiti :D
pretpostavljam da su upravo iz tih razloga capellu mahali bjelim maramicama?
Chologol je napisao/la:Zasto ovakvi kao sto je Brnjoo imaju pristup internetu :cry: :roll:

I mali, dobra ti ona slika gdje su svi sa medaljama, jedino mozete osvojiti taj Santiago Bernabeu Kup, ostalo...
meni je komicno kad nesto ovako napise simpatizer atletico madrida :lol:

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 21 jul 2010, 23:24

Wolverine je napisao/la: meni je komicno kad nesto ovako napise simpatizer atletico madrida :lol:
Meni nije, s obzirom da u zadnjih 8 godina imamo vise Europskih trofeja od njih :roll:

I da... da Atleti ima budzet kao Real... E moje djete, mi ne ciljamo direktno na titule (sto ce ti pokazati novac), ciljamo na to da se ne obrukamo, kao Real u vise hiljada navrata...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 23:26

Evo ja prvi glasao :D
Za Barcu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jul 2010, 23:28

Ja drugi-za real
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 23:29

ja treci za barcu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 23:32

Chologol je napisao/la:
Wolverine je napisao/la: meni je komicno kad nesto ovako napise simpatizer atletico madrida :lol:
Meni nije, s obzirom da u zadnjih 8 godina imamo vise Europskih trofeja od njih :roll:

I da... da Atleti ima budzet kao Real... E moje djete, mi ne ciljamo direktno na titule (sto ce ti pokazati novac), ciljamo na to da se ne obrukamo, kao Real u vise hiljada navrata...
jel veca bruka ispast u osmini finala lige sampiona, ili biti treci u grupi (i to jedva), ili uopste ne nastupiti? ko ima vise europskih trofeja zadnjih 10 godina? ko ima vise trofeja spanske primera lige zadnjih 100000000 godina? koliko dugo ono atletico nije pobedio reala?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2010, 23:33

Tacno znas da je @juznjak online cim vidis da Atletico ima jedan glas. :mrgreen: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jul 2010, 23:35

joj ovog Arsenalovca :o daj ba oladi malo poredis vladin odnosno kraljev tim sa Atleticom pa iz tih razloga ni Barcelona se ne moze porediti sa Realom a ne Ateltico pa Totanham nije pobjedio Arsenala 12 god pa sta svemu dodje kraj :lol: i da Devil glasao sam za Atleti naravno :D -
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 21 jul 2010, 23:47

Wolverine je napisao/la: jel veca bruka ispast u osmini finala lige sampiona, ili biti treci u grupi (i to jedva), ili uopste ne nastupiti? ko ima vise europskih trofeja zadnjih 10 godina? ko ima vise trofeja spanske primera lige zadnjih 100000000 godina? koliko dugo ono atletico nije pobedio reala?
Idi se hvataj NBA, pa dodji pa nam kasnije reci koliko Boston ima titula a koliko Hjuston Roketsi.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 21 jul 2010, 23:47

Ja deseti za Barcu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jul 2010, 23:48

Chologol je napisao/la:
Wolverine je napisao/la: jel veca bruka ispast u osmini finala lige sampiona, ili biti treci u grupi (i to jedva), ili uopste ne nastupiti? ko ima vise europskih trofeja zadnjih 10 godina? ko ima vise trofeja spanske primera lige zadnjih 100000000 godina? koliko dugo ono atletico nije pobedio reala?
Idi se hvataj NBA, pa dodji pa nam kasnije reci koliko Boston ima titula a koliko Hjuston Roketsi.
zasto ti trebaju takvi postovi? il napisi nesto pametno, il nemoj pisat nista ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 00:01

ja za Villareal glasao, ocekujem jedno 100 glasova do pocetka sezone za njih :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 jul 2010, 00:11

2) Real Madrid
7
38%

Navijacki... Mada znam kome ce titula

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2010, 09:13

Barca i Real će ponoviti ovu sezonu. Dakle, čisto sumnjam da će im se trećeplasirani približiti na ispod 20 bodova.
1. Barcelona
2. Real Madrid
3. Sevilla
4. Atletico Madrid
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jul 2010, 09:53

Kao i uvijek pitanje je Real ili Barca ?

Nedavno je Mourniho izjavio da on obično ekipu "usavrši" u svojoj 2.sezoni,međutim u Realu neće baš imati vremena.
Barca je formirana momčad imaju prejaku ekipu ali ima i Real.Neizvjesno,ipak glas sam dao Barci jer mislim da su u ovom trenutku bolja momčad,dok Real još uvijek "pravi" ekipu za sezonu.
Za 3.mjesto očekujem borbu između Seville i Atl.Madrida.
FK Pjetlovi

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 jul 2010, 12:13

Nece Seville biti u prici naredne sezone. Getafe ce biti u top 5

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 12:32

Sevilla je jaca nego prosle sezone a nemoj zaboravit kako su se poigrali sa vama pa vas je Iker spasio katastrofe a to je ta ista Sevilla samo jos jaca za Daboa i Guarentea ove sezone ;) a Getafe prodao najbolje igrace i ispada iz Lige ako Bog da 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.