Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Mene ovo od srpskih nacionalista uopste ne iznenadjuje,pogotovo ne od medija koji su poznati po jednoumlju I FASISTICKOM DJELOVANJU! Marijan Mijajlovic je ubjedljivo najbolji komentator u regionu,ali to za Lukasenka(Dodika) nije dovoljno,jer on je taj ko odredjuje ko je dobar a ko los Srbin,puf,zalosno! Reci NE nacionalizmu,fasizmu i neprofesionalizmu u manjem bh entitetu!
-
- Kontakt:
ja samo ne razumijem sta se desava sa FTV-om pa oni to sve tako mirno posmatraju?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da sam neko i nešto na FTV-u, doveo bih Bakira Hadžiomerovića(iako nisam njegov ljubitelj)samo da pokažem "onim tamo" da i ja znam udarati ispod pojasa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E to je jedina stvar koja mene iritira...Jedinstvo-Bihac je napisao/la:ja samo ne razumijem sta se desava sa FTV-om pa oni to sve tako mirno posmatraju?
Uopšte nje u tom problem. Kao eto nismo znali kakvi su u manjem bh entitetu, mene ni sekunde nisu iznenadili...bosnas_ je napisao/la:Mene ovo od srpskih nacionalista uopste ne iznenadjuje,pogotovo ne od medija koji su poznati po jednoumlju I FASISTICKOM DJELOVANJU! Marijan Mijajlovic je ubjedljivo najbolji komentator u regionu,ali to za Lukasenka(Dodika) nije dovoljno,jer on je taj ko odredjuje ko je dobar a ko los Srbin,puf,zalosno! Reci NE nacionalizmu,fasizmu i neprofesionalizmu u manjem bh entitetu!
Mene živcira FTV. Da je njima u intersu da Marjan komentarisše on bi komentrisao, tu RTRS ništa ne može. Al očigledno je da Zaltkova TV ima drugi prioritet kao npr. prepucavanje i napadanje BHT i držanje lekcija o profesionalnosti...
Glavni i jedini razlog ove odluke Marjana jeste crvena FTV. Uostalom to i on sam kaže...
Kako saznajemo Marjan ima primamljivu inostranu ponudu o kojoj razmišlja, a uskoro će se saznati i hoće li je prihvatiti.
Izvor Sarajevo,x.com
Ajde ti Marjane vanka i pokazi ovim papcima sa 3 servisa koga su otjerali,bolje da zaradjujes pare posteno i da te niko ne handri radi toga sto zelis da ljudima utakmicu ucinis ljepsom za gledanje i slusanje
A ovim papcima sto su otjerali Marjana porucujem: Da uzivaju u "spektakularnom" prenosu utakmice sa Dragisom Cosovicem,od sad gledam utakmice bez tona
Izvor Sarajevo,x.com
Ajde ti Marjane vanka i pokazi ovim papcima sa 3 servisa koga su otjerali,bolje da zaradjujes pare posteno i da te niko ne handri radi toga sto zelis da ljudima utakmicu ucinis ljepsom za gledanje i slusanje
A ovim papcima sto su otjerali Marjana porucujem: Da uzivaju u "spektakularnom" prenosu utakmice sa Dragisom Cosovicem,od sad gledam utakmice bez tona

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 14 jun 2010, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
I meni je zao sto nece Marijan komentarisati SP, smatram da je on u ovom trenutku najbolji komentator i najzanimljiviji... Ali moram da kazem da mi se ne svidja ova medijska kampanja koja se vodi protiv rtrs i komentatora Cosovica, posjeca me na nacionalisticku emisiju 60 min. Nije Cosovic kriv sto Marijan nece vise da prenosi utakmice, i mislim da su mediji izmislili da je Cosovic kriv sto je Marijan skinut sa drugog poluvremena na rtrs, taj potez mi se uopste nije svidio, ali ne vjerujem da je Cosovic kriv sa to!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- James Murphy
- Kontakt:
Prvo nam nametnu obaveznu predplatu (ako imas telefon,placaj i rtv taksu,nema veze sto nemas tv),onda nas Regulatorna Agencija yebe i ne ostavlja nam mogucnost izbora,sad ukinu jedinog komentatora koji iole zna o utakmici koju prenosi...
Mozemo mi poslati milion mailova sportskoj redakciji FTV-a,bojim se da nema sanse da se pored svega ovog Marjan vrati na male ekrane (vjerovatno ce poslati sve u 3pm,otici u Portugal,gledati fudbal i yebat mu se za sve zivo
)
Mozemo mi poslati milion mailova sportskoj redakciji FTV-a,bojim se da nema sanse da se pored svega ovog Marjan vrati na male ekrane (vjerovatno ce poslati sve u 3pm,otici u Portugal,gledati fudbal i yebat mu se za sve zivo

Ima li igdje zvanica informacija da nece vise prenositi ili se samo oslanjate na ovaj clanak http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38058.htm u kojem osim naslove nigdje nije ni napisao ni kako ni zasto :S
EDIT: vidim i intervju na sa-x
I Marjan ba sere ne bi im ja u inat otisao, toliko ga ljudi voli on ide radi par papak
EDIT: vidim i intervju na sa-x

I Marjan ba sere ne bi im ja u inat otisao, toliko ga ljudi voli on ide radi par papak
Zadnja izmjena: defender, dana/u 14 jun 2010, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Imas na Sarajevo X clanak i potvrdu informacijedefender je napisao/la:Ima li igdje zvanica informacija da nece vise prenositi ili se samo oslanjate na ovaj clanak http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38058.htm u kojem osim naslove nigdje nije ni napisao ni kako ni zasto :S

Jeli ti to dodik rekao da je nacionalisticka? Sta je to nacionalisticko u 60 minuta?nasborik je napisao/la:I meni je zao sto nece Marijan komentarisati SP, smatram da je on u ovom trenutku najbolji komentator i najzanimljiviji... Ali moram da kazem da mi se ne svidja ova medijska kampanja koja se vodi protiv rtrs i komentatora Cosovica, posjeca me na nacionalisticku emisiju 60 min. Nije Cosovic kriv sto Marijan nece vise da prenosi utakmice, i mislim da su mediji izmislili da je Cosovic kriv sto je Marijan skinut sa drugog poluvremena na rtrs, taj potez mi se uopste nije svidio, ali ne vjerujem da je Cosovic kriv sa to!
Pojma ti nemas sine.
Marjane uz tebe smo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- United Rule
- Kontakt:
Nista me ne cudi od nasih, dobro nam Karadzica nisu doveli da komentarise utkamice al eto...
Za republiku mrsku me nista vise ne cudi tako da to necu komentirati...
Dobro je neko gore rekao lijepo prebacim eurosport pa na njemackom slusam prenos, mozda cak i naucim ponesto jezika jbg
Za republiku mrsku me nista vise ne cudi tako da to necu komentirati...
Dobro je neko gore rekao lijepo prebacim eurosport pa na njemackom slusam prenos, mozda cak i naucim ponesto jezika jbg

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Kritikujete svi da je RTRS nacionalisticki servis, a FTV odobrava onakvu emisiju gdje se blate ljudi iz RS samo tako, ne kazem ima i istine u emisiji ali nekih najvise 50 posto, da je sve normalno u ovoj drzavi urednici one emisije bi odgovarali pred sudom za klevete i lazi...Nema ovo nikakve veze sa Dodikom!Bilal je napisao/la:Jeli ti to dodik rekao da je nacionalisticka? Sta je to nacionalisticko u 60 minuta?nasborik je napisao/la:I meni je zao sto nece Marijan komentarisati SP, smatram da je on u ovom trenutku najbolji komentator i najzanimljiviji... Ali moram da kazem da mi se ne svidja ova medijska kampanja koja se vodi protiv rtrs i komentatora Cosovica, posjeca me na nacionalisticku emisiju 60 min. Nije Cosovic kriv sto Marijan nece vise da prenosi utakmice, i mislim da su mediji izmislili da je Cosovic kriv sto je Marijan skinut sa drugog poluvremena na rtrs, taj potez mi se uopste nije svidio, ali ne vjerujem da je Cosovic kriv sa to!
Pojma ti nemas sine.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Ima ovaj kloc co(r)sovic na fb
hajmo ga zahebavat .

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
dobro je reko covjek najvece sranje od emisje 6o minutaBilal je napisao/la:Jeli ti to dodik rekao da je nacionalisticka? Sta je to nacionalisticko u 60 minuta?nasborik je napisao/la:I meni je zao sto nece Marijan komentarisati SP, smatram da je on u ovom trenutku najbolji komentator i najzanimljiviji... Ali moram da kazem da mi se ne svidja ova medijska kampanja koja se vodi protiv rtrs i komentatora Cosovica, posjeca me na nacionalisticku emisiju 60 min. Nije Cosovic kriv sto Marijan nece vise da prenosi utakmice, i mislim da su mediji izmislili da je Cosovic kriv sto je Marijan skinut sa drugog poluvremena na rtrs, taj potez mi se uopste nije svidio, ali ne vjerujem da je Cosovic kriv sa to!
Pojma ti nemas sine.
uvijek exkluzivno nesta dodik opljacko sume dodik opljacko puteve caco pobio pola sarajeva onaj dole opljacko soko itd..
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dijelim tvoje mišljenje...ali samo donekle. Prije sam pratio tu emisiju, ali shvatih da je bitnije blatiti Dodika i te njemu slične na "onoj strani"(oprostićeš na ovom terminu), negoli da se blate oni koji su u "našem" dvorištu. No, da je sve normalno u ovoj državi, mi bismo imali posao nakon diplome, a ne da moramo platiti veliku svotu novca da bismo zaradili za hljeb. Da je sve normalno, svi bi odgovarali što su mnoge firme propale, što je država bankrotirala, što su milijarde dolara pokradene, bla, bla, bla.nasborik je napisao/la:
Kritikujete svi da je RTRS nacionalisticki servis, a FTV odobrava onakvu emisiju gdje se blate ljudi iz RS samo tako, ne kazem ima i istine u emisiji ali nekih najvise 50 posto, da je sve normalno u ovoj drzavi urednici one emisije bi odgovarali pred sudom za klevete i lazi...Nema ovo nikakve veze sa Dodikom!
Btw, da je to kleveta(mislim na ono što se iznosi u već spomenutom magazinu), budi siguran da bi uredništvo odgovaralo, no to nije slučaj, tako da...
Also, da ne idem u off, mislim da ćemo bespotrebno umoriti naše prste kucajući mailove podrške za Mijajlovića, kada će ti mailovi biti označeni kao "spam", te se neće ni pročitati.
Ah, Bosno, Bosno...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
cao raja, izvinite ako je slican post vec bio upisan, ali bi zamolio sve kojima nije mrsko neka se zale ''nasim'' javnim rtv servisima. Prosto mi je nemoguce i zvuci nevjerovatno cinjenica da je tek tako izbacen najbolji i najkvalitetniji komentator sa ovih prostora Marjan Mijajlovic a ubaceni neki likovi tipa dobrise dragise kako se vec zove.
a mi sutimo.
[email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected], [email protected] , [email protected]
evo nekih web mail adresa na koje se mozemo i moramo svi zaliti, kome smeta naravno ova nepravda sto prema nama gledaocima a pogotovo onima kojima placaju pretplatu sto prema Marjanu, covjeku koji je Tito za ove ostale miseve.
a mi sutimo.
[email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected], [email protected] , [email protected]
evo nekih web mail adresa na koje se mozemo i moramo svi zaliti, kome smeta naravno ova nepravda sto prema nama gledaocima a pogotovo onima kojima placaju pretplatu sto prema Marjanu, covjeku koji je Tito za ove ostale miseve.
-
- Kontakt:
mozda bi bila dobra ideja da napisemo jedan dobar e-mail i da ga posaljemo u sto vecem i vecem broju, bar smo tako sigurni da ce taj procitati
i naravno, poslati na sve moguce adrese sva tri javna (bar dva) emitera, od cistacice i kuharice do glavnog i odgovornog urednika sportskog programa

i naravno, poslati na sve moguce adrese sva tri javna (bar dva) emitera, od cistacice i kuharice do glavnog i odgovornog urednika sportskog programa
- samir_tm87
- Kontakt:
bad_boy je napisao/la:Ima ovaj kloc co(r)sovic na fbhajmo ga zahebavat .
evo ja ga dodao , cim me prihvti da mu malo zaspamam zid

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.