gubavac22 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:
Jesam li naveo Vukasa ili ne
Zasto ne citas ono sto pise, a ne nenapisano?
buljan,jerković,jurica jerković,vujović,zajec,belin,beara,skoblar,šurjak,horvat,crnković,pa jedan gudelj koji je morao prekinuti karijeru sa 20-tak godina..eto ovako iz glave.
nase(bosanske) ne trazis,mogu i njih,iako ih je manje zbog forsiranja zvezdinih igraca. pa jedan zebec ili bobek kako su dosli u zvezdu/partizan??

Po mom misljenju, da izlozim ovako:
Extra klasa koju je dala Srbija - Milutinovic, Vasovic, Jusufi, Soskic, Kovacevic, Bjekovic, Galic, Vukotic, Mitic, Kostic, Sekularac, Dzajic, Acimovic, Petrovic, Savic, Stojkovic, Samardzic, Veselinovic, Santrac, Sestic (Mance nije tu sbog prerane smrti, inace je bio jedan od najtalentovanijih).
Extra klasa koju je dala Hrvatska - Vukas, Jerkovic I i II, Cajkovski, Beara, Bobek, Zebec, Skoblar, Surjak, Rora, Zambata, Zungul, "cileanci" (Prosinecki, Boban, Suker, Jarni). Iz istog razloga nema Gudelja. Vujevici su bili obicna smetala.
Extra klasa koju je dala BiH - Ferhatovic, Susic, Bajevic, Maric, Vladic, Bukal, Osim, Halilhodzic, Bazdarevic, Sliskovic, Katalinski (mozda i Repcic).
Extra klasa koju je dala Slovenija - Elsner, Oblak, Popivoda, Katanec, Zahovic.
Extra klasa koju je dala Makedonija - Pancev, Najdovski, Dojcinovski, Djurovski M.
Extra klasa koju je dala Crna Gora - Savicevic, Mijatovic, Radanovic.
Izvolite pa dopisite i dalje, ako se ne slazete, ali ja mislim da nisam prevideo nikog.
Stavise, bio sam i vise nego popustljiv. Doduse, malo sam se zeznuo - ipak je Hrvatska dala vise od 4 dobrih
igraca do "cileanaca" (

), ali to ne menja sliku o kvalitetu. Srbija je dala vise extra igraca od bilo koje republike exYu.