Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Hajde Sabane niko ne prica o autima ili cemu vec ti razmisljas. Pogledaj tekme, pogledaj navijanje pa ces vidjeti da je uvijek bolje kad se igra vani ! Kad Luksemburg dodje u BiH ako bude 2.000 ljudi to ce biti veliki uspijeh. O tome pricam moj Sabane, a u Luksemburgu nas je bilo 5.000 ! Pogledaj navijanje u Njemackoj,Belgiji,Norveskoj,Danskoj a pogledaj na jadnom Kosevu pa cak i Bilinom Polju....
Mozda neki to ne zele da vide, mozda i tad krive dijasporu jer svakako smo krivi za sve probleme u BiH ! Jos jedna stvar kad se domace tekme igraju na onim nasim livadama izgleda kao da je to iz prvog svjetskog rata. Da Tito nije napravio puteve,stadione,zeljeznice ovi nasi koji nisu sposobni da imaju drzavu nebi nikad nista napravili. ZALOSNO, zato je uvijek milina gledat tekmu vani, nema sivila nema tuge a travnjak ljepota...
Mozda neki to ne zele da vide, mozda i tad krive dijasporu jer svakako smo krivi za sve probleme u BiH ! Jos jedna stvar kad se domace tekme igraju na onim nasim livadama izgleda kao da je to iz prvog svjetskog rata. Da Tito nije napravio puteve,stadione,zeljeznice ovi nasi koji nisu sposobni da imaju drzavu nebi nikad nista napravili. ZALOSNO, zato je uvijek milina gledat tekmu vani, nema sivila nema tuge a travnjak ljepota...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
tumadre
nabijem te na neku stvar i molim te i ne dolazi u bih kad si tolko ne svidja, patrioto iz svedskeKONGO je napisao/la:Hajde Sabane niko ne prica o autima ili cemu vec ti razmisljas. Pogledaj tekme, pogledaj navijanje pa ces vidjeti da je uvijek bolje kad se igra vani ! Kad Luksemburg dodje u BiH ako bude 2.000 ljudi to ce biti veliki uspijeh. O tome pricam moj Sabane, a u Luksemburgu nas je bilo 5.000 ! Pogledaj navijanje u Njemackoj,Belgiji,Norveskoj,Danskoj a pogledaj na jadnom Kosevu pa cak i Bilinom Polju....
a evo kakvo je navijanje na utakmicama PL :
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Spaha, legendo, oprosti, u ime nas koji smo se po prvi put u životu postidili svog naroda. Nismo vrijedni tebe i tvog truda.

Molim te ne pricaj gluposti. Vi gore patite za Bosnom, pa sta god dodje Bosansko svi se okupite, da je malo "osjetite". Da dodje sahovska reprezentacija otisli bi da vidite Bosance, da ih makar upitate sta ima u Bosni. I ne seri molim te. Dodji ovdje zivjeti i pokreni navijacku skupinu. Ali svoj ovoj prici oko repke najmanji problem su navijaci. Neka sastave makar 2 akcije za jednu utakmicu ja cu se skinuti gol i navijatKONGO je napisao/la:Hajde Sabane niko ne prica o autima ili cemu vec ti razmisljas. Pogledaj tekme, pogledaj navijanje pa ces vidjeti da je uvijek bolje kad se igra vani ! Kad Luksemburg dodje u BiH ako bude 2.000 ljudi to ce biti veliki uspijeh. O tome pricam moj Sabane, a u Luksemburgu nas je bilo 5.000 ! Pogledaj navijanje u Njemackoj,Belgiji,Norveskoj,Danskoj a pogledaj na jadnom Kosevu pa cak i Bilinom Polju....
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
serete kao i uvijek...**** vas vise taj provincijalizam ...upamtite sad za sva vremena ,ni u srajevu a bogami vec dugo ni u zenici pravi navijaci nemogu doci do ulaznica...umjesto njih do ulaznica dolaze gedze krkani mazlumi dzubrad psi papani debili krembili smrde halometi i levati...kakva je atmosfera bila protiv portugala?slicna ovoj protiv francuske,zasto?zato sto pravi navijaci nem0gu doci do ulaznica ili im je preskupa...ako zivis u zenici i pravis 450 maraka za 50-60 sati krkacenja sedmicno i 10 maraka za tekmu je previse a o 40 da ne govorimo...moje misljenje je da repka treba igrat u zenici uvijek ama bas uvijek iz samo jednog razloga a to je zbog manjeg terena tako da sporost nasih igraca nedolazi do izrazaja kao npr u ovoj tekmi sa francuskom...a uz to se i bolja atmosfera napravi zbog akusticnosti stadiona i lakse je intimidirati protivnika jer su tribine blizu terena...toliko...i jos nesh travnjak na bilinom pod hitno popravit
eto kakav je to čovjek i koliko on voli i BiH i repku. Pola bi igrača na njegovom mjestu odmah napustilo i reprezetaciju i otišlo u igračku penziju barem što se tiče reprezentativnog fudbala tako da upravo zbog ovakvih stvari često pomislim kako nas tavi igrači i ljudi ne zaslužuju i nas kao narod i BiH oni su ''nas'' većinu davno prevazišli i to je ono što je tužno.mirza_9 je napisao/la:- Reakcija navijača nije bila lijepa, ali je razumijem, jer im je dosta svega. Ništa ne zamjeram - rekao je kapiten bh. tima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Naravno o tome sam i pricao, narod ih zamota u svoje sivilo kad repka igra u BiH ! Hocemo da repka igra vani, tad je sve bolje ! Pjesmom ih nose sinovi Bosne Fanatikosi, a dole sve neki penzioneri sa cigarama i omladina s' kospicama.brazzo je napisao/la:eto kakav je to čovjek i koliko on voli i BiH i repku. Pola bi igrača na njegovom mjestu odmah napustilo i reprezetaciju i otišlo u igračku penziju barem što se tiče reprezentativnog fudbala tako da upravo zbog ovakvih stvari često pomislim kako nas tavi igrači i ljudi ne zaslužuju i nas kao narod i BiH oni su ''nas'' većinu davno prevazišli i to je ono što je tužno.mirza_9 je napisao/la:- Reakcija navijača nije bila lijepa, ali je razumijem, jer im je dosta svega. Ništa ne zamjeram - rekao je kapiten bh. tima.
Sigurno su se i Francuzi pitali sta je ovo, zar nisu najavljivali neku paklenu atmosferu
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Citajuci postove tek sad sam uvjeren da ova zemlja sa ljudima koji u njoj zive nema perspektivu. Ovoliko zatucanih ljudi kao na ovom forumu i na stadionu nisam u zivotu sreo. Pa ovdje su svi protiv svih.
Krenimo redom:
1. Mit o nepobjedivosti na B. Polju- razbijen vise puta
2. Ukleto Kosevo- isto prica za malu djecu
3. Sarajlije i prica o seljakluku- tipicna prica stara koliko i samo Sarajevo
4. Price Tuzle i Zenice o Sarajevu-osjecaj inferiornosti spram glavnog grada,nekad Bg,danas Sa
5.BHF- cjenim njihove napore,ali totalno razocaran njihovim navijanjem,narocito po 100 puta savez napolje i balada o Ceki kad ekipi treba podrska,zar mislite da igraci to ne cuju dole
6. Dijaspora- hvala za podrsku po Evropi (niko nema vise navijaca)ali neke vase glupe price mi idu na k.
7. Dugo necu otici na tekmu,mogu igrati u Teocaku sto se mene tice,jer se ne slazem ni sa jednom jedinom stvari koja se desavala na Kosevu: sa savezom,sa gledaocima,sa BHF,sa navijanjem,sa seljaklukom,sa podjelama,sa selektorom,sa igracima.
Znam da to nikog ne zanima ,ali meni sve to ne treba,ne treba nikom normalnom. A vi sad lijepo nastavite sa prepucavanjem,ako se u necemu slozite javite mi. Spaha i ja ti usra temu,oprosti.....
Krenimo redom:
1. Mit o nepobjedivosti na B. Polju- razbijen vise puta
2. Ukleto Kosevo- isto prica za malu djecu
3. Sarajlije i prica o seljakluku- tipicna prica stara koliko i samo Sarajevo
4. Price Tuzle i Zenice o Sarajevu-osjecaj inferiornosti spram glavnog grada,nekad Bg,danas Sa
5.BHF- cjenim njihove napore,ali totalno razocaran njihovim navijanjem,narocito po 100 puta savez napolje i balada o Ceki kad ekipi treba podrska,zar mislite da igraci to ne cuju dole
6. Dijaspora- hvala za podrsku po Evropi (niko nema vise navijaca)ali neke vase glupe price mi idu na k.
7. Dugo necu otici na tekmu,mogu igrati u Teocaku sto se mene tice,jer se ne slazem ni sa jednom jedinom stvari koja se desavala na Kosevu: sa savezom,sa gledaocima,sa BHF,sa navijanjem,sa seljaklukom,sa podjelama,sa selektorom,sa igracima.
Znam da to nikog ne zanima ,ali meni sve to ne treba,ne treba nikom normalnom. A vi sad lijepo nastavite sa prepucavanjem,ako se u necemu slozite javite mi. Spaha i ja ti usra temu,oprosti.....
Nadam se da smo naucili nesto iz ove utakmice,onakvu scenu ne bih vise nikad pozelio.I ide mi na ku*ac vise "savez napolje",jer mislim da to najvise skodi nasim igracima na terenu...
12.9.2009.
manite se ljudi dijeljenja navijaca na dijasporu i domace,pa zato je Kosevo i bilo kao Mevlud ono vece i svako vece kad bude igrala repka ce biti tako.I mene je iznenadilo nenavijanje,organizovamo.Bio sam na jugi i ocekivo sam kao i u Zenici,nekog vodju navijaca da pokrene navijanje,sjever i fanatikosi su predaleko i na jugu ih se nije moglo pratiti,pogotovo sto raja i nezna sve njihove pjesme.Zakazali smo svi,od navijaca smo postali gledaoci,nijemi posmatraci.Mozda su fanatikosi trebali biti na istoku,da ga trgnu jer je bio najpuniji a i blize nama na jugu....neznam,samo se nesto mora promjeniti do sledece utakmice,ako nista poslat po jednog momka iz fanatikosa na istok i jug,da povede navijanje,ovako neide,pogotovo na onakvom stadionu,razvaljenog u nedogled....i samo jos nesto,Emire izvini u ime svih onih koji su ti zvizdali jer sad se svi vade da nisu oni nego neko iz mase.....
-
rajadojaja
- Kontakt:
Kome se vi izvinjavate nije mi jasno,pa ima se pravo zvizdati jer nisu nista pokazali svi su podbacili.Jedini koji nas je spasijo debakla je Hasagic.Nije sramota izgubiti to su svi rekli ali kako izgubiti to je vec za diskusiju.Kad vidis da igrac ostavlja srce na terenu **** rezultat .Zato svi u podsvijesti imamo Bajramovica tih neprimjetan al uvijek gine na ternu..
- storm_raider
- Kontakt:
Hajd' ti ziv bio ostani tu gdje jesi, bacaj petarde i udaraj se kako si patriota.KONGO je napisao/la: P.S. Onda se nadje neki bosnjo s' dna kace, pa kaze joj Fanatikosi nas osramotise u Briselu !Sto bolan, zbog baklji jel ? Zamislite kakvu vi sliku posaljete is svojih jazbina svakog kola te jadne PL BiH. A navijanje BHF-a i vas domacih poznatiji kao velike patriote je jadno i porediti ! BHF je institucija poznata u svijetu, a za vas niko i ne zna. Oprostite, zna kad cuju da su neki navijaci nekog kluba u BiH UBILI NEKOGA, I TAKO...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma daj ohladi malo!Cjelu utakmicu navijate savez napolje, postali ste dosadni ko one vuvuzele na svetskom!KONGO je napisao/la:Hajde Sabane niko ne prica o autima ili cemu vec ti razmisljas. Pogledaj tekme, pogledaj navijanje pa ces vidjeti da je uvijek bolje kad se igra vani ! Kad Luksemburg dodje u BiH ako bude 2.000 ljudi to ce biti veliki uspijeh. O tome pricam moj Sabane, a u Luksemburgu nas je bilo 5.000 ! Pogledaj navijanje u Njemackoj,Belgiji,Norveskoj,Danskoj a pogledaj na jadnom Kosevu pa cak i Bilinom Polju....
To je strasno iritirajuce , a ti to zoves navijanjem!
Gledam eto utakmicu lux-bih, vas 5000, a kao da 100 ljudi navija!Pa bolju atmosferu su napravili hrvatski navijaci u latviji, a bilo ih 200!
Kakvi ba fanatikosi, ti zoves svu onu ostarinu, djecu, koja su dosla na utakmicu bh fanatikosima?
Kada se igra vani sabane, neidu samo disasporci na utakmice!Veliki broj navijaca iz BiH krene na utakmice zaradjujuci istu kartu konobarisuci ili na bausteli!To se radi iz ljubavi prema svojoj zemlji!
Ti prevalis toliko km da bi skandiro ilji i slicnima!
Kakvo bola navijanje, savez napolje vam je himna, a baklje sluze da poprave atmosferu!
Pogledaj organizirane grupe iz bih i nauci sta je navijanje, kakva je koreografija, baklje, vatrometi, avioni.. i kako se navija u tvojoj zemlji:
horde zla
[youtube][/youtube]
red army
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
manijaci
[youtube][/youtube]
robijasi
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Neka nam vrate pare za tekmu!
Obecali su nam dobru igru nisu ispunili, sada pare nazad. Prodali su nam muda za bubrege.
Ustvari neka mi vrate pola, gledao sam dobru igru francuza.
Obecali su nam dobru igru nisu ispunili, sada pare nazad. Prodali su nam muda za bubrege.
Joj, ja sam bacio kartu, ali imam slike sa tekme, možda mi Čeko to prizna?dinoze je napisao/la:Neka nam vrate pare za tekmu!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
daj da vidimoVirtu4l je napisao/la: imam slike sa tekme
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa da me prepoznaju ovi što mi prijete po forumu, bjažžiiiisecer je napisao/la:daj da vidimoVirtu4l je napisao/la: imam slike sa tekme
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jah,pa da bude neko ko' Sintor u Sjecas li se Dolly Bell''Virtu4l je napisao/la:Pa da me prepoznaju ovi što mi prijete po forumu, bjažžiiiisecer je napisao/la:daj da vidimoVirtu4l je napisao/la: imam slike sa tekme![]()
''A ti si Dino,necemo tako,necemo bogami tako''.Pa sat na stol,da se nebi ''ostetio''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemoj harise pujdeharishp je napisao/la:Jah,pa da bude neko ko' Sintor u Sjecas li se Dolly Bell''Virtu4l je napisao/la:
Pa da me prepoznaju ovi što mi prijete po forumu, bjažžiiii![]()
''A ti si Dino,necemo tako,necemo bogami tako''.Pa sat na stol,da se nebi ''ostetio''.
to je ta´ka rasa da mu brez puske nem´res nista
ps
pao mi je kamen sa srca kada sam cuo da kapiten ne hatori onim divljacima koji su zvizdali
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Ja ne kontam kakvo navijanje pojedinci ocekuju na utakmicama reprezentacije...dodje 20 000 "obicnih" ljudi koji ne vise svaki vikend na stadionu i jedini nacin da se oni pokrenu je nesto dobro na terenu...protiv francuza jedini period kada su se ljudi pokrenuli je onaj mali period kod 0-0 u drugom pol. kada su nasi povezali 2-3 solidna napada(iako nije bilo prilika)...i ne moze se ocekivati da ce biti neka pjesma ili navijanje svih 90 minuta...druga je stvar kada bi pocele dolaziti navijacke skupine pa da se nesto organizuje ali ovako je glupo ocekivati nesto vise...bilo da je to u Sarajevu ili negdje drugo a fanatikosa je bilo premalo da bi nesto napravili iako i oni nisu nista specijalno...
Sto se tice zvizdanja Emiru-DNO DNA
Sto se tice zvizdanja Emiru-DNO DNA