Katardonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RockyMaivia
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
StarMo nije skutorija...
Prejaka liga za njegov kvalitet.RockyMaivia je napisao/la:Katardonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
Samo Turska, neki makaronispor sa stricom u paketu, mozda jos dobiju vrsketa pride.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Ima..prvak Singapura zainteresovan za njegovo dovodjenje...nude Hajduku 50mil eura obestecenja a njemu platu 22mil eura godisnjedonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
- donniedarko
- Kontakt:
I u svakom klubu tamo postoji veliki broj kreativaca, tesko bi se nametnuoCigri je napisao/la:Prejaka liga za njegov kvalitet.RockyMaivia je napisao/la:Katardonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
bhsport je napisao/la:Samo Turska, neki makaronispor sa stricom u paketu, mozda jos dobiju vrsketa pride.
Nego sta bi sa Vrsketom propo transfer pa se ganja novi
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bum!!!! Hajduk izlazi iz dugova i Tino je glavni adut nase reprezentacije.SVE SAM SAFETEedo07 je napisao/la:Ima..prvak Singapura zainteresovan za njegovo dovodjenje...nude Hajduku 50mil eura obestecenja a njemu platu 22mil eura godisnjedonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
StarMo nije skutorija...
Robertu Karlosu ispale oci od gledanja, pa se ceka neko drugi da ga dovede.Cigri je napisao/la:bhsport je napisao/la:Samo Turska, neki makaronispor sa stricom u paketu, mozda jos dobiju vrsketa pride.![]()
Nego sta bi sa Vrsketom propo transfer pa se ganja novi1 mill, 2 mill
Pravi razlog je taj da je Karlos u sustini ljubomoran na brzinu Speed Daemona i podatak da je igrao za LikCe.
Inace ako ce Tincek u tursku treba prestati da zvace, to je opasno tamo, neka mu Miske uputi koji savjet.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Tino Sven rjesava sveRockyMaivia je napisao/la:Bum!!!! Hajduk izlazi iz dugova i Tino je glavni adut nase reprezentacije.SVE SAM SAFETEedo07 je napisao/la:Ima..prvak Singapura zainteresovan za njegovo dovodjenje...nude Hajduku 50mil eura obestecenja a njemu platu 22mil eura godisnjedonniedarko je napisao/la:Ima li ikakvih ponuda za njega ? Jel ga neko zeli osigurati prije nastupa na SPGdje bio mogao Turska, Engleska, Njemacka ?
Kad Safet zasjedne na klupu nekog kluba sa istoka kakvo ce to pranje igraca
ala Seada i Safeta Germanije..
Ovo je mala maca sto se desava u rep.BIH.
Samo jos kako da se zadrzi Safet duze od 3 mj. u klubu valja izgurati transfere u periodu.
Samo jos kako da se zadrzi Safet duze od 3 mj. u klubu valja izgurati transfere u periodu.
- donniedarko
- Kontakt:
Vec mogu pretpostaviti koje ce igrace imati na radaru, kreativci i brzi demoniCigri je napisao/la:Kad Safet zasjedne na klupu nekog kluba sa istoka kakvo ce to pranje igracaala Seada i Safeta Germanije..
Mislis da ljudi nemaju informacije sta radi u reprezentaciji,da mu sluzi,izmedju ostalog i kao filijala za prodaju igraca iz bratove agencije.Cigri je napisao/la:Kad Safet zasjedne na klupu nekog kluba sa istoka kakvo ce to pranje igracaala Seada i Safeta Germanije..
Uostalom,zar on nije napravio uspjeh sa reprezentacijom nakon kojeg bi trebale prstati ponude.Gdje su te ponude?Cak ni njegovi jurisnici ne izlaze ni sa spekulacijama o nekim ponudama.Ocito da negdje postoji problem i da i nije bas trazena roba ni popularan trener kako ga papetoljubci predstavljaju.
Nije ni svjestan sta je sebi uradio svojim potezima.
Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
Ove vaše nezrele komentare doživljavam kao nedostatak normalnih aktivnosti i prevelika doza interneta.
Poruka: get a life

Ove vaše nezrele komentare doživljavam kao nedostatak normalnih aktivnosti i prevelika doza interneta.
Poruka: get a life
4-IN-A-ROW
a zasto bi za ekipu to bilo bolje i u odnosu na koga?emir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
Poruka: get a life![]()
![]()
Na to ti nisam dužan dati odgovor niti je Pape, znači, da je poveo komplet familiju Sušić to je njegova odgovornost i on bira igrače. Ovdje se stvara negativna atmosfera, standardno bosanski, sve nam neke teorije zavjere i nepotizam.edo07 je napisao/la:a zasto bi za ekipu to bilo bolje i u odnosu na koga?emir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
![]()
4-IN-A-ROW
pa kome to on onda odgovara? ko dolazi da gleda reprezentaciju? svugdje navijaci imaju znacajnu ulogu...taj isti covjek je sebi dao za pravo da kritikuje navijace? i ne brini se ne treba mi tvoj odgovor...negativnu atmosferu je napravila osoba S.S. nakon utakmice sa Egiptom...ali tipicno za Susica...svi su krivi samo je on nevinasceemir_ je napisao/la:Na to ti nisam dužan dati odgovor niti je Pape, znači, da je poveo komplet familiju Sušić to je njegova odgovornost i on bira igrače. Ovdje se stvara negativna atmosfera, standardno bosanski, sve nam neke teorije zavjere i nepotizam.edo07 je napisao/la:a zasto bi za ekipu to bilo bolje i u odnosu na koga?emir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
![]()
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 13 maj 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
Ako ima pravo odabrati imamo i mi pravo kritikovati.Nije situacija da nas boli briga za repkom te da je ne pratimo. Zasto ne bi kritika bila na mjestu ? Nemoj molim te reci losa atmosfera, trebam ja biti savjestan kao navijac iako on nije bio kao selektoremir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
![]()
E on ima pravo rusit atmosferu u reprezentaciji jer je legenda Sarajeva,PSG-a i Jugoslavije a mi moramo sutiti i ne smijemo ga za to kritikovati.Mozes misliti logike,pa to pas s maslom ne bi pojeo.donniedarko je napisao/la:Ako ima pravo odabrati imamo i mi pravo kritikovati.Nije situacija da nas boli briga za repkom te da je ne pratimo. Zasto ne bi kritika bila na mjestu ? Nemoj molim te reci losa atmosfera, trebam ja biti savjestan kao navijac iako on nije bio kao selektoremir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.
![]()
Ja pojedine ljude nemogu skontati... Sjasite vise i sa Papeta i sa Tina... Safet je s repkom izborio plasman a ne mi na forumu i njegovo je legalno pravo da bira igrace za mundijal.... Reci te mi samo koji je to igrac bolji od Tina i igra na njegovoj poziciji a da nije pozvan? Konstantno se napada covijek koji nam je toliko srece unio s plasmanom na mundijal a sad bi svi da budu selektori... Ne branim ja Papeta i ne kazem da ne pravi greske al po razmisljanju pojedinih samo zato sto je pozvao Tina treba ga razapeti i pogaziti sve ono sto je ucinio za svoju zemlju... Pricaj te vi sta hocete mi smo i ranije imali mozda i bolju repku al nas nije bilo nigdje... Koliko god je zasluga Dzeke, Misketa, Pjane, Vede, Bega i da ne nabrajam dalje isto toliko je i Papetova.... Od sveg srca mu zelim da bude uspijesan kao treber ma gdje bio jer me je ucinio ponosnim da mogu kupiti dres svoje repke bilo gdje na svijetu, to ranije nismo mogli... A onaj ko prica kako Tin nema pojma nek pogleda samo nedeljnu utakmicu Hajduka i trebalo bi mu biti jasno o cemu pricam a momak je jos mlad... Napred Pape, naprijed svi nasi zmajevi i svi ljudi koji se bore da budemo ponosni na svoju zemlju... A svi oni kome smeta nek navijaju za druge zemlje i nek uzivaju s njima a nas pustite da volimo i navijamo za svoje a to je
Pozzzz
Zadnja izmjena: mujdza, dana/u 14 maj 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Takvi smo ti mi brate... Svaka cast za post!mujdza je napisao/la:Ja pojedine ljude nemogu skontati... Sjasite vise i sa Papeta i sa Tina... Safet je s repkom izborio plasman a ne mi na forumu i njegovo je legalno pravo da bira igrace za mundijal.... Reci te mi samo koji je to igrac bolji od Tina i igra na njegovoj poziciji a da nije pozvan? Konstantno se napada covijek koji nam je toliko srece unio s plasmanom na mundijal i sad bi svi da budu selektori... Ne branim ja Papeta i ne kazem d ane pravi greske al po pojedinim radi Tina covijeka treba razapeti i pogaziti sve ono sto je ucinio za svoju zemlju... Pricaj te vi sta hocete mi smo i ranije imali mozda i bolju repku al nas nije bilo nigdje... Koliko god je zasluga Dzeke, Misketa, Pjane, Vede, Bega i da ne nabrajam dalje isto toliko je i Papetova.... Od sveg srca mu zelim da bude uspijesan kao treber ma gdje bio jer me je ucinio ponosnim da mogu kupiti dres svoje repke bilo gdje na svijetu, to ranije nismo mogli... A onaj ko prica kako Tin nema pojma nek pogleda sami nedeljnu utakmicu Hajduka i trebalo bi mu biti jasno a momak je jos mlad... Napred Pape, naprijed svinasi zmajevi i svi ljudi koji se bore da budemo ponosni na svoju zemlju... A svi oni kojima smeta nek navijaju za druge zemlje i nek uzivaju s njima a nas pustite da volimo i navijamo za svoje a to jePozzzz
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.