samo sedam karaktera te dijeli od tog saznanja:Sarajlijc@ je napisao/la:Ko igra veceras ?
n
b
a
.
c
o
m
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
samo sedam karaktera te dijeli od tog saznanja:Sarajlijc@ je napisao/la:Ko igra veceras ?
TPE se ne moze koristiti za dovodjenje nekoga ko je free agent. Samo u nekom trejdu kombinirajuci platu i pickove. To je ono sto je meni poznato.Kobe Bryant je napisao/la:Pitanje za one koji su procitali ova nova pravila oko kolektivnog ugovora.
Npr. Mogu li sad Lakersi u martu kad se vracaju "kinezi" (Matrin. Brooks, JR Smith i W Chandler) potpisati nekoga za vise para osim sto pravali nalazu za veteranski minimum, jer su lakersi debelo preko sallary cup-a. Znaci pravo pitanje je mogu li iskoristiti TE od Odoma (8,9 mil $) i potpisati po mojoj zelji Chandlera i Brooksa po recimo 5 mil
Nemas nigdje oficijelno broj necijih pikova,ali se dobro sjecam kad se povrijedio Lopez da se pricalo da Netsi ipak ne ispadaju iz trke za Howarda,jer ce ukljuciti treci tim koji bi zadovoljio potrebe ORL,a njima bi ponudili neke od svojih 5pikova prve runde.....E sad koliko je to tacno je druga prica...adriano_leite je napisao/la:Ja to ne vjerujem, barem nema oficijelno nigdje. Oni su cak dali dva picka prvih rundi za Derona. Jedan je bio pick Kantera a drugi sad ne znam koja godina je u pitanju.NEZALAGANJE je napisao/la: Ja sam negdje citao da Netsi imaju 5 pikova prve runde...
Ima ima oficijelno ja sam negdje nasao future picks za sve ekipe i 100% je tacno jer se sjecam da sam pratio prosle sezone pred draft. Ovo sa pickovima je isto kao sa normalnim transakcijama igraca, vodi se evidencija jbg. Taj rumours je bio cini mi se sa jos nekom ekipom, Portlandom, Netsima i Orlandom, gdje bi ta ekipa dala pickove u kombinaciji sa pickovima Netsa u Portland. Ako je istina da imaju Netsi 5 pickova prve runde sljedeci draft, onda su hajvani da daju 5 pickova prve runde za Howarda, ako ga mogu dovesti sljedece sezone dzaba i dovesti 5 mladih igraca koji ce sigurno biti nesto u ligi narednih 10 godina, jer 5 pickova nek budu do 20 picka to je strasno dobar posao. Tako da mislim da je to bas ona bomba koja je nidje veze.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemas nigdje oficijelno broj necijih pikova,ali se dobro sjecam kad se povrijedio Lopez da se pricalo da Netsi ipak ne ispadaju iz trke za Howarda,jer ce ukljuciti treci tim koji bi zadovoljio potrebe ORL,a njima bi ponudili neke od svojih 5pikova prve runde.....E sad koliko je to tacno je druga prica...adriano_leite je napisao/la:Ja to ne vjerujem, barem nema oficijelno nigdje. Oni su cak dali dva picka prvih rundi za Derona. Jedan je bio pick Kantera a drugi sad ne znam koja godina je u pitanju.NEZALAGANJE je napisao/la: Ja sam negdje citao da Netsi imaju 5 pikova prve runde...
adriano_leite je napisao/la:Valjda neko pogleda Cavse protiv Toronta, da ne moram opet sam sa sobom komentarisati![]()
. Mada ce se ubrzo pojaviti novi navijaci ukoliko Irving bude igrao dobro i ako Cavsi nastave sa solidnim igrama, a ja cu se moci pohvaliti da sam pratio Cavse kada je igrao sljam prosle sezone predvodjen Joey madafaking Grahamom i Jawadom Williamsom
.
0-6 za sadaSaltCityAttack je napisao/la:gledam ovog Walla, a samo kad se sjetim kad se o ovom momku pisalo da ce biti bolji od Rosa.. pa on nije nista napredovao kako je dosao u ligu...jednostavno tu i tamo ne mrda ebiga

majestic24 je napisao/la:0-6 za sadaSaltCityAttack je napisao/la:gledam ovog Walla, a samo kad se sjetim kad se o ovom momku pisalo da ce biti bolji od Rosa.. pa on nije nista napredovao kako je dosao u ligu...jednostavno tu i tamo ne mrda ebiga
Sva sreca nemam ga na fantasyju![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.