1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 05 jun 2014, 16:07

http://www.24sata.hr/nogomet/reno-sinov ... asa-370027

Prvo kolo:
18.-20.07.2014.
Zadar - Split
Osijek - Lokomotiva
Dinamo - Slaven Belupo
Zagreb - Rijeka
Hajduk - Istra 1961

Nema nigdje tocan raspored pa po brojevima mogu zakljuciti da ce Dinamo i Hajduk u sedmom kolu snage odmjeriti na Poljudu

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 jun 2014, 14:44

Signore je napisao/la:Cibalia - Slaven Belupo 2-2
0-1 Ozobic 14.min.
1-1 Puljic 52.min.
1-2 Ozobic 73.min.
2-2 Fustar(autogol) 76.min.

Nazalost ne stigoh pogledat, mada ne znam jel se igdje i prenosilo, po izvjestajima bila je dosta dobra utakmica. Volio bi da Slaven ostane, jos sam se malo razocarao u posjetu, bilo 2500 ljudi, ocekivao sam bar 6-7 tisuca, ipak je najbitnija utakmica sezone.
Tek sam sad procitao ovo,da mi je znati koji je to "pametni" novinar napisao :lol: Preko 5000 ljudi je bilo...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2014, 15:54

Na vise portala je stajala ta informacija. Cak mi ni slike nisu odavale da je bile nesto vise :?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 jun 2014, 11:24

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/mum ... ije-944496" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2014, 22:03

Sutra krecu sve moguce kalkulacije tko i kako ce do grupne faze. U podne je izvlacenje za LP, a sat kasnije i za EL. Ja ocekujem puno, ali ipak cu se za komentare suzdrzati do sutra, tko zna, zdrijeb voli posrat svakog :mrgreen: Ujutro ce bit objavljene regionalne grupe, a ona cemo prizeljkivat. Za pocetak se nadam da ce svi u trece pretkolo, jedino Splitu mogu oprostit ako ga zdrijeb bas unisti, ali ovi ostali moraju.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2014, 10:04

DINAMO
F91 Dudelange (LUX)
Strømsgodset IF (NOR)
Saint Patrick's Athletic FC (IRL)
FK Rabotnicki (MKD)
Valletta FC (MLT)
VMFD Žalgiris (LTU)
Sve bi ovo trebala biti zafrkancija za Dinamo, ali kad pogledam malo bolje svi bi oni mogli biti i nagazna mina. Ovaj Dudelange je izbacivao Zrinjskog, Norvezani nikad nisu za bacit, sam Dinamo se jednom mucio s Ircima, Makedonci ce se napalit, na Malti je nogomet u uzlaznoj putanji, a ove Litvance nikad ne mozes znat, al koga god da dobiju nista ispod pet razlike u ukupnoj zbroju ne priznam :mrgreen:
SPLIT
SS Folgore/Falciano (SMR)
UE Santa Coloma (AND)
FC Kairat Almaty (KAZ)
FC Veris Chisinau (MDA)
FC Mika (ARM)
Ovo je poprilicno dobro. Ovi Kazahstanci bi jedini mozda mogli stvoriti problem jer su relativno nepoznati, a nogomet im napreduje. Jos su pored svega tog i jako daleko. Ova dva iz San Marina i Andore bi bili najbolji, kod njih nogomet vjecno los. Moldavci takodjer nepoznanica, ali tako je Sheriff jedini ozbiljan klub. Armenci prelosi, ali su daleko.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2014, 11:36

Nadamo se Norvezanima.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 jun 2014, 12:55

Dinamo je u drugom pretkolu izvukao vrlo neugodnog protivnika, litavskog prvaka Žalgirisa. Modre očekuje daleko putovanje i potpuno nepoznata momčad. Prisjetimo se, prva je utakmica na rasporedu 15./16. srpnja, a uzvrat 22./23. srpnja.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2014, 15:24

Dinamo nebi smio imati problema protiv Zalgirisa. Oni mogu biti nezgodni, ali ostajem pri onom svom upisu da je sve ispod pet golova razlike u dvije utakmice razocarenje.

Split je u prvom pretkolu odlicno prosao. Jedini je problem daleko gostovanje, ali ona MIKA igra u ligi koja je na samom dnu, Armenija je ispod Walesa, Lihtenstajna, Luksemburga, Malte itd. itd. Njihov prvak igra prvo pretkolo, a ova MIKA je losija i od tog prvaka. Prva utakmica je u Splitu/Dugopolju i ocekujem da se na uzvrat ide s tri gola prednosti.
U drugom pretkolu ih ceka puno tezi posao. Izraelci su uvijek nezgodni, ni Dinamo nebi lako izasao na kraj s njihovim predstavnicima. Hapoel BS je zavrsio drugi na tabeli sa sa 16 bodova minusa iza MTA. U kupu su dogurali do polufinala. Kad im gledam ekipu ne vidim tu nekih poznatijih imena zbog kojih bi Split trebao potpisati kapitulaciju. Rekao bi da su sanse 50-50, a uz koje kvalitetno pojacanje vidim Splita i u trecem pretkolu.

Hajduk nema pravo na pogresku. Pobjednik meca AS Jeunesse Esch (LUX) - Dundalk FC (IRL) jednostavno mora pasti. Ne vidim valjan razlog zbog kojeg bi Hajduk ispao. Ovo se mora i sa juniorima proci.

Rijeka nije bas najbolje prosla. Pobjednik meca Sliema Wanderers (MLT) - Ferencvaroš (MAĐ) ce vjerojatno biti madjari koji nece biti lagan protivnik, ali u svakom slucaju mislim da je Rijeka kvalitetnija i da ide dalje. Njihov najbolji igrac je Besic koji ce nakon SP zbog sjajnih partija vjerojatno preci u neki bolji klub. Interesantno da za njih igra i Mateo Pavlovic, nekada ogromna perspektiva koja je iz Zagreba otisla u Werder gdje se nije snasla, a sada igra u Ferencvarosu na posudbi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 jun 2014, 12:41

Izgleda da smo dobili formate za 3HNL naredne sezone. B momcadi imat ce tek Dinamo, Rijeka, Istra i Hajduk. Interesantno da u grupi Istok nece biti ni jedne B momcadi.

3HNL - Zapad
Zelina, Maksimir, Dugo Selo, Vrbovec, Zagorec, Trnje, Stupnik, Dubrava, HAŠK, Vrapče, Samobor, Špansko, Novigrad, Dinamo B, Istra 1961 B i Rijeka B

3HNL - Istok
Međimurje, Varaždin, Podravina Ludbreg, Koprivnica, Mladost Ždralovi, Bjelovar, Virovitica, BSK Bijelo Brdo, Slavonija Požega, Slavija Pleternica, Croatia Đakovo, Oriolik, Višnjevac, Belišće, Vukovar 1991 i Marsonia

3HNL - Jug
Solin, Šibenik, Mosor, Neretvanac, Zmaj Makarska, Neretva, Hrvace, Zmaj Blato, Junak, Primorac 1929, Omiš, Kamen Ivanbegovina, Val, Croatia Zmijevci, Zagora Unešić, GOŠK Dubrovnik, Jadran Luka Ploče i Hajduk B

Samo malo je falilo da Sibenik uleti u 2HNL. Nakon sto ih je Imotski ostavio iza sebe otvorilo im se ponorom Pomorca kojem je takodjer samo malo falilo da ode u bankrot i ustupi svoje mjesto Sibeniku. Ipak, ugledni biznismen Zlatko Petricevic ce po svemu sudeci preuzeti Pomorac od kojeg bi mogao napraviti jednu lijepu nogometnu pricu. Covjek je pun ko brod, a pored toga je veliki nogometni zaljubljenik i nogometni radnik. Izmedju ostalog bio je trener onom meksickom ludjaku Herreri :mrgreen: Njegov prvi pick za trenera je ni manje ni vise nego Ciro.

2.HNL naredne sezone ce krojiti: Hrvatski Dragovoljac, Cibalia, Inter, Rudeš, Sesvete, Segesta, Gorica, Pomorac, Lučko, Dugopolje, Imotski i Bistra

Nadam se da Lucko i Bistra idu dolje dok Cibalia i/ili Segestra idu gore, mada po svemu sudeci Segestu ceka grcevita borba za opstanak. Sezona je tek zavrsila, a ekipa se vec pocela rasipat. Takodjer mislim da bi Imotski mogao biti jak, oni su jedini razlog zasto RNK Split nema drugu momcad. Svoje juniore ce slati na posudbu njima.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2014, 15:24

Tek sad vidim da ce Split u cetvrtak igrat na svom stadionu. Bit ce im to premijera nakon sto su Fulham i Domzale ugostili u Dugopolju. Nadam se da ce dogurat dovoljno daleko da im Park Mladezi ne moze dobit licencu za tu fazu :mrgreen:

HRT ce nas sve pocastit odlicnim glazbenim programom, hit serijom Zastitnici svjedoka i sjajnim francusko-belgijskim filmom Largo-Winch. Bas lijepo od njih, koga boli k* za domacim nogometom.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 jul 2014, 22:24

Signore je napisao/la:Tek sad vidim da ce Split u cetvrtak igrat na svom stadionu. Bit ce im to premijera nakon sto su Fulham i Domzale ugostili u Dugopolju. Nadam se da ce dogurat dovoljno daleko da im Park Mladezi ne moze dobit licencu za tu fazu :mrgreen:

HRT ce nas sve pocastit odlicnim glazbenim programom, hit serijom Zastitnici svjedoka i sjajnim francusko-belgijskim filmom Largo-Winch. Bas lijepo od njih, koga boli k* za domacim nogometom.
Prije 3. pretkola Split i Rijeku ne trebao očekivati na HRT-u.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2014, 19:15

Evo vidim sad da je prvak Armenije ispao od prvaka mocne Andore :lol: Ako Split ove ne dobije s hendikepom i u gostima bit ce sramota za kompletan HNL. Druga dva predstavnika u EL su im u prvim utakmicama na domacem terenu porazeni od predstavnika Kazahstana sa 1-2 i 1-4. A Bagaric kaze da bi se zadovoljio s porazom od 1-0 :facepalm:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jul 2014, 18:09

MIKA - Split 1-1

Nisam gledao, a nisam ni mora. Lose, uzas. U drugom pretkolu na Hapoel Beer Shevu. Zidovi nisu uopce nesto jaki, ali nakon ovih rezultata Splita protiv momcadi iz pedesete lige Europe nisam nesto optimistican. Rijeka bi armencima utrpala deset komada u dva meca i onda bi i izraelce razbili na Kantridi. Nadam sam se da ce bit tri u trecem pretkolu EL, ali jako tesko cemo to doziviti iako nada umire posljednja.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jul 2014, 13:37

Liga prvaka, drugo pretkolo

15.07.2014 - 20:45 - Dinamo - Zalgiris
22.07.2014 - 20:15 - Zalgiris - Dinamo

Europska liga, drugo pretkolo

17.07.2014. - Rijeka - Ferencvaros
17.07.2014. - Hapoel Beer Sheva - Split
17.07.2014. - Hajduk - Dundalk
24.07.2014. - Ferencvaros - Rijeka
24.07.2014. - Split - Hapoel Beer Sheva
24.07.2014. - Dundalk - Hajduk

Dinamo i Hajduk po dvije pobjede, mada mi bili na pripremama ne djeluju mocno, ne mogu nikog dobiti. Rijeka bi trebala slaviti na Kantridi i vani odigrati remi. Madjari su se zestoko namucili protiv predstavnika Malte. U Split vise ne vjerujem. Vjerovao sam da mogu protiv zidova, al 2-0 i 1-1 sa predstavnikom Armenije je po meni razocarenje i od te ekipe ne ocekujem nista, osim ako se nesto u medjuvremenu ne promjeni. Ukoliko zele dalje nesto moraju napraviti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 jul 2014, 13:50

Danas se otvara sezona hrvatskog nogometa utakmicom superkupa Rijeka -Dinamo u 20, 30.

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jul 2014, 14:05

Mene samo zanima ocel na semaforu biti

slika slika

ili

slika slika

:lol:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 jul 2014, 16:49

HRT neće prenositi gostovanje Hajduka u Irskoj kako sad stoje stvari :shock: http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2014-07-17" onclick="window.open(this.href);return false; ,bit će sramota ako tako bude jer im nije prvi put da na Hajduku štede a Dinamo prenose i svih država :kafa: .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jul 2014, 19:16

Grdan je napisao/la:HRT neće prenositi gostovanje Hajduka u Irskoj kako sad stoje stvari :shock: http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2014-07-17" onclick="window.open(this.href);return false; ,bit će sramota ako tako bude jer im nije prvi put da na Hajduku štede a Dinamo prenose i svih država :kafa: .
Pa jos nije poznat ni termin odigravanja utakmica. Kako da ju onda uvrste u svoju semu? :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 jul 2014, 19:19

Signore je napisao/la:Mene samo zanima ocel na semaforu biti

slika slika

ili

slika slika

:lol:
ajd ako ti ne bude problem cim izadje neki link za tekmu a da je dobra slika postavi da pogledam utakmicu :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.