Zar nismo sve rekli o Spahicu? Ako nije bilo jasno da ponovim: Spahic i svi ostali stoperi koje imamo ne mogu u istu recenicu, to su razlicite kategorije. Za velika djela vise nije, mozda je nekad prije 10 godina i bio ali se najvise svojom krivicom za'ebo. Sada, danas, u ovome momentu je jos uvijek neupordivo bolji stoper od Sunjica, Bicakcica, Zukanovica, Cocalica, Anicicica...ali mislim da nece vise igrati. To je razlog zasto pravimo kombinacije bez Spahica, a nikako sto mislimo da on nema mjesta (naravno mislim na one koji zele dobro reprezentaciji BiH)Bolanos je napisao/la:A je li to Spahic stoper za velika djela?Ferdinand je napisao/la:Zavisi sta podrazumijevas pod "dobar stoper", mozda je bolji od mene jer sam igrao amaterski. Nijedan nas stoper nije za velika djela. Zukanovic me najvise razocarao, iskreno sam vjerovao da je bolji igrac nego sto je pokazao i kao bek i kao stoper. Sunjic je sukrivac za mnogo golova koje primimo, uvijek je tu negdje ali ne reaguje. Nemozes pratit covjeka do prve stative kao kod drugog gola kipra i onda gledatu kad on ugura loptu u mrezu. Sto neko rece prije od njih trojice treba najmanje zlo izabrati, tu su negdje svi. Ja da biram bi izabrai Bicakcica kao desnog stopera i Zukanovica kao lijevog, nekog drugi bi mozda Sunjica i Zukanovica, treci Cocalica i Sunjica.emir79 je napisao/la:Sunjic je dobar stoper, i prestanite bespotrebno kritikovati momka. Je li stvarno mislite da jedan stoper moze da spasi oronuli Stuttgart? Igrao je primili 2 gola, izasao je opet primili toliko. Klub se skoro svake godine bori za opstanak i takav klub tesko da bi spasili i mnogo bolji od Sunjica. Jedan igrac se ne moze kritikovati za poraze nekog kluba.
Osim Spahica niti jedan nas stoper nije kvalitetniji od Sunjica.
Kad smo vec kod stopera sta bi sa onoga iz Belgije sto se govorilo da samo ceka poziv?
Toni Sunjic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Toni Sunjic
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2620Virtu4l je napisao/la:Izmišljam?
Mujkić, Ramović, Šehić i Burić bolji golmani od Asmira Begovića, golmana prvaka EngleskeZa_raju je napisao/la:Mi zaista imao 4-5 vrhunskih golmana ali nemogu doci na red on ovih Engleskih drvensuza,recimo jedan Buric svjetska klasa-Panter,pa Mujkic iz Slobode(po meni br 1 u nasoj ligi) pa i Sehic,Ramovica da ne spominjem...
Ti si tolikio jadan da ces vjerovatno kao crnogorac imati i crnogorskog kuma...
Spminjati Begovica kao igraca prvaka Engleske i time pokusati ismijati post star 6 godina je vrhunac patetike i mizerije...Stid me je sto dijelim planet sa tobom...

Djeticu pogacu na glavu pa se udari maljem...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
						BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Naravno da ćeš odmah krenuti u privatne obračune i vrijeđanje kad te neko argumentima baci na konopce, kao bezbroj puta do sada.
Stvarno mi nije bila namjera da te ismijavam, samo želim da ti dam do znanja da griješiš kao i svi. Imaš ti još sličnih nebuloza, ali ovo je sasvim dovoljno.

Stvarno mi nije bila namjera da te ismijavam, samo želim da ti dam do znanja da griješiš kao i svi. Imaš ti još sličnih nebuloza, ali ovo je sasvim dovoljno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
On nema nebuloza, sve ovo je piso neki Za Raju, taj je i Avdiju prizivo u repku, a ovo je Husika 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
						- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da... I ovo sam mislio napisati. Bundesliga je jednostavno specificna, takticki vjerovatno najrasterecenija liga petice. Nista cudno ako recimo, klub prekine niz pobjeda nekim porazom od 4,5:0.. najnormalnija stvar.Goalgetter je napisao/la:I Rüdiger je izgledao smjesan u onakvom Stuttgartu dosta puta, pa evo ga zavrsio u Romi. Tesko je u ovom Stuttgartu izdrzati, igraju izuzetno dobro napadacki, ali uspjevaju promasiti sve i jednu sansu sto sebi stvore.
Moram priznati da sam Sunjica u dresu Stuttgarta gledao samo u jednoj utakmici kad je bio strijelac (Herta, cini mi se) i da ne mogu dati ocjenu njegovih dosadasnjih nastupa, ali ne mogu povjerovati da bi ga trener trpio u udarnih jedanaest da se nije snasao.
Sto se tice reprezentacije, Toni je jedno od najpozitivnijih iznenadjenja posljednjih godina. Debi je imao u vrlo turbulentnom razdoblju, i na njemu je ostalo da popuni tu rupu nakon Spahiceve penzije i mislim da je to odlicno uradio. Ima mana, naravno, kao i svaki drugi igrac ali i puno odlicnih igrackih osobina. Vec je neko pisao da smo dva poraza pod Mesom imali bas u dvije utakmice gdje nije igrao, sto ipak mora nesto znaciti. Sto se mene tice, jedini igrac zadnje linije sa obezbjedjenim mjestom u prvih jedanaest.
Ja sam to napisao i sigurno da to nešto znači, posebno jer su njegove zamjene odigrale kriminalno. Vranješ protiv Belgije krivac za dva gola, Zukanović protiv Irske skrivio penal, a Vranješ loše reagovao kod drugog gola.SlevinKelevra je napisao/la:Vec je neko pisao da smo dva poraza pod Mesom imali bas u dvije utakmice gdje nije igrao, sto ipak mora nesto znaciti.
Meša mora shvatiti da je trenutno Toni naš prvi stoper, a ogroman je problem ko će igrati sa njim u paru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Spahic je nas prvi stoper sve dok se zvanicno ne oprosti, a ako bude Sunjic "jedini siguran starter" u zadnjoj liniji, po tome valjda i najbolji onda smo ga debelo popusili. Ima da se sa Kiprom, Luksembrugom i slicnima borimo da ne budemo u zadnjem sesiru. Pored Spahica Sunjiceva mane su se manje vidjeli, pa njega ce pretrcati i dedo od 60 godina u malo boljoj kondiciji i veliki je rizik krenut naprijed ako ce ti on biti "osigurac". Mlak u reakciji (drugi gol Kipra), sprint iz mjesta kao traktor ferguson (gol Iraca). Posto i drugi stoperi imaju prilicno nedostataka jos je u igri ali onako realno u ozbiljnijoj reprezentaciji koja pretendira odlascima na SP, EP nema sta traziti. Nadam se da grijesim, ali mislim da je i njegova standardna pozicija u Stutgartu proslost.Virtu4l je napisao/la:Ja sam to napisao i sigurno da to nešto znači, posebno jer su njegove zamjene odigrale kriminalno. Vranješ protiv Belgije krivac za dva gola, Zukanović protiv Irske skrivio penal, a Vranješ loše reagovao kod drugog gola.SlevinKelevra je napisao/la:Vec je neko pisao da smo dva poraza pod Mesom imali bas u dvije utakmice gdje nije igrao, sto ipak mora nesto znaciti.
Meša mora shvatiti da je trenutno Toni naš prvi stoper, a ogroman je problem ko će igrati sa njim u paru.
Sta i da je proslost pa neki su u njegovim godinama bili protjerani iz ekipe van liga pet zbog sumnje u namjestanje utakmica.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
						KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Virtu4l je napisao/la:Spahić je uvijek pored Šunjića izgledao mnogo bolje, to ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Svaki put kad je bio u paru sa nekim drugim stoperom, pravio je amaterske greške.

Spahić pravi amaterske greške već godinama, da su i najjači štoperi svijeta tu, on je kikser...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Cirko, ostavi se komjuter i donesi kaFucino, bre Cirko.CashMan je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Spahić je uvijek pored Šunjića izgledao mnogo bolje, to ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Svaki put kad je bio u paru sa nekim drugim stoperom, pravio je amaterske greške.

Spahić pravi amaterske greške već godinama, da su i najjači štoperi svijeta tu, on je kikser...
Mjesec dana, može li tako?Ferdinand je napisao/la:Cirko, ostavi se komjuter i donesi kaFucino, bre Cirko.CashMan je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Spahić je uvijek pored Šunjića izgledao mnogo bolje, to ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Svaki put kad je bio u paru sa nekim drugim stoperom, pravio je amaterske greške.

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
						- Nerminovic
- Kontakt:
Dzesi Ziskolegenda reala je napisao/la:On nema nebuloza, sve ovo je piso neki Za Raju, taj je i Avdiju prizivo u repku, a ovo je Husika

Prodajem cipele broj 54 pa ako ti treba javi na PM ....
Virtu smatrao sam te za malo ozbiljnijeg forumasa ali ostaje ona narodna "jednom papetovac uvijek papetovac"...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Goalgetter
- Kontakt:
Povreda. Ima problema sa misicem.HankMoody je napisao/la:Danas ni u protokolu.
Vjerovatno je povrijeđen, prošlu tekmu je izašao zbog povrede. Ne znam koje je prirode povreda...
Možda mu je i bolje što neće igrati, očekujem da ih Dortmund dobro natrpa.
Edit: Goalgetter

Možda mu je i bolje što neće igrati, očekujem da ih Dortmund dobro natrpa.
Edit: Goalgetter

Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Edincapitano, FerdinandF, HariTz, s4mke, zikerrz21 i 46 gostiju.