ha ha ha,od Varesa.Samo F.K.S !! je napisao/la:Brate OKLE si ti ? Pises hrvatsko-bosansko-srpski
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Eih od varesa od moje tetka strinina strina pa od njene sestre rodica je od varesa :p haj super sucim si doso u sarajevo ?
On je ubedjen da ide u Olimpik Marsej.Arogantni je napisao/la:Mora da je neki vrhunski igrac cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik bas ono sto se kaze veliki transfer ,jadi moji mora da je neki totalni kloc umjesto da pravi korake naprijed u karijeri tj, iz Kijeva u recimo Fiorentinu ili Palermo on u Olimpik al hajd valjda ce nesto novo donijet nasem cirkusu od lige al kazem ponovo SUMNJAM...

Salu na stranu, Gracic je zeznut kao Bernard Tapi, a i Sarajevski Olimpik ce uskoro igrati LP, bar kvali...
Na sinocnjem treningu Gracic se obratio igracima i objavio da ce u narednih desetak dana doci osam igraca koji nisu porijeklom iz BiH ni ex Juge.Kada svi zavrsise sa dovodjenjem igraca, u Olimpiku tek nastaje guzva.
Vjerovatno Gracic posmatrao kako ide sa pojacanjima u drugim klubovima i odlucio se na dovodjenje mladih igraca iz Brazila,Argentine,Gane,Nigerije,Kameruna.Liciti cemo na ozbiljan klub.
Vjerovatno Gracic posmatrao kako ide sa pojacanjima u drugim klubovima i odlucio se na dovodjenje mladih igraca iz Brazila,Argentine,Gane,Nigerije,Kameruna.Liciti cemo na ozbiljan klub.

Nije putovo u nikakav brazil ovaj igrac je bio u hrvatskoj tacije bio je na probi u zapresicu gdje nije zadovoljio i eto ga u nasu ligu.pabizo je napisao/la:Ocigledno sam bio u pravu i nije bezveze g.GRACIC putovao u Brazil i eto brazilca u Olimpiku i ceka se dolazak dva argentinca jer je g.Gracic proveo par dana u Argentini.Svaka cast za ovog coveka koji zeli da podigne nivo naseg nogometa.Prica se da za par dana leti za Egipat i moze bit i nogometas iz te zemlje a Vasilic je viđen u slasticari na Otoci.HvalaSamo F.K.S !! je napisao/la:http://transfermarkt.co.uk/en/chievo-ve ... n_862.html brazilca od 22 godine nema

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Nema rasizma i nacionalizma u olimpiku !!! E hvala bogu moci cu i ja da gledam strance u svom gradu
Ne mogu vjerovat da ti je hobi razbijanje mitova.Sjediste agencije koja zastupa ovoga nogometasa je u Brazilu.A moras znati da je sada prijelazni rok i nogometasi odlaze na probe po raznim klubovima.To je onako usput i HVALA.pile87 je napisao/la:Nije putovo u nikakav brazil ovaj igrac je bio u hrvatskoj tacije bio je na probi u zapresicu gdje nije zadovoljio i eto ga u nasu ligu.pabizo je napisao/la:Ocigledno sam bio u pravu i nije bezveze g.GRACIC putovao u Brazil i eto brazilca u Olimpiku i ceka se dolazak dva argentinca jer je g.Gracic proveo par dana u Argentini.Svaka cast za ovog coveka koji zeli da podigne nivo naseg nogometa.Prica se da za par dana leti za Egipat i moze bit i nogometas iz te zemlje a Vasilic je viđen u slasticari na Otoci.HvalaSamo F.K.S !! je napisao/la:http://transfermarkt.co.uk/en/chievo-ve ... n_862.html brazilca od 22 godine nemaRazbismo jos jedan mit
- nikad_izvini
- Kontakt:
Neka nama Olimpika. Bobe zagarantovane 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nije mi hobi razbijanje mitova ali jeste razbijanje lazi pogotovo ako su glupe menadzer koji je doveo ovog brazilca u zapresic je Branko Hucika sa sjedistem u Zagrebu i nema nikakve veze sa brazilompabizo je napisao/la: Ne mogu vjerovat da ti je hobi razbijanje mitova.Sjediste agencije koja zastupa ovoga nogometasa je u Brazilu.A moras znati da je sada prijelazni rok i nogometasi odlaze na probe po raznim klubovima.To je onako usput i HVALA.

- nikad_izvini
- Kontakt:
Pa dobro @pile mora malo biti spina 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala raja
al ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar 
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala raja

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nije meni olimpik nikakva frustracija kao ni sarajevo samo mi smeta izmisljanje isto bih reagovao i na temi o Zelji, ocigledno nisi shvatio sta sam htio reci kod nas je glavno uzdici nekog u visine na osnovu mahalskih prica.adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala rajaal ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar
Naravno ni ja ne volim izmisljanja al ovakve postove koje sam ovdje procitao kao tipa zelim vam brz raspad itd.mi nisu jasni jer kao sto vec neko rece ko da gracic vama iz usta uzima i sad trosi ,covjek ima pare hoce da jos zaradi kroz prodaje igraca i cao ,biznis ,to je to sto kad nas u bosni i sarajevu raja jos ne kontam da danasnji fudbal se vise ne igra zbog ljubavi vec novac na sto pa ceemo vidjet,pusti ti i zelju i sarajevo kad tebi neko ponudi par milja mjesecno i to jos redovno isplacenihpile87 je napisao/la:Nije meni olimpik nikakva frustracija kao ni sarajevo samo mi smeta izmisljanje isto bih reagovao i na temi o Zelji, ocigledno nisi shvatio sta sam htio reci kod nas je glavno uzdici nekog u visine na osnovu mahalskih prica.adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala rajaal ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sljedeće sedmice se klubu priključuje nekoliko igrača od kojih su trojica iz Afrike
http://www.****/cms/index.php?id=0,910,0,0,1,0

P.S. ne slušajte @ čamac on je svakako kloc, ubiše ga bubuljice od drkanja, pa mora negdje da se istresa
http://www.****/cms/index.php?id=0,910,0,0,1,0

P.S. ne slušajte @ čamac on je svakako kloc, ubiše ga bubuljice od drkanja, pa mora negdje da se istresa
- KB-TM87
- Kontakt:
Ako je ovo istina u text-u biće veliko pojačanje i veliki igrač a i uzeće se para 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ima još jedan momak koji treba da dodje koji je još jači od ovoga, ali neka za sada to ostane mala tajnaKB-TM87 je napisao/la:Ako je ovo istina u text-u biće veliko pojačanje i veliki igrač a i uzeće se para

-
- Kontakt:
Od sada idem na olimpikove utakmice
a ko je ovaj igrac ? Vidim reprezentativac kameruna nista labavo
nego kolko je prosle godine bila karta za vase tekme ?

mozete srati po ovom klubu koliko hocete ali realno poswlije sirokog najorganizovaniji tim sto se uprave tice i tih fazona jos stadion da imaju bili bi uvijek prvi favoriti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- KB-TM87
- Kontakt:
Slažem se, a i sviđa mi se politika dovođenja mladih i perspektivnih igrača koje kasnije prodaju za pozamašnu svotu. Najbolji primjer Muhamed Subašićtax je napisao/la:mozete srati po ovom klubu koliko hocete ali realno poswlije sirokog najorganizovaniji tim sto se uprave tice i tih fazona jos stadion da imaju bili bi uvijek prvi favoriti

Željezničar - kult glavnog grada
kako izgleda grb vukova sa ooke
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.