Može i Fiorentina, i oni su sad baš jaki. Mislim samo da pređe u neki klub iz lige petice ne mora to biti ni neki jaki. Ima vremena otići će on negdje u top klub..robijas_Ri je napisao/la:Ma Juve igra sa petoricom u sredini, gdje krila igraju i odbranu i napad. Stoga mislim da im je interesantniji Lulic od Hajrovica, ili bi Hajrovic igrao poluspicu. Volio bi da predje al sumnjam...prije Fiorentina nego Juve.FaraonTM je napisao/la:Oni igraju tu formaciju sa krilnim igračima, tako da ovo i nije nemoguće.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
neki klub tipa Lazio, Leverkusen, Valencia...JTS je napisao/la:možda griješim, ali mislim da su klubovi poput Juvea još uvijek veliki zalogaj za njega .. mlad je, neka prvo napravi još jedan korak, a to je jači klub iz liga petice u kome će se dokazati i eventualno napraviti transfer u one najveće klubove

Za transfer kaze Izet, da bi volio u Holandiju i da bi mu to najvise pasalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima i toga, ali ukoliko ode u Ajax, sigurno ne bi bio los izbor.Virtu4l je napisao/la:Holandski fudbal je u debeloj banani, bolje mu je onda u Švicarskoj.
Samo zbog imena, ništa više.Goalgetter je napisao/la:Ima i toga, ali ukoliko ode u Ajax, sigurno ne bi bio los izbor.Virtu4l je napisao/la:Holandski fudbal je u debeloj banani, bolje mu je onda u Švicarskoj.
Gledao sam par puta PSV koji im je tata u prvenstvu, očajno da ne može očajnije. Nije ni čudo da ih mlati ko stigne.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerujem, sjecam se prije 6-7 godina, redovno sam pratio Eurogoals na Eurosportu, i preglede Holandske lige, vazda bilo milina gledati. Golijade, atraktivan fudbal, Ajax, PSV, i Feyenord redovno vodili borbu za prva 3 mjesta, dok sada to sasvim drugacije izgleda.Virtu4l je napisao/la:Samo zbog imena, ništa više.Goalgetter je napisao/la:Ima i toga, ali ukoliko ode u Ajax, sigurno ne bi bio los izbor.Virtu4l je napisao/la:Holandski fudbal je u debeloj banani, bolje mu je onda u Švicarskoj.
Gledao sam par puta PSV koji im je tata u prvenstvu, očajno da ne može očajnije. Nije ni čudo da ih mlati ko stigne.
Ajax samo zbog imena, i cinjenice da moze napraviti dobar transfer iz Ajaxa ukoliko se dokaze tamo. A i igrao bi LP.
Kaze da se igra ofenzivan fudbal kakav njemu odgovara. Njemu je idol Ibrahimovic i vjerovatno misli da bi mu put koji je proso Ibra najvise odgovaro.Mislim da nebi pogrijesio, pogotovo ako bi ga Ajax htjeo. Kako mi se cini u Ajaxu bi imo mjesto, jer su ove sezone posudili Krkica.Virtu4l je napisao/la:Holandski fudbal je u debeloj banani, bolje mu je onda u Švicarskoj.
Druga stvar, Liga iako je u banani, za nijansu bolja od Svicarske a Vrijednost bi mu porasla sigurno za 50%
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
ovo bi bilo najpametnije samo da je istina
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
ma neka ga u Švicarskoj do SP,pa nakon toga nek promjeni sredinu. Bolje da je tamo stadardan nego vamo da traži formu i da se bori za prvu postavi,ima Šalke dobre ofanzivne veznjake : Farfan,Boateng,Meyer,Draxler...phily je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/schalke ... ica/117793
ovo bi bilo najpametnije samo da je istina
Slabo pratis Schalke,ove sezone Draxler u svim mečevima igrao ili lijevo krilo ili odmah iza napadača.zgembo89 je napisao/la:S obzirom da Draxler u Schalkeu igra desno krilo,a da se vec otimaju za njega ne bi me izneadilo da Schalke trazi upravo denso krilo da li je to Izet ostaje da vidimo,mada tesko..
Draxler silom prilika igra desno krilo jer je Farfan povrijedjen. A na lijevoj strani su dosta pokriveni sa Aogom, Fuchsom, Seom i sad je tu Max Meyerzgembo89 je napisao/la:S obzirom da Draxler u Schalkeu igra desno krilo,a da se vec otimaju za njega ne bi me izneadilo da Schalke trazi upravo denso krilo da li je to Izet ostaje da vidimo,mada tesko..
Virtul4l izvini ne razumijem te bas najbolje,kome je PSV tata u prvenstvu ako si tako mislio? (U zadnjih 5 sezona najveci uspjeh dva druga mjesta i osvajanje kupa prije tri godine ,Ajax je tata sa tri titule u nizu i ima jedan kupVirtu4l je napisao/la:Samo zbog imena, ništa više.Goalgetter je napisao/la:Ima i toga, ali ukoliko ode u Ajax, sigurno ne bi bio los izbor.Virtu4l je napisao/la:Holandski fudbal je u debeloj banani, bolje mu je onda u Švicarskoj.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, AzRimiRzA, Balorda, bavariapivo, Beduin, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, COYGBiH, CudanLik, DUVNO1921, edin139, enobarca, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, Jabroni, jasmin10, JayCatwright, karajlo, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, moreno123, napapijri1987, NazorUso, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, s4mke, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Tihi, unavita, Vaya, Venom, Wisey, zaostrog i 326 gostiju.