Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NoName je napisao/la:Ovaj m10 je odlično auto ali cijena mu je prejaka. I lijep jeMožeš li mi zbaviti Citroen c4 (nova linija) u crvenoj boji
Naravno nije za mene nego suprugu, već je zvala dole čak smo trebali i doći ali boja je bila problem.
Opet manje kosta od tog CC-a, a moze se i korigirati ovisno sta se zeli ''u njemu''. A necu ni pricati koliko je bolje auto, s M paketom skoro pa savrseno. Sigurno vozilo koje bi htio imati nekad u buducnosti ako bude sve po redu.NoName je napisao/la:Ovaj m10 je odlično auto ali cijena mu je prejaka. I lijep jeMožeš li mi zbaviti Citroen c4 (nova linija) u crvenoj boji
Naravno nije za mene nego suprugu, već je zvala dole čak smo trebali i doći ali boja je bila problem.
Hvala druže. A i ti Ilidžanac zapeo na slovu, ha m ha f, isto ti dođe.ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet manje kosta od tog CC-a, a moze se i korigirati ovisno sta se zeli ''u njemu''. A necu ni pricati koliko je bolje auto, s M paketom skoro pa savrseno. Sigurno vozilo koje bi htio imati nekad u buducnosti ako bude sve po redu.NoName je napisao/la:Ovaj m10 je odlično auto ali cijena mu je prejaka. I lijep jeMožeš li mi zbaviti Citroen c4 (nova linija) u crvenoj boji
http://autosalon-centar.com/showroom/bm ... -new-line/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio je jedan tiptronic, moze se naci ako je ozbiljan kupac, ali treba malo vremena da se ''potrefi'' na listi jer je specificna boja.
znaci samo redovno odrzavanje, to je toMarsal je napisao/la:Hmmm opet se moram složit s tobom mada nisam toliko razočaran ali imam osjećaj da je plastika labava, da će ručice svakog trena otpasti (one za otvaranje vrata) ali opet dobro je i čovjek na sve zaboravi čim krene vozit.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo tako, haman drugacija firmasamo je zamjerka za stila sto nisu vise ulozili u unutrasnjost. Ali opet u odnosu na cijenu, ekstra auto
![]()
Joj bogami ja tebi dugujem mnogo, ako kad dodjem u Sarajevo imaš i ručak i pice od mene, ti si mi otvorio oči za Fiata.Poslije toga ja sam ga oprao na googleu, pričao s par taksista u ZE koji ga voze itd...i kad je naišao savršen primjerak uzmemo ga. U mene je ćale malo stariji čovjek i kaže eto ti odaberi auto, ja se u ova novija ne razumijem, nek bude samo dizel.
Imali smo i sreće, dobili smo tolilo očuvano auto za tada niske pare... eno ga leti, nista mu ne fali samo sto za 6000 km moramo mijenjat filtere. I zadnju štopu
neko nam je malo razbio dok je bio parkiran.
![]()
Izvinjavam se sto upadam u konverzaciju, ali planiram uzeti sebi Stila 1.9 JTD, pa bih vas zamolio za savjet prilikom odabira. Na sta posebno trebam obratiti paznju prilikom kupovine ? Unaprijed hvala.Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci samo redovno odrzavanje, to je toMarsal je napisao/la:Hmmm opet se moram složit s tobom mada nisam toliko razočaran ali imam osjećaj da je plastika labava, da će ručice svakog trena otpasti (one za otvaranje vrata) ali opet dobro je i čovjek na sve zaboravi čim krene vozit.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo tako, haman drugacija firmasamo je zamjerka za stila sto nisu vise ulozili u unutrasnjost. Ali opet u odnosu na cijenu, ekstra auto
![]()
Joj bogami ja tebi dugujem mnogo, ako kad dodjem u Sarajevo imaš i ručak i pice od mene, ti si mi otvorio oči za Fiata.Poslije toga ja sam ga oprao na googleu, pričao s par taksista u ZE koji ga voze itd...i kad je naišao savršen primjerak uzmemo ga. U mene je ćale malo stariji čovjek i kaže eto ti odaberi auto, ja se u ova novija ne razumijem, nek bude samo dizel.
Imali smo i sreće, dobili smo tolilo očuvano auto za tada niske pare... eno ga leti, nista mu ne fali samo sto za 6000 km moramo mijenjat filtere. I zadnju štopu
neko nam je malo razbio dok je bio parkiran.
![]()
ma ja ti tako u svemu ulazim otvorenog uma. Nisam slusao price, nego sam istrazio, vozao, pogledao
a svako auto ima svoje bubice pa tako i fiat, ali sad koliko se to prica, nidje veze
talijani prave najbolje masine
vazi, javi se kad dodjes u Sa
Slab sam ja sa apetitom, tako da se ne moras sikirat oko toga
![]()
LenBias je napisao/la:kod fiata ti je najbolji savjet da ga ne kupis
Poslušaj ovu trojicu stručnjaka ispod svog posta.anel_tm87 je napisao/la:
Izvinjavam se sto upadam u konverzaciju, ali planiram uzeti sebi Stila 1.9 JTD, pa bih vas zamolio za savjet prilikom odabira. Na sta posebno trebam obratiti paznju prilikom kupovine ? Unaprijed hvala.
u obzir uzimamo i cijenu rezervnih dijelova kao i cuvenu vw-ovu izdrzljivost. msm, auto je kao stvoreno za nasih puteva. jedino sto je loma kruci od ostalih.ŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan uzmi BMW, Mercedes ili Audi, sta ce ti CC u tom cjenovnom rangu, kako god okrenes i dalje je ''samo'' VW i fakticki Passat.
a sta to fali phaetonu? hoces reci da konkurenti prave kvalitetnija auta? naravno da ne prave.Cisto guranje tamo gdje im nije mjesto. Jos kad se sjetim Phaetona, primjera radi. Pa to je strasno nesto. Ljudi stvarno ocekivali da ce se kupovati ''luksuzni VW''. Eh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.