BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Frutek
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Frutek » 26 mar 2011, 21:47

Elegant je napisao/la:slika

"TIGANII" :lol: :lol: :lol:
I ja bi se bunio da su me zvali navijačem Crvene Zvezde :twisted: :twisted: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 mar 2011, 21:48

Bravo.

A Maleta dvaput centrira kao da nije nista jeo tri dana :oops:
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 26 mar 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 mar 2011, 21:48

BIH vs ROM
13(9) Shots (on Goal) 4(3)
10 Fouls 11
13 Corner Kicks 0
3 Offsides 1
55% Time of Possession 45%
2 Yellow Cards 0
0 Red Cards 0
2 Saves 5
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2011, 21:48

Jedno veliko FUJ za dio publike koja je prvo tokom minute sutnje ispustala zivotinjske krike, a i za ove koji su uzvikivali "cigani cigani", te "gazi cigane" aludirajuci na Rumune

i onda me pitaju sto ne ides na utakmice :twisted:

igracima svaka cast, vratili smo se u borbu za tu drugu poziciju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 mar 2011, 21:49

Odlicna tekma, drugo poluvrijeme mi se svidjelo...rekoh na kraju prvog...kakav savez imamo prvo poluvrijeme je bilo odlicno...drugog poluvremena se ne bi stidio ni egnelski savez :mrgreen:
Svi su igrali dobro...meni se najvise Misimovic dopao...nekak volim nj lomljenje...covjek je imao 2-3 vrhunska dodavanja i driblinga...Lulic je isto lomio po boku...Mujdza imao jednu gresku...al nas Srna definitivno...Pjanic je prgav(u pozivitnom nogometnom smislu) igrac a ja volim takve :mrgreen: Keno me jedino brine ...Spaha solidno...Medo i Rahimic perfektno...oni su zasluzni(uz Saju)za pobjedu...oni nisu dozvolili dva pasa da sastave na sredini i ono sto bi se rumuni kobejagi dodavali bilo je hoce l' nece l' lopta doc do drugog. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 21:49

Dule 078 je napisao/la:Bravo.

A Meleta dvaput centrira kao da nije nista je tri dana :oops:
al kao sto je vec neko napisao prekinuo veoma bitan napad ugl jak je maleta i nabijen uvijek bio ....ahhhahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2011, 21:49

mma_hz je napisao/la:prvi put protiv neke jace reprezentacije da odigramo ono vrhunski ..pasovi nije samo puko nabijanje gore dzeki il ibisevicu ugl igrom cemo ih u rumuniji pregaziti ..

TIGANII!!!
Zato sto reprezentacija napokon igra fudbal,al fudbal u pravom smislu te rijeci,sa kvalitetnim veznim redom sa Misketom i Pjanicem zajedno kao fol nemogu igrati zajedno,mogu igrati svaka ekipa mora i treba imati minimalno dva u vezi igraca koji sa loptom znaju sve i koji u svakom trenutku mogu dati savrsen pas...tu je i Medo koji je vrstan tehnicar i to je odma osjeti,i protiv Mexika smo extra igrali,lijepo za oko,i veceras imali apsolutno posjed lopte a to je zbog prevage u veznom redu jel su sada zacepljena usta koji su govorili da Miske i Pjanic nemogu zajedno,mogu i moraju igrati zajedno,jel sa njima u veznom redu zajedno mi igramo fudbal...idu ovdje velike zasluge Pepetu jel je ocito da od njih zahtjeva brzi protok lopte,sa dosta pasova,i bez nekog peglanja konkretno sto prije se osloboditi lopte i dati prvom do sebe

Napokon igramo fudbal i tu se Papetu skida kapa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 26 mar 2011, 21:49

Ohladite malo ljudi... ovdje jos ima posla...ne treba sad neku euforiju stvarat...veoma bitna pobjeda, svaka cast na borbenosti i izgaranju na terenu :)

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 26 mar 2011, 21:49

Imati danas rodjendan - NEPROCJENJIVO!!! Hvala vam reprezentativci, vi ste nas ponos :) :)

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 26 mar 2011, 21:49

Stvarno onaj nas Maletic dvije lopte ubaci....ma ni do stative. Ipak mislim da je trema uradila svoje.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:50

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 26 mar 2011, 21:50

da je igrao kristian chivu mi bi izgubili 100% :!: 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 26 mar 2011, 21:50

Dezurni pljuvaci se zavukli u misije rupe, ako ako...mene bi zbog onakvih komentara do pogotka ibisevica bilo stid ponovo se nekad logovati na forum...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 mar 2011, 21:51

Da :) sve je dobro uradio osim centarsuta. ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 mar 2011, 21:51

Bosnoooooo
Raja evo i Siptari vode sa 1:0 protiv Bjelorusa,to nam ide u prilog.
Insalllah idemo u Poljsku. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2011, 21:51

Kakva borbenost jeste vidjeli čvoruge u Spahića i ogrebotine u Vedada ,kad god se budu ovako borili nema im se šta prigoviriti ;) :D

Kad sad počnu žalbe Rumuna ,kao eto Bosanci im tukli navijače i tako to ,ima li prevod ovog teksta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 mar 2011, 21:51

:lol: :lol: Jeste jeste drugi put kad je centrirao tako nasekira me pravo, ali dobro, presjekao je jednu vaznu loptu, pa ce dobiti prolaznu, sjedi 6 :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 21:53

amerosm je napisao/la:Hvala "vrhunskom" selektoru koji trenerske sposobnosti ima u malom prstu sto nam je jos jednu generaciju upropastio. Bukvalno je na teren poslao "samoubilacku" brigadu i ako zna da je odbrana "suplja" ko Svicarski sir. Ne daj Boze da je ovo neka jaca reprezentacija, mislim da bi nam "spucali" pet komada, a izgleda Susic nije nista naucio nakon poraza protiv Francuske.
slika

BRAVO PAPE !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 mar 2011, 21:53

cole-ch je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Lulic najbolji igrac utakmice,fantatsican je,nakon ove utakmice trazit ce ga pola Evrope! Dzeko i Ibisevic svjetski strijelci,svaka cast svima,pokazali smo sta je BIH!

Rumunski komentator rece da ga je navodno BVB kontaktirao?!
Rumunski komentator je to rekao za njihovog igraca broj 11 - Torje. Za njega je navodno u Bukurestanski Dinamo stigla ponuda od 8 miliona Eura iz Dortmunda. Ako je to tako onda Lulic vrijedi najmanje 15 miliona. Pa veceras je Torje-u a i onom sto je usao (Ropotan) Lulic radio sta je htio. Odavno nisam vidio da na boku neko tako dominira kao Lulic veceras. Da se ne zavaramo onaj mali Torje uopste nije los i spor igrac. Doduse mlad je ali je on najveca nada njihovog fudbala i sigurno ide u bundesligu na ljeto. Uglavnom Lula ga je razvalio. Steta samo sto u drugom nije zabio go iz onog suta sto je prosao 5 cm od stative.

Mislim da je Rumunski komentator na kraju u jednoj recenici rekao sustinu odnosno u dvije recenice.

Situacija 1. 89 minut Dzeko se u cosku hrva s trojicom, pada, drzi loptu, okrece se na zemlji - komentator: Eh ovo je bila razlika veceras, pogledajte milionara Dzeku kako se bori za svaku loptu, pogledajte kako je prljav njegov dres!

Situacija 2. druga minuta nadoknade Muslimovic i Ibricis kombinuju razvlace Rumune oko njihivog sesnaesterca - komentator, Bosna i na klupi ima izuzetno kvalitetne i jednako opasne igrace!

Bravo momci, bojao sam se na poluvremenu da ce se Rumuni nabit svi u 16 i da necemo jednostavno moc zabit ali je volja, agresivnost, zelja pobjedila.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:53

amell je napisao/la:da je igrao kristian chivu mi bi izgubili 100% :!: 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuj chivu pa za njega je mravac SPAHIC !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.