Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Marseille84
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Marseille84 » 03 okt 2011, 12:49

Vi mislite da oni 11 hiljada puste u prodaju.To je samo radi poreza jer od svake karte koja je pustena u prodaju ide odredjeni dio(ne znam koliko).Tako da veliki broj se prodaje samo sto je napisano da je 11 k pusteno.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 03 okt 2011, 12:50

Marseille84 je napisao/la:Vi mislite da oni 11 hiljada puste u prodaju.To je samo radi poreza jer od svake karte koja je pustena u prodaju ide odredjeni dio(ne znam koliko).Tako da veliki broj se prodaje samo sto je napisano da je 11 k pusteno.
Opet ne bude puno Bilino polje, a sve karte budu rasprodane...

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 03 okt 2011, 12:52

hamlet je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:Vi mislite da oni 11 hiljada puste u prodaju.To je samo radi poreza jer od svake karte koja je pustena u prodaju ide odredjeni dio(ne znam koliko).Tako da veliki broj se prodaje samo sto je napisano da je 11 k pusteno.
Opet ne bude puno Bilino polje, a sve karte budu rasprodane...
Protiv Bjelorusije nije bilo puno ?

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 03 okt 2011, 12:52

hamlet je napisao/la:Možel mi neko napisat koji su termini predviđeni za igranje baraža?! Jel početkom novembra ili?
Evo sa http://www.uefa.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Nisam sve kopirao, samo ono "vazno".

http://de.uefa.com/uefaeuro2012/news/ne ... 89956.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Die Auslosung der Play-off-Spiele zur UEFA EURO 2012 wird am Donnerstag, 13. Oktober, um 13 Uhr MEZ im Sheraton-Hotel in Krakow abgehalten.
Izvlacenje parova ce biti 13. Oktobra u 13 sati, to je dva dana nakon nase igre u Parizu.

Bei der Auslosung werden die vier Paarungen und die Reihenfolge von Heim- und Auswärtsspielen festgelegt. Die Hinspiele werden am 11. und 12. November, die Rückspiele am 15. November ausgetragen.
Na izvlacenju ce se odluciti parovi kao i redosljed ko ce prvo igrati u gostima a ko kod kuce.
Prve utakmice su 11. i 12. Novembra a uzvratne 15. Novembra.

Diese acht Mannschaften werden in zwei Lostöpfe aufgeteilt. In den einen kommen die vier gesetzten, in den anderen die vier ungesetzten Teams. Bei der Aufteilung kommen die Koeffizienten der Nationalmannschaften zur Anwendung, die nach Beendigung der Gruppenphase ermittelt werden. (Hier geht es zu den Koeffizienten der Nationalteams.)
Parovi za baraz se izvlace iz osam drugoplasirani ekipa (najbolji drugoplasirani se kvalifikuje direktno). Ovih osam ekipa ce se podjeliti u nosioce i nenosioce. Djelit ce se po koeficijentu, koji ce nakon grupne faze kvalifikacija biti aktualiziran.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da se je bas oko ovok pitanja dosta raspravljalo...

Sve ovo sto sam sad napisao (preveo) je sa stranice "www.uefa.com", a valjda oni znaju...
To finish first, first you have to finish.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2011, 12:58

Izvjesno je da ce BiH pratiti veci broj navijaca u Parizu,procjenjuje se izmedju 20.000-25.000
Dok ce recimo u Zenici protiv Luxemburga biti nekih 15.000 max.

Neko sa foruma ide u Pariz?
F.K.SARAJEVO

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 03 okt 2011, 13:05

molotovljev je napisao/la:Neko sa foruma ide u Pariz?
Ako Bog da...
Ulaznice su spremne. Karte za TGV (Mulhouse <--> Paris) stigle. Smjestaj (Hotel, blizo stanice EST) rezervisan. Na poslu dva slobodna dana vec odobrena. Mislim da nisam nista zaboravio. Moram jos navijacku opremu (zastave, dresove, kape, salove) pripremiti.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2011, 13:08

sead_f1 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Neko sa foruma ide u Pariz?
Ako Bog da...
Ulaznice su spremne. Karte za TGV (Mulhouse <--> Paris) stigle. Smjestaj (Hotel, blizo stanice EST) rezervisan. Na poslu dva slobodna dana vec odobrena. Mislim da nisam nista zaboravio. Moram jos navijacku opremu (zastave, dresove, kape, salove) pripremiti.
OK. vjerovatno si upoznat o detaljima oko okupljanja itd.
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2011, 13:18

Jos nesto...
Za one koji putuju u Francusku,dogovor je da,obzirom da francuzi nose plavu opremu,mi cemo
kako bi se razlikovali nositi bijelu,znaci,dux,dres,majica iskljucivo u bijeloj boji.
F.K.SARAJEVO

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 03 okt 2011, 13:21

molotovljev je napisao/la:OK. vjerovatno si upoznat o detaljima oko okupljanja itd.
Detaljima? Ne, o tome neznam puno. Slobodno objavi...
Hocel biti taj dan ikakvih okupljana u gradu? Ili tek kod stadiona?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2011, 13:47

Okupljanje navijaca na platou muzeja Louvre u 13h.Polazak sa platoa predvidjen za 14h.
Ide setnja kroz malu Trijumfalnu kapiju,preko parka Tuileries do trga Concorde.
Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima.
Dolaskom na veliku Trijumfalnu kapiju,organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin,
mjesto okupljanja BHF.
Tu stizemo oko 16h.Mislim da nam preostaje lagana setnja do stadiona nekih 1h 30min.
Prolazimo kroz najljepsi dio grada,tako da preporucujem da ponesete foto aparate.

Nakon tekme,nadam se...ludilo......
F.K.SARAJEVO

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 okt 2011, 14:14

Dakle, prvo Luxemburg pa tek onda da se okrenemo Parizu i odlučujućoj utakmici u ovom ciklusu kvalifikacija.

Protiv Luxemburga maksimalno odigrati od prve minute, jer goste ne smijemo podcijeniti. Znam da je Luxemburg u ovim kvalifikacijama najlošiji u grupi, ali ipak moramo pokazati dozu respekta. Nadam se pobjedi, ali ipak ...
Livin' La Vida Loca ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 okt 2011, 14:37

Joj raja kako je ovo dobro. Svi opušteni nigdje pritiska, samo još Lukse da pobjedimo i bićemo još opušteniji , osiguran baraž. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 03 okt 2011, 14:44

ne smijemo biti opušteni protiv Lux-a :evil:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 okt 2011, 14:53

Rizah je napisao/la:Bolje da igra Benzema nego Gomis ili Gameiro, jer je Benzema trut koji ne može istrčato kontru ili uraditi bilo šta 1 na 1.
Nadalje, bolje da na beku igra Abidal nego li Evra ili Clishy, jer mi nemamo brzog igrača na desnom krilu koji bi mogao trčati sa ovom dvojicom, dok bidala godine stižu i barem u drugom poluvremenu možemo očekivati neki prodor i centaršut.
Što se tiče Ryberija, njemu samo treba nazivati Selam alejkum prije utakmice i njega bi muslimansko srce izdalo i ne bi odigrao u granicama svojih mogućnosti.

e svašta čovjek može pročitati na forumu... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 okt 2011, 14:59

kako ide prodaja za petak protiv lux .. nisam upucen pa ako zna neko ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2011, 15:39

avenija je napisao/la:kako ide prodaja za petak protiv lux .. nisam upucen pa ako zna neko ?
jutros kad sam na faks kren'o oko 8 stoji u redu jedno 20-30 osoba kod centrotransa

kasnije kad sam se vrac'o sa faksa oko pola 10 bilo ih je duplo vise u redu...a oko 13 h vise nije bilo nikog tu..valjda je rasprodano vec...nisam siguran ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 okt 2011, 15:40

T-MAC je napisao/la:
avenija je napisao/la:kako ide prodaja za petak protiv lux .. nisam upucen pa ako zna neko ?
jutros kad sam na faks kren'o oko 8 stoji u redu jedno 20-30 osoba kod centrotransa

kasnije kad sam se vrac'o sa faksa oko pola 10 bilo ih je duplo vise u redu...a oko 13 h vise nije bilo nikog tu..valjda je rasprodano vec...nisam siguran ;)
A bitno je da se ti pohvalis da si is'o na faks :P
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2011, 15:49

Megamon je napisao/la: A bitno je da se ti pohvalis da si is'o na faks :P
to je ustvari bit ove price :mrgreen:

nego,malo na temu.

poderacemo ove taksiste,pekare,mehanicare,elektricare,mljekare i ostale....pod uslovom da ih gazda pusti sa posla da dodzu odigrati tekmu..

naravno mislim na luksemburzane 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 okt 2011, 15:58

Za_raju je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah. :D

Sto se mene tice diskusija zavrsena.
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.
Ti si decko smjesan. Samo gluposti pises :mrgreen:
Nije Lacio nego Young Boys Bern. Nije Sevilja nego suspenzija u Montepelju.
Nije ManC nego Wolfsburg ili eto klupa u ManC. Rangersa nije bilo. Hoffenheim x1 jer drugi je bio crven od Portugala. Nije Roma nego klupa u Lionu. CSKA je isto klupa bila. Freiburg OK i Dinamo Moskow ili Galata tj zvaka aka klupa... :roll:

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 okt 2011, 16:02

^Ako nemaš što pametno napisati molim te da ne dolaziš na ovu temu, jer vjeruj mi nikome nisi zanimljiv.

- Pogledaj ovaj video i utvrdi koliko nemaš pojma o BH fudbalu. ;)
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.