I ja bi se bunio da su me zvali navijačem Crvene Zvezde

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
al kao sto je vec neko napisao prekinuo veoma bitan napad ugl jak je maleta i nabijen uvijek bio ....ahhhahahaDule 078 je napisao/la:Bravo.
A Meleta dvaput centrira kao da nije nista je tri dana
Zato sto reprezentacija napokon igra fudbal,al fudbal u pravom smislu te rijeci,sa kvalitetnim veznim redom sa Misketom i Pjanicem zajedno kao fol nemogu igrati zajedno,mogu igrati svaka ekipa mora i treba imati minimalno dva u vezi igraca koji sa loptom znaju sve i koji u svakom trenutku mogu dati savrsen pas...tu je i Medo koji je vrstan tehnicar i to je odma osjeti,i protiv Mexika smo extra igrali,lijepo za oko,i veceras imali apsolutno posjed lopte a to je zbog prevage u veznom redu jel su sada zacepljena usta koji su govorili da Miske i Pjanic nemogu zajedno,mogu i moraju igrati zajedno,jel sa njima u veznom redu zajedno mi igramo fudbal...idu ovdje velike zasluge Pepetu jel je ocito da od njih zahtjeva brzi protok lopte,sa dosta pasova,i bez nekog peglanja konkretno sto prije se osloboditi lopte i dati prvom do sebemma_hz je napisao/la:prvi put protiv neke jace reprezentacije da odigramo ono vrhunski ..pasovi nije samo puko nabijanje gore dzeki il ibisevicu ugl igrom cemo ih u rumuniji pregaziti ..
TIGANII!!!
DaDule 078 je napisao/la:Bravo.
A Maleta dvaput centrira kao da nije nista jeo tri dana
Dule 078 je napisao/la:Bravo.
A Maleta dvaput centrira kao da nije nista jeo tri dana
amerosm je napisao/la:Hvala "vrhunskom" selektoru koji trenerske sposobnosti ima u malom prstu sto nam je jos jednu generaciju upropastio. Bukvalno je na teren poslao "samoubilacku" brigadu i ako zna da je odbrana "suplja" ko Svicarski sir. Ne daj Boze da je ovo neka jaca reprezentacija, mislim da bi nam "spucali" pet komada, a izgleda Susic nije nista naucio nakon poraza protiv Francuske.
Rumunski komentator je to rekao za njihovog igraca broj 11 - Torje. Za njega je navodno u Bukurestanski Dinamo stigla ponuda od 8 miliona Eura iz Dortmunda. Ako je to tako onda Lulic vrijedi najmanje 15 miliona. Pa veceras je Torje-u a i onom sto je usao (Ropotan) Lulic radio sta je htio. Odavno nisam vidio da na boku neko tako dominira kao Lulic veceras. Da se ne zavaramo onaj mali Torje uopste nije los i spor igrac. Doduse mlad je ali je on najveca nada njihovog fudbala i sigurno ide u bundesligu na ljeto. Uglavnom Lula ga je razvalio. Steta samo sto u drugom nije zabio go iz onog suta sto je prosao 5 cm od stative.cole-ch je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Lulic najbolji igrac utakmice,fantatsican je,nakon ove utakmice trazit ce ga pola Evrope! Dzeko i Ibisevic svjetski strijelci,svaka cast svima,pokazali smo sta je BIH!
Rumunski komentator rece da ga je navodno BVB kontaktirao?!
amell je napisao/la:da je igrao kristian chivu mi bi izgubili 100%![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.