28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Ljudi gleda li iko HR ,pa susjedi su nam tarlasika
..pogledajmo samo zadnji red koji je poceo tekmu...
Ne znam kako su dobilo Turke,cudno.
Zlaja ubija...
Zlaja ubija...
A i Turci su dotakli dno zivota,od Slovaka na svom terenu gubiti a ove Armenija dere.ahmic je napisao/la:Ljudi gleda li iko HR ,pa susjedi su nam tarlasika
Zlaja ubija...
@nihcudine sta je posijaoo Ciro?Muratovica ili mozda Vedu na klupi kad je ovaj u jednoj polusezoni zabio 18 golova u BL.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 feb 2012, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mah hare, nidje veze, kad pocnu ovako reko bi covjek svi nam igraju po realu,barsi a mi necemo da ih pozovemoharishp je napisao/la:@nihcudine popunjavaju i repke San Marina i takvi bez ikakvih problema,samo im i s tim slabo fercera.
U prevodu sta vrijedi kad popunis tim sa igracima,koji su nedovoljno kvalitetni za nesto vise.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Posijao Ciro...nihco je napisao/la:ee tu smo, onda nista, ako mislis da smo uspjesni , u redu....... pobrali smo plodove koje je posijao ciro, sada ide susiceva era, pratite.calcio je napisao/la: "Moderni fudbal" je pojam koji moze znaciti mnogo stvari. Grcka je osvojila Euro ne-modernim, staromodnim fudbalom. Ako je nesto moderno ne znaci da je dobro. Ja bih rekao da Susic igra na nacin da najbolje iskoristi kadar kojim raspolaze. Sto i jeste najbolji nacin. Do sada je bio uspjesan.

Ma tip sam sebe ono kulturno masira.nick je napisao/la:mah hare, nidje veze, kad pocnu ovako reko bi covjek svi nam igraju po realu,barsi a mi necemo da ih pozovemoharishp je napisao/la:@nihcudine popunjavaju i repke San Marina i takvi bez ikakvih problema,samo im i s tim slabo fercera.
U prevodu sta vrijedi kad popunis tim sa igracima,koji su nedovoljno kvalitetni za nesto vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i to je jedna od zalosnijih istina, ciro , i onakav folirant, ublehas, nije znao imena igraca, a i takav je neupred9iv trenerski kcvalitet u odnosu na susica. molim te ne govori da se susoic trudi, jewr ako se trudi.........calcio je napisao/la:Posijao Ciro...nihco je napisao/la:ee tu smo, onda nista, ako mislis da smo uspjesni , u redu....... pobrali smo plodove koje je posijao ciro, sada ide susiceva era, pratite.calcio je napisao/la: "Moderni fudbal" je pojam koji moze znaciti mnogo stvari. Grcka je osvojila Euro ne-modernim, staromodnim fudbalom. Ako je nesto moderno ne znaci da je dobro. Ja bih rekao da Susic igra na nacin da najbolje iskoristi kadar kojim raspolaze. Sto i jeste najbolji nacin. Do sada je bio uspjesan.jao sta ti pises, njemu je trebalo pola godina da nauci imena igracima. Sve mu je bilo obicna improvizacija. Safet pristupa poslu sa mnogo vise ozbiljnosti i sistematskog rada.
Sent from my Commodore 64
Gledao sam tekmu na GolTV.
Ray Hudson, pocetkom tekme vecinom prica o Brazilu, Brazil ovo ono.
Onda kad je Miske pravio neke fore, lik govori "aaaaaahhh bosnian boys playing some samba football"
Hvali lik Pjanica pravo, za njega je govorio da je klasa.
Onda kad je Miske pravio neke fore, lik govori "aaaaaahhh bosnian boys playing some samba football"
- calcio
- Kontakt:
Pa trudi se, vidi se da ima dugorocna razmisljanje. ne planira samo o narednoj utakmici nego o malo duzem periodu. sad, to sto mnogi od vas njega ne vole, pa omalavazavaju svaki njegov uspjeh, je druga stvar.nihco je napisao/la:i to je jedna od zalosnijih istina, ciro , i onakav folirant, ublehas, nije znao imena igraca, a i takav je neupred9iv trenerski kcvalitet u odnosu na susica. molim te ne govori da se susoic trudi, jewr ako se trudi.........calcio je napisao/la: Posijao Ciro...jao sta ti pises, njemu je trebalo pola godina da nauci imena igracima. Sve mu je bilo obicna improvizacija. Safet pristupa poslu sa mnogo vise ozbiljnosti i sistematskog rada.
- vidovitadjemila
Ma nisu oni talasika koliko Svedjani igraju dobro.Sve sto su imali i iskoristili su.Odlicni u odbrani osim onoga kiks -gola a kao sto komentator rece nisu dobili djabe 8 tekmi u onakvoj grupi.Igrace oni vaznu ulogu na prvenstvu.Ibrahimovic u extra formi,evo izlazi upravo kakve ovacije jbt...Svaka cast majstore...ahmic je napisao/la:Ljudi gleda li iko HR ,pa susjedi su nam tarlasika
Zlaja ubija...
A Turska je pala itekako i nece se zadugo vratiti nema tu igraca novih slabo skroz...
Hrvati imaju kontinuitet takmicenja i to je velika prednost u kvalifikacijama .Cini mi se da se samo 2 puta nisu plasirali.Ta rutina nama fali jer oni su jednostavno navikli da se plasiraju i kada tako razmisljas i sreca te hoce ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
soko je napisao/la:Gledao sam tekmu na GolTV.

Ako si primjetio poslije izgovaraju imena nasih igraca k'o da su Bosnje,bez ikakve lomljave jezika.Haman bolje nego Kristic

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
joj, nemoj bolan, sta planira? planira da mu rahimic igra dok ne padne, da medunjanin i ibricic igraju dok mogu trcati, da mu zahirovic, u drugoj ruskoj ligi, bude alternativa rahimicu, da alispahic ima prednost nad viscom, da maletic igra i kada ostabne bvez posla,poput muslimovica ......da igrace prba u na jesebn ?je li to taj plan?calcio je napisao/la:Pa trudi se, vidi se da ima dugorocna razmisljanje. ne planira samo o narednoj utakmici nego o malo duzem periodu. sad, to sto mnogi od vas njega ne vole, pa omalavazavaju svaki njegov uspjeh, je druga stvar.nihco je napisao/la:i to je jedna od zalosnijih istina, ciro , i onakav folirant, ublehas, nije znao imena igraca, a i takav je neupred9iv trenerski kcvalitet u odnosu na susica. molim te ne govori da se susoic trudi, jewr ako se trudi.........calcio je napisao/la: Posijao Ciro...jao sta ti pises, njemu je trebalo pola godina da nauci imena igracima. Sve mu je bilo obicna improvizacija. Safet pristupa poslu sa mnogo vise ozbiljnosti i sistematskog rada.
Sto je najgore ovi nasi puleni sa foruma pocnu pljuvati, jer eto oni znaju...harishp je napisao/la:soko je napisao/la:Gledao sam tekmu na GolTV.
Hvali lik Pjanica pravo, za njega je govorio da je klasa.Jest ,dobro si skontao prvo bajke o Brazilu,dok tekma nije krenula u bajmok i mi itekako pokazali zube.Onda puna usta Bosne i Bosnian boysa.
Ako si primjetio poslije izgovaraju imena nasih igraca k'o da su Bosnje,bez ikakve lomljave jezika.Haman bolje nego Kristic
Jos onaj majstor sto je za Pjanica govorio da je kanta, hoce da ugura neku zvjer u tim

- calcio
- Kontakt:
Pretjerujes. Rahimic ima kvalitet i treba da igra dok ima kvalitet. Ibricic na klupi, sta je tu cudno? Medunjanin u proslim kvalifikacijama bio jedan od najkonstantnijih. Zahirovic dosao i iznenadio nas je sve solidnim igrama, ali i on je uglavnom rezerva. Alispahic dobio 2 ili 3 poziva, jeli to cudno? Visca treba i dalje da bude u U-21, igrali su danas i izgubili, sa njim i Stevanaovicem na terenu... kako to?nihco je napisao/la:
joj, nemoj bolan, sta planira? planira da mu rahimic igra dok ne padne, da medunjanin i ibricic igraju dok mogu trcati, da mu zahirovic, u drugoj ruskoj ligi, bude alternativa rahimicu, da alispahic ima prednost nad viscom, da maletic igra i kada ostabne bvez posla,poput muslimovica ......da igrace prba u na jesebn ?je li to taj plan?
Susic je doveo Mujdzu i Lulica, dva standarna igraca. Pricao je sa bracom Hajrovic, Hodzicem i Sudicem, rekli su mu da ce igrati za BiH. I oni ce u buducnosti biti nasi standardni igraci. Ti tu ne vidis planski rad?
problem je sto susic nicim ne pokazuje da zeli da promijeni koncept igre sa tri dizelasa, a trebalo bi svima biti jasno da je to propast.calcio je napisao/la:Pretjerujes. Rahimic ima kvalitet i treba da igra dok ima kvalitet. Ibricic na klupi, sta je tu cudno? Medunjanin u proslim kvalifikacijama bio jedan od najkonstantnijih. Zahirovic dosao i iznenadio nas je sve solidnim igrama, ali i on je uglavnom rezerva. Alispahic dobio 2 ili 3 poziva, jeli to cudno? Visca treba i dalje da bude u U-21, igrali su danas i izgubili, sa njim i Stevanaovicem na terenu... kako to?nihco je napisao/la:
joj, nemoj bolan, sta planira? planira da mu rahimic igra dok ne padne, da medunjanin i ibricic igraju dok mogu trcati, da mu zahirovic, u drugoj ruskoj ligi, bude alternativa rahimicu, da alispahic ima prednost nad viscom, da maletic igra i kada ostabne bvez posla,poput muslimovica ......da igrace prba u na jesebn ?je li to taj plan?
Susic je doveo Mujdzu i Lulica, dva standarna igraca. Pricao je sa bracom Hajrovic, Hodzicem i Sudicem, rekli su mu da ce igrati za BiH. I oni ce u buducnosti biti nasi standardni igraci. Ti tu ne vidis planski rad?
sta hocves da kazes, da je poraz od srbije dokaz da visca treba ostati u u21? je li ti navijas za susica ili za bih?
sto se tice argumenta da je on nekoga dove , to je smijesno. onda je muzurovic doveo dzeku i rahimica , ciro pjanica itd.
sto se tice da je s nekim pricao, mozda jeste, iako se kod nas itekako laze, koliko je to ozbiljno je i primjer hodzica koji hoce da odustane.
@calcio vecina ovih igraca sto je @nihcudin spominjao ce biti pozvani u repku,a isto tako i ''stariji ili nekvalitetniji''polako u penziju.calcio je napisao/la:Pretjerujes. Rahimic ima kvalitet i treba da igra dok ima kvalitet. Ibricic na klupi, sta je tu cudno? Medunjanin u proslim kvalifikacijama bio jedan od najkonstantnijih. Zahirovic dosao i iznenadio nas je sve solidnim igrama, ali i on je uglavnom rezerva. Alispahic dobio 2 ili 3 poziva, jeli to cudno? Visca treba i dalje da bude u U-21, igrali su danas i izgubili, sa njim i Stevanaovicem na terenu... kako to?nihco je napisao/la:
Ovaj ce opet nakon toga neku svoju pricu,mozda se cak obrusi i na igrace koje sad priziva u stvari na onoga ko ih je pozvao.
Razlog njegovog masiranja je vise nego ociti,kod njega nije u biti do igraca vec do onog ko sjedi na klupi.
Kad bi se direkt plasirali,ovaj bi onda na svjetskom prvenstvu opet staru pricu zapoceo i vadio
iz rukava'' neke njegove asove.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Od novi igraca Susic je preko medija spominjao Viscu, Stevanovica, Hajrovica , Hodzic, Seferovic, Vukcic, Cocalica. Ja sam cuo za ove, ne znam za ostale mada ih ima jos mnogo.
Sad ko ce od ovih dobiti poziv ne znam, mozda 2-3 ne vjerujem da ce zvati autobus igraca. Kako god protvi R. Irske vjervatno ce biti "novih".
Sad ko ce od ovih dobiti poziv ne znam, mozda 2-3 ne vjerujem da ce zvati autobus igraca. Kako god protvi R. Irske vjervatno ce biti "novih".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Steta za ovaj rezultat Hrvata, ali ispade da su Svedzani htjeli, a da Brazil nije htjeo igrat.ahmic je napisao/la:Ljudi gleda li iko HR ,pa susjedi su nam tarlasika
Zlaja ubija...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ovo je forum i svako ima pravo iznijeti svoje mišljenje. Ovaj što proziva nešto administraciju isto ko kakvo djete od 12 godina. Znači ako neko napiše suprotno mišljenje od tebe ili reprezentacije remeti mir. Ne psujem, ne vrijeđam nikoga i dok je tako nema potrebe da lupaš gluposti.
Ja što sam napisao je činjenica koja je tačna i ništa nisam slagao. Neko je napisao izborili smo baraž, ako tebe zadovoljava baraž s ovakvim timom onda ti imaš neki problem.
Ovdje je največi problem trener.
Sušić nije ništa uradio što prije njega treneri nisu uradili. Sliškovič bio u baražu, Čiro bio u baražu ali ni jedan prije Sušica u baražu nije primio šest komada i nije ošutao u 180 minuta dva puta. Pa to je bruka. Ovi igrači u ovakvim timovima i mi imamo postavku svi u odbranu pa šta bude.
Vi očigledno imate neki problem ako mislite da bodrite i volite više reprezntaciju od nas koji pišemo činjenice koje su tačni, a vaši odgovori su na to pozivanje administracije.
Dajte argumente jake, a ne mi smo u baražu kao da smo otišli na evropsko. Smiješno..
Ja što sam napisao je činjenica koja je tačna i ništa nisam slagao. Neko je napisao izborili smo baraž, ako tebe zadovoljava baraž s ovakvim timom onda ti imaš neki problem.
Ovdje je največi problem trener.
Sušić nije ništa uradio što prije njega treneri nisu uradili. Sliškovič bio u baražu, Čiro bio u baražu ali ni jedan prije Sušica u baražu nije primio šest komada i nije ošutao u 180 minuta dva puta. Pa to je bruka. Ovi igrači u ovakvim timovima i mi imamo postavku svi u odbranu pa šta bude.
Vi očigledno imate neki problem ako mislite da bodrite i volite više reprezntaciju od nas koji pišemo činjenice koje su tačni, a vaši odgovori su na to pozivanje administracije.
Dajte argumente jake, a ne mi smo u baražu kao da smo otišli na evropsko. Smiješno..
Potpis!
Za prvo aj tinks no.Aldinn1 je napisao/la: Sliškovič bio u baražu,
Smiješno..
Za drugo jes afkos.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Aldine koga bi ti za selektora i zasto ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.