Ma rekoh da se ne preforsira pa eto mu onda i povrede i ko zna šta jošharishp je napisao/la:Sta ce ti biti zao.Svaki gol,svaka tekma cifra mu raste na marketu.Ibizevic je napisao/la:Žao mi ovog Lulića, igra i krilo i beka pa trči k'o životinja gore-dole ali eto isplatilo se pogotkom
Izvukli su fakat maksimum,sa igracem manje stici i prestici 0-2
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
dao gol za 2:2Principatus je napisao/la:Soo? Saa je bilo?
...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jel' ga to uvalio? E vala neka je! To Lula majstore! Jos da hoce uvaliti za repku. Jednom sam ovo napis'o ali nije zgorega opet: ako je ko zasluzio da da gol u reprezentaciji onda je to on!
- Principatus
- Kontakt:
Pitam se sta je Mutu pomislio kad je ugledao Lulica.
Sigurno nesto kao: "Oh ne pa otkud ovaj opet! Pa zar jos uvjek trci?"
Covjek se sigurno odmah drogirao...ehh sokirao.
Sigurno nesto kao: "Oh ne pa otkud ovaj opet! Pa zar jos uvjek trci?"
Covjek se sigurno odmah drogirao...ehh sokirao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Haha ovaj Kozak udje napravi asistenciju zabi gol,odvali Kommotnog dobi zuti i Reya ga zamijeni 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lulic izgleda povrijedjen, u ovim trenutcima jedva hoda 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ne vjerujem da je povrijedjen,pretrcao je preko ove lijeve strane ja mislim ko nikad do sadDushi_Rob je napisao/la:Lulic izgleda povrijedjen, u ovim trenutcima jedva hoda
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
i meni izgleda kao malo da sepa????Dushi_Rob je napisao/la:Lulic izgleda povrijedjen, u ovim trenutcima jedva hoda
od onog udarca kad mu je onaj igrac povukao nogu ,, on nije bio isti cak je cini mi se i izmjenu trazio??
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 09 feb 2012, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma ko ne bi šepao kad je čovjek obavio posao za dvojicu. Zadnjih 15 minuta većinom ostaje u odbrani jer vjerovatno nema snagevrebac86 je napisao/la:i meni izgleda kao malo da sepa????Dushi_Rob je napisao/la:Lulic izgleda povrijedjen, u ovim trenutcima jedva hoda![]()
![]()
![]()
bgm se odbrani lazio 
bas mi je drago.
ipak malo sepa evo na kraju lulic...nadam se da se nije povrijedio
bas mi je drago.
ipak malo sepa evo na kraju lulic...nadam se da se nije povrijedio
...
Reju bi slog strefio,kad mu Lula nebi bio spreman slijedeci mec.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ima u Rimu,, hahahh sala mala! valjda ce netko staviti!0oo0 je napisao/la:Imal negdje Lulićev pogodak?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
koji je ludjak ovaj Reja, Lulić jedva hoda a on vadi ovog kozaka. Još senad maše za izmjenom al ništa, obara čovjek rekorde s njimharishp je napisao/la:Haha ovaj Kozak udje napravi asistenciju zabi gol,odvali Kommotnog dobi zuti i Reya ga zamijeni
4-IN-A-ROW
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo gol
evo gol
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ono kad skontas,nema Radua i jos izvaditi Lulica.Ko da ides igrati kolo bez lijeve nogeemir_ je napisao/la:koji je ludjak ovaj Reja, Lulić jedva hoda a on vadi ovog kozaka. Još senad maše za izmjenom al ništa, obara čovjek rekorde s njimharishp je napisao/la:Haha ovaj Kozak udje napravi asistenciju zabi gol,odvali Kommotnog dobi zuti i Reya ga zamijeni![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Majku mu koliko smo ih mi odigrali bez obe noge , strahota!!!harishp je napisao/la:Ono kad skontas,nema Radua i jos izvaditi Lulica.Ko da ides igrati kolo bez lijeve nogeemir_ je napisao/la:koji je ludjak ovaj Reja, Lulić jedva hoda a on vadi ovog kozaka. Još senad maše za izmjenom al ništa, obara čovjek rekorde s njimharishp je napisao/la:Haha ovaj Kozak udje napravi asistenciju zabi gol,odvali Kommotnog dobi zuti i Reya ga zamijeni![]()
Senad je no1 u seriji A sto se tice lijevog krila!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Who cares?Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Nek ga je Lula zabio.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
- Principatus
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Cisti offside.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
evo gol
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 12 gostiju.