Tek Barci Mourinho treba stati na kraj. To sto je s Interom ih izbacio, svaka mu cast, ali vidjeli smo na kakav nacin.Brnjoo je napisao/la:Pa samo u Bosni ima vise tih razmazenih curica nego navijaca Atletica koji kroz citavu godinu prodju kroz vrata Vicente Calderon stadionajuznjak> je napisao/la:kakve prodaje dresovamislio sam na one razmazene curice na tribinama tesko da se ono moze nazvati navijacima
Smijesno jest sigurno, ali jos vise zalosno sto se dicite time sto Real nije dvije sezone pobjedio Barcu, a da pogledate sebe i da se zapitate pa mi smo klub nizeg ranga, dosli bi malo sebi
Da, ali mi smo u Ligi Prvaka i to je dosta dobar uspjeh. Uostalom, sta se ulaze? Pa doveli smo zvijezde prosle sezone i igrali smo sjajno, 96 bodova u jednoj sezoni u La Ligi, vi nikad u povijesti ni blizu toga.Da je Real osvojio ovaj kup vi bi ste ga dizali i kovali u zvijezde. Pa covjece kako nekontas, koliko vi ulazete nemozete da osvojite nista, zbog toga ste nam smijesni.
Znam da ste navikli gledati Real na vrhu pa vam je sad cudno sto nista ne osvajamo u posljednjih nekoliko godina. Jesmo li mi krivi sto je Barcelona u posljednjih nekoliko godina imala najjacu momcad i najmocniju momcad svijeta, sve dok im Mourinho nije stao na kraj.
Da kojim slucajem Barcelona ne osvaja, a Real osvaja, bila bi ista prica, samo se ne bi odnosila na Kraljeve nego na Katalonce
A neznam dali ce navijaci reala da trpe takvu igru kao sto je preferirao s interom tzv. bunker?